Italien, Capo D'orlando
... kostfiber, och har antiinflammatoriska, antitumör och blodtryckssänkande egenskaper. I KÖKET Mango används i många recept, inklusive såser, i vissa rätter med räkor och skaldjur eller som tillbehör, i vegansushi eller i mangotårta och även i många andra desserter. Den används främst som fruktjuice eller som örtte, i smoothies eller juicer. Det är också en utmärkt sylt. NUTRITIONELL INFORMATION Mango har ett högt energivärde och består huvudsakligen av kolhydrater, proteiner och lipider.
Portfölj (27)
Italien, Forlì
... kännetecknas av sin milda men intensiva smak och sin mjukhet, eftersom de är förpackade i sin naturliga form. Det ekonomiska 1 kg-paketet är perfekt för användning av pistagenötter i matlagning. Förpackade utan salt utgör de en originell ingrediens för tusentals recept. De är utmärkta att servera med aperitif och antipasto, vilket ger en touch av elegans till förrätter och desserter: med mascarpone skapar de läckra tiramisù och semifreddo; fint hackade och tillsatta till mjöl och ägg ger de kakor och tårtor en helt ny doft.
Portfölj (50)
Italien, Lauro
... förberedelsen av läckra recept och i salta rätter. Du kan använda dem i sallader, i yoghurt, samt i bakning av både söta och salta produkter. De är utmärkta till frukost, till exempel tillsatta i yoghurten, men också njutna ensamma som snacks. Slutligen används de i stor utsträckning inom konditorivärlden: valet av desserter som kan göras med mandlar är verkligen stort, eftersom de är en av de centrala ingredienserna för att förbereda kakor, bakverk och tårtor.
Portfölj (10)
Italien, Milano
Neroliane.it är den ledande sajten i Italien och Europa för produktion av naturliga livsmedelsaromer som ger en hälsosam och lätt smak till dina recept. I den lilla staden Grass, känd världen över för produktionen av naturliga aromer, skapar Neroliane nya ekologiska aromer varje dag med respekt för naturen. Neroliane erbjuder ett brett utbud av smaker för att låta matlagningsentusiaster frigöra sin kulinariska kreativitet och ge färg, smak och magi till alla recept. Från aromer för desserter till naturliga smaker för glass och till och med för salta recept, som vår svampsmak.
Italien, Paternó
... traditionella sicilianska recept. Vi erbjuder lösningar för alla gastronomiska behov, med en produktion som sträcker sig från de mest klassiska sötsakerna till salta rätter, alltid med särskild omsorg för autenticitet och färskhet. Tack vare användningen av innovativa tekniker kan vi exportera våra produkter över hela världen och föra Siciliens smak vart som helst.
Andra produkter
Mandelpasta i olika smaker
mandelpasta
Portfölj (1)
... från det traditionella köket och den enkla men eleganta miljön gör La Piccola Trattoria till en av de mest uppskattade restaurangerna i Padova. Några exempel: Krispiga Mazzancolle med en sallad av puntarelle, apelsiner och bottarga av Muggine, Fregula sarda med fiskragu och spinoso sardinisk kronärtskocka, Brasato al Cannonau med kronärtskocksbakelse och ris med saffran från San Gavino. Hemlagade desserter och bröd. Vinlistan innehåller ett hundratal etiketter av välkända sardiska viner. Varje månad hålls temakvällar.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play