Italien, Radicofani
...Det är en ost som är producerad uteslutande av fårmjölk; den har en skålformad form och väger cirka 1,5 kg.
Portfölj (48)
Italien, Misano Adriatico
...SEPI Rigato di capra fresco är en ost med en unik smak, tillverkad av färsk getmjölk. Med en hel vikt på 1,2 kg är den perfekt för den som älskar kvalitetsostar och vill lägga till en touch av elegans på sitt bord. Njut av 100% godhet med denna unika produkt.
Portfölj (200)
Italien, Orbassano
...Våra tortelloni, stora ravioli i form av tortellini, fyllda med prosciutto crudo och ost, erbjuder en komplex och harmonisk smakupplevelse. Varje tugga är en explosion av välbalanserade smaker: sältan från prosciutto crudo, krämigheten och komplexiteten hos osten, kan glädja och tillfredsställa även de mest kräsna gommar.
Portfölj (57)
Italien, Bergamo
...Högkvalitativ färsk pecorino primosale-ost.
Portfölj (56)
Italien, Martina Franca
... viol, tamarind, johannesbröd, tobak, vanilj, lakrits och muskot. Varje tugga av denna ost är en sensorisk resa genom dofterna och smakerna från Apulien, vilket gör den till ett perfekt tillskott på varje gourmetbord.
Portfölj (29)
...Färsk ost med ett hölje av pasta filata som omsluter ett krämigt hjärta av grädde och stracciatella. Mjuk men elastisk och smakrik. Finns både i 100 % buffelmjölk och 100 % komjölk, beroende på smak och behov.
Italien, Noci
...Mozzarella är en färsk ost med elastisk konsistens, kännetecknad av en slät, jämn yta och en snövitt färg. Smaken är söt och mild, och doften är frisk och behaglig. Den finns i olika former, resultatet av våra mästerostmakare: från bocconcino till nodino, från fläta till liten fläta och till fiordilatte. Vanligtvis avnjuts mozzarella färsk, antingen ensam som förrätt (fiordilatte skärs typiskt i skivor och kryddas med extra jungfruolja och tomat, vilket utgör basen för den berömda caprese) eller som tillbehör, i kombination med huvudrätter och även i salladsberedningar.
Portfölj (10)
Italien, Castellazzo Bormida (al)
... vitlök, ost och fuktig jord, gör den idealisk för gourmeträtter. Endast de största tryfflarna med de bästa egenskaperna klassificeras som Extra. Denna tryffel är perfekt för den som vill höja sina kulinariska skapelser med en touch av lyx och sofistikering, vilket garanterar en oförglömlig gastronomisk upplevelse.
Portfölj (34)
Italien, Brusaporto
...Mammamore, njut av smaken av färsk pasta med en rik och smakfull fyllning. Som mamma gjorde... med kärlek! Finns också: Casoncelli med svamp 250g Panzerotti med ricotta och örter 250g Ravioli med ost 250g Casoncelli med kött 250g Raviolini med rå skinka 250g...
Portfölj (10)
... smakupplevelse, med respekt för folkhälsan. FILAB s.r.l. producerar Mozzarella di Bufala Campana DOP, uteslutande med färsk buffelmjölk, i följande storlekar: • Ciliegina eller Cardinalino • Bocconcino • Boccone • Mozzarella • Aversana • Zizzabella • Treccia • Rökt Mozzarella eller Provola Dessutom producerar FILAB s.r.l. Ricotta di Bufala Campana DOP både färsk och homogeniserad färsk.
Portfölj (2)
Italien, Codogno
...För att göra en ostform som väger cirka 32-34 kg behövs 500 liter mjölk som kommer till mejeriet inom 1-2 timmar efter mjölkning. Mjölken får vila i 12-18 timmar under vilka den avger en del av fettet genom avskiljning, formen tas bort så att den semigräddiga mjölken kan ge den utmärkta långlagrade osten, samtidigt som smaken av färsk mjölk bevaras.
Portfölj (4)
...Mozzarella di Bufala Campana DOP är en färsk ost av filad pasta som produceras uteslutande med buffelmjölk från ursprungsregionen. Buffelmjölk har en annan sammansättning än mjölk från andra djurarter som används för osttillverkning. Faktum är att den, till skillnad från komjölk och getmjölk, är rikare på proteiner, fetter och framför allt kalcium. Typer och Format Vikt: från 25 g till 2 kg HÅLLBARHET 12 DAGAR / HÅLLBARHET 18 DAGAR / HÅLLBARHET 21 DAGAR Koder: från 1702 till 17...
Portfölj (10)
Italien, Maruggio
...Druva: Negroamaro – svart Malvasia – Primitivo Produktionsområde: Östra området av Taranto Jordtyp: Röd jord blandad med tuff och/eller kalksten Vinstockstillväxttyp: Stödd alberello Genomsnittlig ålder på vinrankor: 15 år Genomsnittlig produktion / hektar: 90/120 kvintal druvor Skörd: September Druvskördemetod: Manuell Alkohol: 11% -12% vol. Färg: Levande rosé Bouquet: Karakteristisk vinös Smak: Torr, mycket harmonisk Serveringstemperatur (celsius): 8° 10° C Rekommenderas: Aperitif, fisk och italienska förrätter, skaldjur, delikata soppor samt grönsaker, mozzarella och färsk ost.
