Italien, Orbassano
...Acqua, ägg och durumvetemjöl skapar den perfekta blandningen för denna pastasort, som kännetecknas av sin rörformade och grova, räfflade yta. Denna konsistens är utformad för att fånga och hålla kvar såser, vilket gör den till en idealisk följeslagare till rika ragù (sugo di carne).
Portfölj (57)
Belgien, Anderlecht
...Elektrisk pastakokare för professionellt bruk För att laga färsk, torr och fryst pasta Idealisk för att separera pastakokning från andra matberedningar. Perfekt för restaurangverksamhet och överallt där portionering är nödvändig. Möjliggör matlagning, dränering och kylning i portioner Sköljtank möjliggör snabb kylning av produkten under tillagning, perfekt för blanchering Kropp i borstat...
Portfölj (189)
Polen, Warszawa, Poland
... hotell, sjukhus, restauranger och bagerier, särskilt för produkter som kex, kakor och pasta som inte behöver jäsa. Förutom äggpulver finns det också äggula pulver och äggalbumin pulver. Äggula pulver används som en ersättning för färsk äggula i olika livsmedel för att tillföra färg, textur och emulgerande förmåga, särskilt vid tillagning av majonnäs, såser, dressingar och croissanter. Å andra sidan används äggalbumin pulver i en mängd olika produkter som fisk, kött och potatisförberedelser, bakverk och konfektyr.
Portfölj (278)
Italien, Villafranca
... pasta är typisk för Amalfi, där den skapades av kocken Enrico Cosentino 1978, när han presenterade Scialatielli i en matlagningstävling och vann årets entremetierpris med dem. Överensstämmelse mellan Färsk Pasta och Torr Pasta: Gör kvalitet till valet för ett bättre liv. 270 kcal/100g för Färsk Pasta 350 kcal/100g för Torr Pasta Färsk Medelhavspasta Made In Italy "Napoli" Kyltransporter Stef...
Portfölj (4)
Italien, Imperia
...Typisk traditionell ligurisk sås, bestående av de bästa italienska tomaterna, färsk basilika, extra jungfruolivolja och vitlök. Den enkla hemligheten bakom en hälsosam och smakrik förrätt. Produktetikett I 'Bilagor' hittar du etiketten med näringsdata och annan information om produkten. Kombinationer Den rika och omslutande smaken gör den perfekt för alla typer av pasta. Lätt uppvärmd, för att...
Portfölj (44)
Italien, Goito
... parkeringsplatser och garage i inomhus- och utomhusområden. Floor Vulkan är en förblandad produkt i 25 kg säckar, redo att använda, för applicering enligt traditionella metoder (dammning eller "pasta"). Ytbehandling av damm måste alltid utföras på färsk betong, innan härdningen har påbörjats, och kan utföras antingen manuellt eller mekaniskt. Typiska användningar är: - dammning av den torra blandningen...
Portfölj (275)
Italien, Albanella
Kärleken till Italien och dess stora kulinariska traditioner konkretiseras i ett rikt och noggrant urval av gastronomiska specialiteter från vårt land. De bästa ostarna, de mest kända charkuterierna, oljor, viner och sötsura ättikor, Pasta, både torr och färsk, drottningen av medelhavsdieten, ända fram till Mozzarella di Bufala Campana som kommer att erövra er med sin delikata godhet. Ett brett...
Italien, Altamura
... från ett minimum av 40 till ett maximum av 55 grader Celsius, vilket skyddar de näringsmässiga värdena och hållbarheten under tillagningen. Vi producerar färsk och torr pasta, ekologisk och konventionell, av Farro dicoccum, hårdvete Senatore Cappelli, fullkorn, smaksatt med dehydratiserade och naturliga produkter. Våra produkter finns på den italienska marknaden från grossist till detaljhandel och på den utländska marknaden, främst i Spanien, Portugal, Tyskland, England, Kanada, Brasilien, Australien och USA.
Italien, Latina
...Vi är ett import- och exportföretag, vår verksamhet är att utveckla och sprida livsmedelskvalitet i världen av 100% Made in Italy. _/..Torr pasta | kort pasta | lång pasta | färsk pasta | Livsmedel | Krossade tomater även amerikanska format | tomatsås | konserver | vin från Lazio, moscato från Terracina | Nero d'Avola vin från Sicilien | Kaffe, Kakao | exotisk frukt | torkad frukt | färsk frukt...
