...Mozzarella a pasta filata, idealisk för HoReCa-sektorn. Redo att användas av de mest krävande pizzabagare eftersom den redan är skuren i Julienne. En praktisk och färsk produkt. Tillverkad med 100% italiensk mjölk eller med mjölk av gemenskapsursprung, beroende på behov.
Italien, Radicofani
...Produktion av ekologisk ost är en annan nästan självklar väg för vårt företag, som alltid har erbjudit traditionella och naturliga produktlinjer. Vårt företag är en kooperativ och inkluderar många producenter av ekologisk mjölk bland sina medlemmar. Just tack vare dessa certifierade företag kan vi enkelt och med garanti erbjuda ekologisk ost. Bearbetningen följer naturligtvis alla riktlinjer som utfärdas av certifieringsorganet, som kontrollerar hela produktionscykeln fram till den slutliga marknadsföringen av produkten. Den bearbetade mjölken är helt och hållet av ren fårmjölk.
Portfölj (48)
Italien, Misano Adriatico
...Il Grana Padano DOP på 1 kg är en italiensk hårdost, producerad i områdena Lombardia, Piemonte, Trentino-Alto Adige och Veneto. Garanti att den är gjord med färsk mjölk och lagrad i minst 9 månader, är det en ost med en rik och mjuk smak. Idealisk för att komplettera antipasti eller som ingrediens i pastarätter och ris.
Portfölj (200)
Italien, MILANO
...kakaosmör, emulgeringsmedel: solroslecitin, vanillin), granulat av "Pan di Stelle"-kaka 2% [vetemjöl, socker, solrosolja, smör, högkvalitativ pastöriserad färsk mjölk, kakao, choklad (kakaomassa, socker, kakaosmör, naturlig vaniljarom, emulgeringsmedel: sojalecitin), färska ägg, honung, hasselnötter, vetestärkelse, jäsmedel (natriumbikarbonat, ammoniumbikarbonat), salt, aromer, äggvita i...
Portfölj (202)
Italien, Martina Franca
...Burrata Pugliese är en färsk och krämig ost, typisk för den italienska osttraditionen. Tillverkad av mjölk av hög kvalitet, kännetecknas burratan av sitt mjuka och smöriga hjärta, inbäddat i ett tunt lager av mozzarella. Denna ost är perfekt att njuta av ensam eller tillsammans med färska tomater och en skvätt olivolja, vilket framhäver dess delikata och unika smak. Burrata är ett utmärkt val för den som söker en autentisk och raffinerad kulinarisk upplevelse.
Portfölj (29)
Italien, Brusaporto
... padano, brödsmulor, ägg, mjölk, smör och kryddor. ”Scarpinòcc De Par” från Pastificio Davena är certifierade av märket ”Bergamo Città dei Mille... Sapori” utfärdat av Handelskammaren. Finns i förpackningar om 250g och 500g.
Portfölj (10)
Italien, San Pietro Clarenza
...Denna väldoftande och smakrika pesto är idealisk för att förbereda utmärkta pastarätter. Bred på rostat bröd eller kex för att skapa läckra förrätter och snacks. Den tillför också doft och smak till salladen. INGREDIENSER: Färsk basilika minst 70%, extra virgin olivolja, solrosolja, Parmigiano Reggiano (MJÖLK, salt, LÖPE) PINJONER, VALNÖTTER, salt. Förpackningar om: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfölj (8)
... produktionen av Buffelmozzarella från Campania. Detta ger den särskilda strukturella egenskaper av krämighet och mjukhet, en porslinsvit färg och framträdande sensoriska egenskaper som kan beskrivas som en mild doft av mjölk och sötma.
Portfölj (2)
...Mozzarella di Bufala Campana DOP är en färsk ost av filad pasta som produceras uteslutande med buffelmjölk från ursprungsregionen. Buffelmjölk har en annan sammansättning än mjölk från andra djurarter som används för osttillverkning. Faktum är att den, till skillnad från komjölk och getmjölk, är rikare på proteiner, fetter och framför allt kalcium. Typer och Format Vikt: från 25 g till 2 kg HÅLLBARHET 12 DAGAR / HÅLLBARHET 18 DAGAR / HÅLLBARHET 21 DAGAR Koder: från 1702 till 17...