Portfölj (8)
Italien, Cassino ,
Online-försäljning av typiska italienska produkter: charkuterier, ost, torra pastarätter, färsk pasta, fylld pasta. Leverans med expresskurir, betalnings- och avhämtningsmöjlighet hos vår korrespondent i Garmania, säker onlinebetalning, nöjd eller pengarna tillbaka.
... och delikat smak, producerad för konsumenter med en DELIKAT smak. - Vårt företag har också beslutat att introducera en ny produkt på livsmedelsmarknaden: TURU’. Denna produkt syftar till att låta folk upptäcka den verkliga smaken av färsk, kryddig korv, som är insvept i ett syntetiskt hölje med en diameter på cirka 15 cm och ångkokt. Den kan skivas för att fylla smörgåsar och mycket mer, för en bred grupp av konsumenter; den är verkligen utsökt!
Italien, Vedelago
... Grappa. Ostarna, som framställs av färsk mjölk som tas emot dagligen från lokala gårdar, erbjuds konsumenten i ett brett sortiment: hela, halva och fjärdedelar av ost, 100, 300 och 400 g i fast vikt. HACCP-system för egenkontroll genomfört och garanterat. Den envishet och entusiasm som alla medarbetare visar, vår personals professionalism, omsorgen i produktionen och mognaden samt förmågan att förena innovation med respekt för traditionen, gör att vi kan producera produkter av hög kvalitet.
Italien, Correggio
FoodPartner kopplar samman ledande producenter av italienska färskvaror med importörer över hela Europa. Vår mission är att skaffa utvalda kylda produkter med hållbarhet på 25 till 90 dagar, såsom ost, färsk fylld pasta, charkuterier och mycket mer. Vi är baserade i en perfekt logistisk position i Reggio Emilia, centrala norra Italien. Vår produktportfölj omfattar över 1500 specifika referenser av färska italienska specialiteter som produceras av kvalitetscertifierade producenter.
Italien, Squillace
... utomlands. Vår främsta produkt är fortfarande vår PECORINO OST (färsk, halvlagrad och lagrad) men vi har även andra välrenommerade typiska italienska produkter. Alla våra ostar är tillverkade av högkvalitativ och genuin mjölk.
Italien, Sant'elpidio a Mare
... 650 getter av maltesisk och sardisk ras. La Prestigio Italiano, tack vare sin erfarenhet och kunskap inom den gastronomiska sektorn, söker, väljer och producerar idag de ibland bortglömda excellenserna. Samt främjar de innovativa kulinariska förslagen från den italienska kreativiteten. Idag väljer, producerar och marknadsför La Prestigio Italiano ost, färsk pasta, torr pasta, olja och vin... Allt...
Internationell agentur för mäklare inom jordbruks- och livsmedelssektorn. Korv, ost, färsk och fryst fisk. INTERNATIONELL MATMEGLARE INOM LIVSMEDELSSEKTORN, FÄRSKA OCH FRYSTA PRODUKTER. SKINKOR, OST, FÄRSK OCH FRYST FISK.
Italien, Olbia
...De behåller sina egenskaper både vid förvaring och vid tillagning. Produkter: Fryst hantverksmässig pasta: idealisk för export och förvaring. Den kyls ner samtidigt som produktionen, vilket bevarar alla kvaliteter hos den nygjorda produkten. Frysta seadas: pasta fylld med ost som kan tillagas friterad eller i ugn och kryddas efter smak med honung eller socker, eller avnjutas som en salt rätt. Sötsaker från den sardiska traditionen: papassini, amaretti och tiliccas.
... riktad mot marknaden, med ett sortiment av artiklar avsedda för livsmedelsanvändning (förpackningar för pizza – pizza boxar, de som är avsedda för färsk pasta, brioche, krapfen, tårtor, bröd, ost, osv.) Inom sektorn "förpackningar för pizza" erbjuder vi ett komplett sortiment som sträcker sig från förpackningar för de klassiska "napolitanska pizzorna" till de för "pizza i bit" av alla typer, inklusive stora alternativ, och erbjuder specifika lösningar för varje behov. Kunden har möjlighet att välja mellan olika M.P. Möjligheter till anpassning och tryck upp till 4 färger. Snabba leveranstider.
Italien, Ancona
...SOM: TORRA PASTA, FÄRSK PASTA, RIS, KAFFE, SKIVAD OST, RIVEN OST, MOZZARELLA, RICOTTA, STRACCHINO, KAKOR, NUGAT, BRIOCHE, CROISSANTER, GODIS, KRYDDOR, DROGER, KÖTT, TORKAD FRUKT, VARIERADE SKIVOR, PÅSKÄGG, JULKORGAR, KEMISKA PRODUKTER, DJURFODER, ANTI-GRITTOGAMIC, BYGGPRODUKTER, TVÄTTMEDEL O.S.V.
Italien, Padova
...VI PRODUCERAR FÄRSK OCH FYLLD PASTA, MED ETT STORT URVAL AV FORMER, TORTELLINI OCH RAVIOLI MED MER ÄN 40 OLIKA SMAKER, BEROENDE PÅ TILLGÅNGEN AV SÄSONGENS BÄSTA GRÖNSAKER OCH ITALIENSKA KULINARISKA TRADITIONER. VI PRODUCERAR OCKSÅ NOODLES OCH GNOCCHI, SPAETZLE OCH GNOCCHI MED "FIORETTA OST", EN KULINARISK SPECIALITET FRÅN DE VENETISKA BERGEN. VI HANDLAR OCKSÅ ITALIENSK PASTA, FÄRSK ELLER TORKAD...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play