... kombination med italiensk hantverksskicklighet, gör det möjligt att skapa pasta av högsta kvalitet, långsamt torkad för att bevara dess näringsfördelar. Vi erbjuder naturell pasta med eller utan ägg, smaksatt med mer än 20 olika smaker (tomat, basilika, piment d'Espelette, morot…). Vi erbjuder färsk pasta på beställning och torr pasta, tillgänglig i 9 unika former (coquillettes, fusilli, tagliatelle...
Portfölj (43)
Italien, Carasco
...Studio och konstruktion av maskiner och anläggningar för produktion av färsk, torr, fylld pasta, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti, osv. Maskiner för pasta, extruderare, valsar, degskivare, ravioliskärare, gnocchiskärare och andra typer av maskiner för produktion av livsmedelspasta från 5 till 200 kg/h. Automatiska pastakokare och kokstationer för snabbmat baserad på pasta. Maskiner, anläggningar och utrustning för lokala eller etniska produkter såsom sebadas, empanadas, pierogi eller liknande... Pastöriserings-, förkoknings- och torkningsanläggningar utformade enligt kundens behov.
Italien, Ternate
... förpackningslinjer för förpackning och dosering av livsmedel och icke-livsmedel, för att skapa skräddarsydda lösningar som passar alla typer av produktionsbehov. Betydande erfarenhet har förvärvats inom förpackning och emballering av färsk och torr pasta, bakverk som kakor, bröd och bullar samt andra produkter som nötter, chips, godis, frysta livsmedel, grönsaker, pulver som mjöl, kakao, kaffe och tekniska produkter. Mondial Pack Group består av 7 företag som möjliggör diversifiering av produktionen för att uppnå den bästa kvaliteten till priset!
Italien, Ceglie Messapica
Produktion och försäljning av färsk och torr pasta, orecchiette, fusilli, cavatelli, tagliatelle. Färsk pasta av bränt vete, färsk pasta av senatore cappelli, färsk äggpasta. Utomlands, Tyskland, England, Frankrike, Pastificio SUMA, som förenar överlägsen kvalitet och äkthet, föder sin kärlek till pasta från de bästa blandningarna av semolina. Den rika och oföränderliga smaken av orecchiette...
Portfölj (1)
Italien, San Lorenzo Di Parabiago
Aldo Cozzi Sas Macchine per Pastifici, ägd av Cav. Aldo Cozzi, har under flera år varit i framkant på den nationella och internationella marknaden för tillverkning och försäljning av maskiner för kort och lång pasta, färsk, torr, pastöriserad, fryst och relaterade produkter såsom Ravioli, Cappelletti, Tortellini, Gnocchi, etc., samt speciella och typiska produkter, även med användning av...
Italien, Cagliari
Vi är ett företag som främst exporterar sardiska livsmedel utomlands. Vi har ett brett utbud av produkter för grossister, delikatessbutiker, restauranger och pizzerior osv. Våra produkter inkluderar: torr pasta som gnocchetti, spaghetti och färsk pasta som ravioli och culurgiones, seadas, saffran, olivolja och olivpaté, ostar och ostkrämer, viner, öl i olika storlekar även på fat, sötsaker, spritdrycker, bottarga, tryffelkrämer och tryffelostar, charkuterier inklusive både torr och färsk korv.
Italien, Lemignano Di Collecchio
... de största industriella linjerna i världen, avsedda för produktion av torr pasta. Under eget varumärke tillverkar de istället anläggningar för alla andra produktioner: specialtorr pasta, färsk pasta, färdigrätter, glutenfri pasta, instantpasta och couscous.
Italien, Forte Dei Marmi
... prestigefyllda DOC-viner och champagne från det nationella territoriet och utländska vingårdar. Kökets personal förbereder färdiga rätter med specialiteter från havet och landet, färsk pasta, senap, sylt och raffinerade skapelser av både färsk och torr hantverksbakverk, som kan avnjutas hemma eller på plats i en trevlig miljö där vänligheten hos ägarna är en extra ingrediens för att göra provsmakningen av utsökta livsmedel och drycker oförglömlig.
