Italien, Castellazzo Bormida (al)
... erfarna tryffelsökare gör att vi kan erbjuda en autentisk, färsk produkt som alltid är i linje med B2B-marknadens behov. Tuber Magnatum Pico Andra Valet är resultatet av ett noggrant urval, som förenar tradition och innovation. Varför Välja Tartufo Bianco Andra Valet av Valtrebbia Tartufi? - Kvalitet till Konkurrenskraftiga Priser: Perfekt för dem som vill lyfta sina rätter utan att ge avkall på...
Portfölj (34)
Italien, Radicofani
...Produktion av ekologisk ost är en annan nästan självklar väg för vårt företag, som alltid har erbjudit traditionella och naturliga produktlinjer. Vårt företag är en kooperativ och inkluderar många producenter av ekologisk mjölk bland sina medlemmar. Just tack vare dessa certifierade företag kan vi enkelt och med garanti erbjuda ekologisk ost. Bearbetningen följer naturligtvis alla riktlinjer som utfärdas av certifieringsorganet, som kontrollerar hela produktionscykeln fram till den slutliga marknadsföringen av produkten. Den bearbetade mjölken är helt och hållet av ren fårmjölk.
Portfölj (48)
Italien, Ventimiglia Di Sicilia
... eftersmak av kronärtskocka, mandel och färsk gräs. Denna olja lämnar en balsamisk och frisk smak och är idealisk för kall användning, att kombinera med fiskförrätter, soppor och röd kött. Extra jungfruolja används också, istället för smör, för bakning i kakor, sötsaker och tårtor.
Portfölj (2)
Italien, Altamura
... från ett minimum av 40 till ett maximum av 55 grader Celsius, vilket skyddar de näringsmässiga värdena och hållbarheten under tillagningen. Vi producerar färsk och torr pasta, ekologisk och konventionell, av Farro dicoccum, hårdvete Senatore Cappelli, fullkorn, smaksatt med dehydratiserade och naturliga produkter. Våra produkter finns på den italienska marknaden från grossist till detaljhandel och på den utländska marknaden, främst i Spanien, Portugal, Tyskland, England, Kanada, Brasilien, Australien och USA.
Italien, Brancaleone
... odlingar. Under produktionssäsongen 2020/2021 bearbetade vi 3500 ton färsk bergamottfrukt, varav 2000 ton konventionell frukt (10 ton konventionell essensolja) och 1500 ton ekologisk frukt (7,5 ton ekologisk essensolja), vilket motsvarar mer än 35% av den totala produktionen i Italien. Under åren har en mycket varierad linje av pastöriserade juicer i flaskor lagts till marknaden, där vi endast använder naturliga juicer, inte koncentrerade, utan konserveringsmedel och färgämnen, och lyckas producera och sälja cirka 950 000 flaskor under samma period.
Italien, Badia Calavena (verona)
... koncentrationer 5/10/15% från kontrollerad ekologisk produktion och med ursprung från Tyskland, i flaskor om 10 ml med glaspipett. Företaget arbetar också med att digitalisera kataloger för italienska eller europeiska tillverkningsföretag för försäljning på de främsta nationella och europeiska marknadsplatserna, genom en grundlig och noggrann analys av produktkategorier och konkurrenter samt studier av...
... producerar 100% italiensk extra jungfruolja med mekanisk bearbetning och i en kall kontinuerlig olivpress. När bearbetningen av den extra jungfruoljan är klar, börjar vi bearbeta den aromatiserade oljan med oliver och färsk frukt direkt i pressen. Ekologisk produktion. Spårbarhet och certifierad ekologisk.
Italien, Viterbo
Blife är ett italienskt företag som sysslar med import och export samt distribution av färsk frukt och ekologisk grönsaker, ekologiska nötter och certifierade ekologiska livsmedel med säker och kontrollerad kedja. Företaget fokuserar på att välja ut och distribuera certifierade ekologiska produkter på den italienska och europeiska marknaden.
Italien, Rignano Flaminio
Ekologisk uppfödning av åsnor för produktion och försäljning av färsk och fryst ekologisk åsnemjölk. Försäljning av kosmetika med åsnemjölk. I vår uppfödning finns över 150 åsnor som uppfostras på ett naturligt sätt i ett orört område. Åsnemjölk är en oerhört värdefull resurs sedan antiken och har otaliga närings- och kosmetiska egenskaper. Med samma omsorg ägnar vi oss åt den ekologiska...