Portfölj (10)
...Det är den yngsta Parmigiano Reggiano, som just har fyllt 12 månader. Det är den minimi lagringstiden för att konsortiet ska kunna ge den D.O.P.-beteckningen. Osten är fortfarande mjuk och slät, särskilt lämplig för dem som föredrar att njuta av de mjukare och sötare smakerna av mjölk. Av experter kallas den "färsk" eller "till matlagning", eftersom den ännu inte har den karakteristiska kornigheten hos mer mogna lagringar.
Portfölj (3)
Italien, Codogno
...För att göra en ostform som väger cirka 32-34 kg behövs 500 liter mjölk som kommer till mejeriet inom 1-2 timmar efter mjölkning. Mjölken får vila i 12-18 timmar under vilka den avger en del av fettet genom avskiljning, formen tas bort så att den semigräddiga mjölken kan ge den utmärkta långlagrade osten, samtidigt som smaken av färsk mjölk bevaras.
Portfölj (4)
Italien, Busto Arsizio
La Castellanza spa sysslar med produktion och distribution av mejeriprodukter och ostar, inklusive mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, av ren get och många andra läckerheter, alltid med enbart färsk mjölk. En av våra specialiteter är getostar, som har en överlägsen digestibilitet jämfört med andra ostar. Vi producerar också smör och mascarpone av högsta kvalitet.
Italien, Prato
... är den perfekta kompletteringen till alla kaffebaserade drycker och mjölk: espresso, cappuccino, choklad, macchiato, mocaccino, caffè latte, mjölk, amerikanskt kaffe, osv. De är också perfekta med yoghurt, glass, frappé, smoothies, bakverk och kakor. På de asiatiska marknaderna används de även för att göra utsökt Milk Tea. Koncentrat med låg kaloriinnehåll: "I-SODA"?: Vi använder endast garanterad...
Portfölj (3)
... och delikat smak, producerad för konsumenter med en DELIKAT smak. - Vårt företag har också beslutat att introducera en ny produkt på livsmedelsmarknaden: TURU’. Denna produkt syftar till att låta folk upptäcka den verkliga smaken av färsk, kryddig korv, som är insvept i ett syntetiskt hölje med en diameter på cirka 15 cm och ångkokt. Den kan skivas för att fylla smörgåsar och mycket mer, för en bred grupp av konsumenter; den är verkligen utsökt!
Italien, Vedelago
... Grappa. Ostarna, som framställs av färsk mjölk som tas emot dagligen från lokala gårdar, erbjuds konsumenten i ett brett sortiment: hela, halva och fjärdedelar av ost, 100, 300 och 400 g i fast vikt. HACCP-system för egenkontroll genomfört och garanterat. Den envishet och entusiasm som alla medarbetare visar, vår personals professionalism, omsorgen i produktionen och mognaden samt förmågan att förena innovation med respekt för traditionen, gör att vi kan producera produkter av hög kvalitet.
Italien, Almenno San Bartolomeo
Grundat 1912, specialiserat på produktion av glass med råvaror av högsta kvalitet som färsk mjölk, Amalfi-citroner, kastanjer från Calizzano och Thun-honung. Produktionsprocessen innebär kontroll av varje enskild fas, från förberedelse till mantering, med regelbundna mikrobiologiska kontroller för att säkerställa maximal säkerhet. Inget lämnas åt slumpen, inte ens förpackningen som har fått ett...
Italien, Caltanissetta
... sträcker sig tillbaka till 1980, lyckas vi tillfredsställa smaklökarna hos dem som vill prova nya smaker och de som inte vill, med ingredienser och kombinationer som ger en perfekt balans på paletten. För att producera vår glass använder vi endast utvalda naturliga ingredienser som: färsk mjölk från Sicilien, färsk grädde, strösocker, pistagenötter och mandlar från Sicilien, italienska hasselnötter...
