Italien, Orbassano
...Denna stora halvmåneformade ravioli, fylld med spenat och ricotta, är designad för att tillfredsställa de mest krävande smaklökarna och är också konstruerad för att erbjuda en idealisk balans mellan pasta och fyllning. Pastadegen och dess generösa storlek kan omsluta fyllningen utan att gå sönder under tillagningen. Fyllningen är en symfoni av smaker och texturer. Färsk spenat, lätt stekt, och högkvalitativ ricotta, mjuk och krämig, skapar en perfekt balans mellan lätthet och smak.
Portfölj (57)
Italien, Controguerra
...ESCA SRL är ett företag som under över 40 år har specialiserat sig på produktion av frysta fiskprodukter och idag är ledande i Italien inom produktionen av "Ready" såser baserade på fryst fisk, idealiska för att dressa smakfulla första rätter av pasta eller ris enligt traditionen och den italienska smaken. Den noggranna urvalet av råvaror, kvaliteten och den enkla godheten hos såsen gör dessa...
Portfölj (4)
Italien, Parma
...Gastronomisk Specialitet - Kastanjetortelli FÄRSK PASTA All livsmedelsproduktion från Greci säljs både i grossist- och detaljhandel, både färsk och fryst.
Portfölj (4)
...Hantverksmässiga färdigrätter. Certifierad hög kvalitet. Första och andra rätter i portionsförpackningar om 300 g och plåtar om 2,5 kg. Olika referenser, färsk fryst pasta av högsta kvalitet, både klassisk och fylld med kött och fisk. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, osv. Vi skapar skräddarsydda förpackningar för flygbolag, hotell, kryssningsfartyg, osv.
Italien, Caraglio
... potatisflingor, vetemjöl "00", durumvetesemolina, ägg och utvalda köttsorter. De fryses omedelbart och kyls ner till -18°C, utan några konserveringsmedel, för att garantera en äkta och högkvalitativ produkt. Bland nyheterna hittar ni: Frysta såser redo att använda och fryst grönsakssoppa redo att använda.
Italien, Cesena
...Jag är en kvalificerad livsmedelsteknolog med mer än tio års erfarenhet inom olika livsmedelsproduktioner såsom bageriprodukter, konserverad/aseptisk förpackad fruktbearbetning, färdigrätter, färsk/fryst pasta och konserverade grönsaker. Ny produktutvecklare och författare av olika studier om livsmedels hållbarhet, har under flera år hanterat kvalitetskontroll och företagscertifieringsprocesser...
Italien, San Lorenzo Di Parabiago
Aldo Cozzi Sas Macchine per Pastifici, ägd av Cav. Aldo Cozzi, har under flera år varit i framkant på den nationella och internationella marknaden för tillverkning och försäljning av maskiner för kort och lång pasta, färsk, torr, pastöriserad, fryst och relaterade produkter såsom Ravioli, Cappelletti, Tortellini, Gnocchi, etc., samt speciella och typiska produkter, även med användning av...
Italien, Anzio
MAISON DEL CELIACO är ett varumärke från ett företag som är godkänt av Hälsomyndigheten för produktion av GLUTENFRIA livsmedel inom bageri, gastronomi och pasta. Våra produktionskedjor sträcker sig från FRYST till FÄRSK och TORKAD. Produkterna är hantverksmässigt tillverkade utan konserveringsmedel, vilket gör att de är oöverträffade när det gäller smak och näringsvärden. MAISON DEL CELIACO är...
Italien, Pordenone
... pasta driver företaget att flytta produktionen till provinsen Modena där, förutom PASTA 1 MINUTO, ett nytt produkt som kommer att ge upphov till varumärket VECCHIA MODENA föds. Med detta varumärke identifieras en linje av fryst färsk pasta som, jämfört med traditionell färsk pasta, har som enda konserveringsmedel kylan. Linjerna kompletteras med produktionen av frysta såser och linjen FORNO PRONTO föds där pastan och såserna, alltid frysta, blandas och förpackas för att sedan säljas som färdiga rätter.
Italien, Olbia
...De behåller sina egenskaper både vid förvaring och vid tillagning. Produkter: Fryst hantverksmässig pasta: idealisk för export och förvaring. Den kyls ner samtidigt som produktionen, vilket bevarar alla kvaliteter hos den nygjorda produkten. Frysta seadas: pasta fylld med ost som kan tillagas friterad eller i ugn och kryddas efter smak med honung eller socker, eller avnjutas som en salt rätt. Sötsaker från den sardiska traditionen: papassini, amaretti och tiliccas.
Italien, Cesenatico
Terre di Romagna Rika på Traditioner, Passioner och Smaker föddes Pastificio La Fenice, där användningen av råvaror för produktion är av grundläggande betydelse för att upprätthålla hög kvalitet. Bland de viktigaste och mest använda råvarorna finns Certifierad Romagnolmjöl och Semola från Altamura, Parmigiano Reggiano och Grana Padano, båda DOP, samt ägg uteslutande från italiensk produktion. Vi har möjlighet att producera både färskpasta i ATM och IQF fryst pasta. Italiensk smak, passion för kvalitet och det bästa på bordet. Det är vad Pastificio LA FENICE står för.
Italien, Canonica d'Adda
Företaget, som ligger i Canonica d’Adda i norra Italien mellan Milano och Bergamo, har funnits på marknaden i över 50 år och leds av den tredje generationen av familjen Lombardini. Produktion av färsk och fryst pasta samt färdigrätter.
Italien, Corato
Mald durumvete för produktion av olika typer av durumsemolina för produktion av torr, färsk, fylld, fryst pasta, bröd och pizza.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play