... stenmalda mjöler, färsk och torr ekologisk pasta - Förädlad i vårt BioLaboratorium, i Podere Le Casacce - små kikärtor från Chianti - små varierade linser - emmer och pärlbygg - rostad bygg på ved - skalad hirs - mjöl av spannmål och baljväxter malda på sten - flingor av spannmål - toskanska soppor - Turistboende: i Siena på Bioagriturismo Vigliano i våra 2 gårdar i Siena: Podere Cartaio och Podere Poggio al Sole - Turistboende i Florens: Villa Panzano. Direktförsäljning i företagets försäljningsställe, Podere Le Casacce - För våra gäster: måltider med våra ekologiska produkter.
Italien, Fano
...separeringsmaskiner för frukt, krossar för äpplen, transportpumpar, kylare med kryogena gaser. Våra maskiner arbetar utan behov av kemiska tillsatser och gör det möjligt för användaren att följa riktlinjerna för ekologisk certifiering. Våra företag kan genomföra nyckelfärdiga leveranser tack vare kommersiella avtal med andra tillverkare. På begäran utför vi design av vingårdar, ciderier och fruktbearbetningsavdelningar baserat på specifika behov.
... med Farro, Piadina med Kamut, glutenfri, ekologisk Piadina och Pizzabotten. Våra livsmedelsprodukter är lämpliga för alla användningar från HoReCa-sektorn (Piadina för hotell, restauranger, barer, catering) till ditt hem. Mini piadine är utmärkta för barnens mellanmål eller ett lätt snacks på kontoret, och vår Fornarina är jättegod som på restaurang. Cascioni och fyllda piade är utmärkta för en komplett måltid.
Italien, Salsomaggiore
Gidis grundades 2009, i Parma-distriktet, i hjärtat av den italienska matdalen, ett världskänt område för sin kulinariska excellens och fullt av extraordinära smaker. Vi är specialiserade på tillverkning av ekologisk mat och glutenfri mat. Vi producerar specialiteter från vårt område, i två olika anläggningar: färsk pasta och charkuterier, och erbjuder hög servicenivå och ett brett utbud av...
Italien, Grottole
Il Pastificio Italyca producerar hantverksmässig pasta både färsk och torr, certifierad ekologisk av Icea, med endast 100% italienskt vete. Vi producerar för närvarande 10 färska format (hållbarhet 3 månader i kylskåp) och cirka 25 torra format. Vår webbplats är www.pastificioitalyca.it, där ni kan se vår historia och våra produkter. Dessutom producerar vi alltid ekologisk certifierad EVO-olja av Icea. Det är möjligt att sätta på en anpassad etikett på produkterna.
Italien, Selva Di Serramazzoni
Ekologisk gård som sysslar med uppfödning av sniglar av arten helix aspersa muller. Belägna på 700 m höjd erbjuder vi våra kunder en naturlig och färsk produkt som föds upp med färska ekologiska livsmedel: solrosor, betor, grönsaker och färsk frukt, för att förbättra smaken på köttet av denna läckra produkt.
Spighe Molisane är en producent av färsk, ägg, torr och ekologisk pasta i cirka 10 år. Produkterna, av högsta kvalitet, kännetecknas av hantverksmässig bearbetning och är främst regionala specialiteter.
Italien, Ponzano Di Fermo
Hantverksmässig produktion av glass och monoportioner. Användning av färsk ekologisk mjölk från korta leveranskedjor. Produktion av glutenfri glass. Leverans till barer, glassbarer och restauranger med egen kyltransport i enlighet med gällande EU-föreskrifter. Mer än 50 olika smaker mellan frukter och krämer.
Sciascia Caffè i Rom är en historisk institution som grundades 1919 i stadsdelen Prati. Idag, precis som då, kommer ni redan vid ingången att överväldigas av de förtrollande dofterna som sprids från de olika färskrostade blandningarna, som kan köpas både som hela bönor och malda för alla typer av hushållsmaskiner, med leverans över hela världen. Bland de många erbjudandena finns rent kaffe eller serverat i en blomma av mörk choklad, även med färsk grädde, den utmärkta stora cappuccinon, den mörka chokladen som tillverkas av Sciascia Caffè, juicer av ekologisk frukt, apelsinjuicer och mycket mer.
Laboratorium för ekologisk färsk pasta (familjeägt hantverk). Vi producerar dagligen med ekologiska semoliner och certifierade ekologiska ägg. Vi har också certifiering för vår produktionsprocess, utfärdad av ICEA. Vi är den ekologiska operatören G2091. Vi erbjuder även onlinebeställning med hemleverans. Vårt pastaföretag har över fyrtio års erfarenhet.
Italien, Vasto
Företaget Stic SRLS är huvudsakligen kommersiellt och har flera italienska pastakunder från regionen Abruzzo som fortfarande producerar färsk och torkad pasta med gamla traditionella hemmametoder. Färsk pasta tillverkas dagligen, varje dag, medan torkad pasta produceras veckovis. Mjölet, som är den huvudsakliga basen för pastan, väljs noggrant av kvalitetsexperter med ekologisk märkning...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play