Italien, Orbassano
...Acqua, ägg och durumvetemjöl skapar den perfekta blandningen för denna pastasort, som kännetecknas av sin rörformade och grova, räfflade yta. Denna konsistens är utformad för att fånga och hålla kvar såser, vilket gör den till en idealisk följeslagare till rika ragù (sugo di carne).
Portfölj (63)
Italien, Villafranca
... pasta är typisk för Amalfi, där den skapades av kocken Enrico Cosentino 1978, när han presenterade Scialatielli i en matlagningstävling och vann årets entremetierpris med dem. Överensstämmelse mellan Färsk Pasta och Torr Pasta: Gör kvalitet till valet för ett bättre liv. 270 kcal/100g för Färsk Pasta 350 kcal/100g för Torr Pasta Färsk Medelhavspasta Made In Italy "Napoli" Kyltransporter Stef...
Portfölj (4)
Italien, Goito
... parkeringsplatser och garage i inomhus- och utomhusområden. Floor Vulkan är en förblandad produkt i 25 kg säckar, redo att använda, för applicering enligt traditionella metoder (dammning eller "pasta"). Ytbehandling av damm måste alltid utföras på färsk betong, innan härdningen har påbörjats, och kan utföras antingen manuellt eller mekaniskt. Typiska användningar är: - dammning av den torra blandningen...
Portfölj (275)
Italien, Imperia
...Typisk traditionell ligurisk sås, bestående av de bästa italienska tomaterna, färsk basilika, extra jungfruolivolja och vitlök. Den enkla hemligheten bakom en hälsosam och smakrik förrätt. Produktetikett I 'Bilagor' hittar du etiketten med näringsdata och annan information om produkten. Kombinationer Den rika och omslutande smaken gör den perfekt för alla typer av pasta. Lätt uppvärmd, för att...
Portfölj (44)
Italien, Albanella
Kärleken till Italien och dess stora kulinariska traditioner konkretiseras i ett rikt och noggrant urval av gastronomiska specialiteter från vårt land. De bästa ostarna, de mest kända charkuterierna, oljor, viner och sötsura ättikor, Pasta, både torr och färsk, drottningen av medelhavsdieten, ända fram till Mozzarella di Bufala Campana som kommer att erövra er med sin delikata godhet. Ett brett...
Italien, Altamura
... från ett minimum av 40 till ett maximum av 55 grader Celsius, vilket skyddar de näringsmässiga värdena och hållbarheten under tillagningen. Vi producerar färsk och torr pasta, ekologisk och konventionell, av Farro dicoccum, hårdvete Senatore Cappelli, fullkorn, smaksatt med dehydratiserade och naturliga produkter. Våra produkter finns på den italienska marknaden från grossist till detaljhandel och på den utländska marknaden, främst i Spanien, Portugal, Tyskland, England, Kanada, Brasilien, Australien och USA.
Italien, Carasco
...Studio och konstruktion av maskiner och anläggningar för produktion av färsk, torr, fylld pasta, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti, osv. Maskiner för pasta, extruderare, valsar, degskivare, ravioliskärare, gnocchiskärare och andra typer av maskiner för produktion av livsmedelspasta från 5 till 200 kg/h. Automatiska pastakokare och kokstationer för snabbmat baserad på pasta. Maskiner, anläggningar och utrustning för lokala eller etniska produkter såsom sebadas, empanadas, pierogi eller liknande... Pastöriserings-, förkoknings- och torkningsanläggningar utformade enligt kundens behov.
Italien, San Lorenzo Di Parabiago
Aldo Cozzi Sas Macchine per Pastifici, ägd av Cav. Aldo Cozzi, har under flera år varit i framkant på den nationella och internationella marknaden för tillverkning och försäljning av maskiner för kort och lång pasta, färsk, torr, pastöriserad, fryst och relaterade produkter såsom Ravioli, Cappelletti, Tortellini, Gnocchi, etc., samt speciella och typiska produkter, även med användning av...
Italien, Cagliari
Vi är ett företag som främst exporterar sardiska livsmedel utomlands. Vi har ett brett utbud av produkter för grossister, delikatessbutiker, restauranger och pizzerior osv. Våra produkter inkluderar: torr pasta som gnocchetti, spaghetti och färsk pasta som ravioli och culurgiones, seadas, saffran, olivolja och olivpaté, ostar och ostkrämer, viner, öl i olika storlekar även på fat, sötsaker, spritdrycker, bottarga, tryffelkrämer och tryffelostar, charkuterier inklusive både torr och färsk korv.
... stenmalda mjöler, färsk och torr ekologisk pasta - Förädlad i vårt BioLaboratorium, i Podere Le Casacce - små kikärtor från Chianti - små varierade linser - emmer och pärlbygg - rostad bygg på ved - skalad hirs - mjöl av spannmål och baljväxter malda på sten - flingor av spannmål - toskanska soppor - Turistboende: i Siena på Bioagriturismo Vigliano i våra 2 gårdar i Siena: Podere Cartaio och Podere Poggio al Sole - Turistboende i Florens: Villa Panzano. Direktförsäljning i företagets försäljningsställe, Podere Le Casacce - För våra gäster: måltider med våra ekologiska produkter.
Italien, Sant'elpidio a Mare
... 650 getter av maltesisk och sardisk ras. La Prestigio Italiano, tack vare sin erfarenhet och kunskap inom den gastronomiska sektorn, söker, väljer och producerar idag de ibland bortglömda excellenserna. Samt främjar de innovativa kulinariska förslagen från den italienska kreativiteten. Idag väljer, producerar och marknadsför La Prestigio Italiano ost, färsk pasta, torr pasta, olja och vin... Allt...
San Tommaso är en samling av gastronomiska specialiteter med karaktäristiska smaker från den abruzzesiska matkulturen. Företaget grundades med syftet att återuppliva de gamla regionala recepten, med hjälp av kockarna från Villa Santa Maria. Idag erbjuder San Tommaso Specialità Alimentari ett brett utbud av typiska regionala produkter såsom färsk och torr pasta, såser och patéer, charkuterier och...
Italien, Serradifalco
Kärleken och smaken av traditionen med handdraget deg, smaken av en tidlös äkthet, nöjet av enkelhet. Färsk pasta är en produkt som absolut inte får saknas på våra bord. Till skillnad från torr pasta behåller den sina näringsvärden oförändrade. Färsk pasta från Pastificio Principe representerar därför en viktig källa till proteiner, vitaminer och fibrer för en hälsosam och balanserad kost. DEN...
Italien, Padova
Att göra en utmärkt glutenfri pasta är en utmaning och ett åtagande som kräver tålamod och engagemang. Vi sysslar med produktion och handel av glutenfria produkter, färsk glutenfri pasta, torr glutenfri pasta. Vår pasta är tillverkad i Italien och våra mjölsorter är 100% italienska.
Italien, Grottole
Il Pastificio Italyca producerar hantverksmässig pasta både färsk och torr, certifierad ekologisk av Icea, med endast 100% italienskt vete. Vi producerar för närvarande 10 färska format (hållbarhet 3 månader i kylskåp) och cirka 25 torra format. Vår webbplats är www.pastificioitalyca.it, där ni kan se vår historia och våra produkter. Dessutom producerar vi alltid ekologisk certifierad EVO-olja av Icea. Det är möjligt att sätta på en anpassad etikett på produkterna.
Italien, Corato
Mald durumvete för produktion av olika typer av durumsemolina för produktion av torr, färsk, fylld, fryst pasta, bröd och pizza.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play