Italien, Orbassano
PASTA GIRARDI är ett hantverksföretag organiserat i Piemonte, specialiserat sedan 1997 på daglig produktion av färsk pasta, ravioli, lasagne och högkvalitativa gourmeträtter för professionella inom livsmedelssektorn (HORECA) samt för detaljhandeln, både oberoende och organiserad. Varje produkt är resultatet av ett konstant fokus på forskning och urval av råvaror, och slutligen tillverkas alla våra...
Portfölj (57)
Italien, Marmirolo
...PASTAPIU är ett typ '00' vetemjöl för att göra färsk pasta. Med sin utmärkta plastisitet och elasticitet, tack vare sitt höga proteininnehåll, utmärker sig PASTAPIU för sin enhetliga kornstruktur och mindre än 0,45% aska, och är därmed idealisk för att göra färsk pasta som kan behålla sin färg i flera dagar. PASTAPIU är den perfekta ingrediensen för att göra traditionell färsk pasta i alla sina otaliga former och typer, inklusive smördeg, pressad pasta, gnocchi, trofie och fyllda pastarätter som ravioli, tortellini, agnoli och många fler.
Portfölj (56)
Italien, Bronte
...Vår Private Label Pistachio Pesto kombinerar den rika smaken av pistagenötter med en blandning av färska örter, vilket skapar en unik, smakrik pesto som är idealisk för gourmetmåltider. Anpassningsbar för ditt varumärke, är denna produkt perfekt för pastarätter, gourmetpålägg eller som en specialsås. Med flexibla förpackningsalternativ tillgodoser den både små återförsäljare och stora distributörer som vill erbjuda en premiumprodukt baserad på pistagenötter.
Portfölj (21)
...Vår traditionella tomatsås är tillverkad av färska och mogna tomater, med en stark och passionerad karaktär, odlade naturligt utan användning av bekämpningsmedel och kemiska gödningsmedel, för att få en sås med en klar röd färg, en mjuk, krämig och sammetslen konsistens, som behåller en klassisk och traditionell smak typisk för Medelhavet. Nettovikt 680 g.
Portfölj (10)
Italien, Noci
...Stracciatella är en typisk ostspecialitet från Puglia, bestående av mjuka handdragna strimlor av filadost och grädde; denna specialitet kan användas för att konsumeras färsk eller som tillbehör till sallader, pastarätter eller gourmetpizzor utan behov av att kryddas, tack vare sin extremt mjölkiga smak.
Portfölj (10)
Italien, San Pietro Clarenza
...Doften av vild fänkål berikad med smaken av sardiner, sultanrussin och doften av saffran i en kryddblandning från den mest klassiska sicilianska köket för att förbereda unika pastarätter. INGREDIENSER: Färsk vild fänkål min. 80%, färska sardiner, ansjovisfiléer, sultanrussin, PINJONER, extra virgin olivolja, solrosolja, färsk lök, salt, svartpeppar, saffran. Kan innehålla fragment av pinjonskal. Förpackningar om: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfölj (8)
Italien, Roma
...Ingredienser: Champignon svamp (agaricus bisporus), solrosolja, sommartruffel 5% (tuber aestivum vitt.), salt, aromatiska växter, arom, naturlig arom. Färska svampar som används 110 g per 100 g färdig produkt. Utgångsdatum: 24 månader. Användningssätt: Idealisk för brödsticks och för att smaksätta pastarätter. Allergener: Produkten innehåller inga allergena ämnen. Innehåller inte gluten eller konserveringsmedel. Näringsvärden per 100 g: Energi Kj 1108 / Kcal 269 Fett 25,1 g varav mättade fettsyror 2,7 g Kolhydrater 2,9 g varav socker 0 g Fiber 7,5 g Protein 4,1 g Salt 0,5 g...
Portfölj (9)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play