... stenmalda mjöler, färsk och torr ekologisk pasta - Förädlad i vårt BioLaboratorium, i Podere Le Casacce - små kikärtor från Chianti - små varierade linser - emmer och pärlbygg - rostad bygg på ved - skalad hirs - mjöl av spannmål och baljväxter malda på sten - flingor av spannmål - toskanska soppor - Turistboende: i Siena på Bioagriturismo Vigliano i våra 2 gårdar i Siena: Podere Cartaio och Podere Poggio al Sole - Turistboende i Florens: Villa Panzano. Direktförsäljning i företagets försäljningsställe, Podere Le Casacce - För våra gäster: måltider med våra ekologiska produkter.
...mekanik, sjöfart och flygindustri. Inom livsmedels- och konfektyrsektorn är vi dessutom specialiserade på företag som producerar pasta: reservdelar för pastöriseringsmaskiner, tillagning av färsk och torr pasta, bakning av kakor/sötsaker, perforerade plåtar för vinframställning och druvskalmassa. Inom mejeri- och mejeriprodukter är vi specialiserade på produktion och leverans av speciella metallnät och...
Italien, Sant'elpidio a Mare
... 650 getter av maltesisk och sardisk ras. La Prestigio Italiano, tack vare sin erfarenhet och kunskap inom den gastronomiska sektorn, söker, väljer och producerar idag de ibland bortglömda excellenserna. Samt främjar de innovativa kulinariska förslagen från den italienska kreativiteten. Idag väljer, producerar och marknadsför La Prestigio Italiano ost, färsk pasta, torr pasta, olja och vin... Allt...
Italien, Parabiago
...Från det lilla laboratoriet för färsk pasta med produktioner på 20 kg/h till industriella linjer med 300 kg/h färsk pasta. Idag kan vi leverera nyckelfärdiga pastatillverkare och industriella pastatillverkare för produktion av färsk, torr och glutenfri pasta. Vi har en pastamaskin för varje behov. Från fyllda pastamaskiner, pressar och extruderare till pastabehandlingsutrustning som pastöriserare, skakare och torkare.
San Tommaso är en samling av gastronomiska specialiteter med karaktäristiska smaker från den abruzzesiska matkulturen. Företaget grundades med syftet att återuppliva de gamla regionala recepten, med hjälp av kockarna från Villa Santa Maria. Idag erbjuder San Tommaso Specialità Alimentari ett brett utbud av typiska regionala produkter såsom färsk och torr pasta, såser och patéer, charkuterier och...
Italien, Serradifalco
Kärleken och smaken av traditionen med handdraget deg, smaken av en tidlös äkthet, nöjet av enkelhet. Färsk pasta är en produkt som absolut inte får saknas på våra bord. Till skillnad från torr pasta behåller den sina näringsvärden oförändrade. Färsk pasta från Pastificio Principe representerar därför en viktig källa till proteiner, vitaminer och fibrer för en hälsosam och balanserad kost. DEN...
Italien, Padova
Att göra en utmärkt glutenfri pasta är en utmaning och ett åtagande som kräver tålamod och engagemang. Vi sysslar med produktion och handel av glutenfria produkter, färsk glutenfri pasta, torr glutenfri pasta. Vår pasta är tillverkad i Italien och våra mjölsorter är 100% italienska.
Italien, Grottole
Il Pastificio Italyca producerar hantverksmässig pasta både färsk och torr, certifierad ekologisk av Icea, med endast 100% italienskt vete. Vi producerar för närvarande 10 färska format (hållbarhet 3 månader i kylskåp) och cirka 25 torra format. Vår webbplats är www.pastificioitalyca.it, där ni kan se vår historia och våra produkter. Dessutom producerar vi alltid ekologisk certifierad EVO-olja av Icea. Det är möjligt att sätta på en anpassad etikett på produkterna.
Spighe Molisane är en producent av färsk, ägg, torr och ekologisk pasta i cirka 10 år. Produkterna, av högsta kvalitet, kännetecknas av hantverksmässig bearbetning och är främst regionala specialiteter.
Italien, Corato
Mald durumvete för produktion av olika typer av durumsemolina för produktion av torr, färsk, fylld, fryst pasta, bröd och pizza.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play