Italien, Squillace
... utomlands. Vår främsta produkt är fortfarande vår PECORINO OST (färsk, halvlagrad och lagrad) men vi har även andra välrenommerade typiska italienska produkter. Alla våra ostar är tillverkade av högkvalitativ och genuin mjölk.
Italien, Jesi
... Trilobata och Pistacchio di Bronte. Vi använder inte billiga hydrerade vegetabiliska fetter utan endast färsk grädde. För att hjälpa miljön försöker vi köpa råvaror från företag med korta avstånd: Tre Valli, Monaldi, Ortofrutta, Fiorente, Trionfi Honorati, Gastreghini. Våra skedar, liksom många av behållarna (koppar, etc.), är tillverkade av återvunnet material och är helt biologiskt nedbrytbara.
Italien, Pollena Trocchia
... till allt från små mejerier till medelstora och stora mejeriföretag. Vi erbjuder nämligen B2B-tjänster och produkter till mejerier, mjölkproducenter och mejeriföretag av små, medelstora och stora storlekar. Våra styrkor ligger framför allt i marknadsföring av mjölk, både rå och pastöriserad, i tankar (cirka 26.000 kg) från både italiensk och utländsk produktion (främst tysk mjölk) samt marknadsföring, både direkt och genom agenter, av industriell ostmassa från Tyskland, Polen och Litauen, liksom FÄRSK OSTMASA i lådor från utländsk produktion.
Italien, Scandolara Di Zero Branco
... som garanterar absolut hygienisk säkerhet och bevarar smaken och egenskaperna hos färsk frukt över tid. Våra homogeniserade flytande blandningar, bestående av mjölk, socker och grädde i noggrant avvägda proportioner, är lämpliga för glass med användning av maskin för soft-ice. Vi har också en specifik produktlinje med pulver baserade på gelifierings- och emulgeringsmedel för varm eller kall...
Italien, Bologna
Granlatte är en jordbrukarkooperativ som är ansluten till Legacoop och Confcooperative, och är moderbolag i Granarolo-gruppen, en ledande varumärke inom färsk mjölk som förenar över 1000 mjölkproducenter spridda över fjorton italienska regioner. Kooperativets struktur består av 640 enskilda producenter och 12 insamlingskooperativ i Emilia-Romagna, Piemonte, Lombardia, Veneto, Marche, Puglia...
Italien, Ponzano Di Fermo
Hantverksmässig produktion av glass och monoportioner. Användning av färsk ekologisk mjölk från korta leveranskedjor. Produktion av glutenfri glass. Leverans till barer, glassbarer och restauranger med egen kyltransport i enlighet med gällande EU-föreskrifter. Mer än 50 olika smaker mellan frukter och krämer.
Italien, Putignano
Färsk mjölk - Mejeriprodukter...
Ariete Fattoria Latte Sano S.p.A., mjölken från Rom: ett företag specialiserat på produktion och bearbetning av färsk mjölk i Rom, färsk mjölk med hög digestibilitet, UHT-mjölk, yoghurt, grädde, smör, mozzarella, ricotta, caciotta, appassite, grana padano, mjölk- och chokladpudding, mjölk av hög kvalitet.
Vårt mejeri producerar färska och lagrade ostar av får- och komjölk med färsk mjölk från vår egen gård.
FÄRSK MJÖLK OCH TYPISKA OSTAR...
Italien, Bologna
Granarolo är den största italienska producenten av färsk mjölk. Gruppens verksamhet är indelad i tre huvudområden: mjölk och grädde; yoghurt och mejeriprodukter, samt andra produkter (t.ex. dessert, smör, ägg, béchamel). Med förvärvet av Yomo-gruppen har portföljen av verksamheter sett en betydande ökning inom yoghurtområdet, och med förvärvet av Lat Bri öppnas ytterligare viktiga utvecklingsmöjligheter inom mejeriprodukter.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play