...beroende på om du vill marknadsföra en produkt som hackad, pulp, tärnad eller skivad. Mindre vätska och mer fyllig än puré, används tomatpulp i många recept, från reducerade såser till fylld focaccia, från "calzoni" till grönsaksgratänger och soppor. Det kvarvarande sockerinnehållet i frukten utvärderas också. Frukten tvättas sedan med vattenstrålar och i tankar för att avlägsna eventuella främmande ämnen som uppstått vid skörden, gröna delar och olämpliga frukter.
Portfölj (6)
Italien, Orbassano
...Denna hjärtformade gröna ravioli är inbäddad i ett tunt lager av färgad deg med blandade spenat och är fylld med basilika, pinjenötter och ricotta (en typisk italiensk mjukost): en verklig gastronomisk skapelse som firar traditionen och raffinemanget i det italienska köket. De fint hackade pinjenötterna tillför en krispig ton som påminner om en tallskog en solig dag, medan den delikata ricottan fungerar som en krämig bas som perfekt smälter samman ingredienserna, och den aromatiska basilikan ger en oemotståndlig doft som väcker de omedelbara dofterna från Medelhavet.
Portfölj (57)
Italien, Imperia
... underjordisk hög. Den är förpackad i den gamla ribbade flaskan med mekanisk kork: en korkutmatning är fäst vid varje flaska. Produktetikett I 'Bilagor' hittar du etiketten med näringsdata och annan information om produkten. Kombinationer "Pinzimolio" är särskilt lämplig för att smaksätta crudités (selleri, fänkål, rädisor, kronärtskockor, morötter, tomater) och är särskilt utmärkt för dipp.
Portfölj (44)
...Gecom:s konserverade produkter tillverkas i Italien med särskild uppmärksamhet från den första dagen av skörd till deras mognad, följande en strikt kvalitetskontrollprocess. Det handlar om hela skalade tomater, tärnade tomater, krossade tomater, tomatkoncentrat, tomatpuré, tomatsås, pizzasås, konserverade ärtor, konserverade bönor, gröna ärtor, vita bönor, kikärtor, röda bönor, svarta bönor, smörbönor, bönor i tomatsås, San Marzano, ekologiska produkter.
Italien, Paterno'
...Känd över hela världen som en typisk rätt från det sicilianska köket har den också blivit inkluderad bland P.A.T. av Ministeriet för jordbrukspolitik. Auberginer, paprikor, lökar, selleri, gröna och svarta oliver, kapris, vinäger, salt, socker, passerade lokala tomater och extra jungfruolja, dessa är ingredienserna i den catanesiska versionen av CAPONATA; som tillsammans med respekt för traditionerna och erfarenheten inom produktionen bidrar till att sprida och upprätthålla det sicilianska kökets namn i världen.
Portfölj (9)
Företag specialiserat på produktion av industriell tomat. Verksam på marknaden i norra Italien, Tyskland, Frankrike och Schweiz för kommersialisering av rapa, i buntar, lösa och extra korta. Zucchini, gröna bönor, puntarella romana (katalog) och tomater. Certifierad enligt Global G.A.P. Vi arbetar även med IFCO-förpackningar.
... ärtor mellan raderna och begränsade behandlingar enligt ekologisk odling, är grunden för vårt innovativa arbete. De produkter som erhålls är: Vin, Extra Jungfruolja, Honung, Marmelader av apelsiner, citroner och mandariner, Paté av soltorkade tomater, kronärtskockor, svarta och gröna oliver, Kryddor med oregano, rosmarin, citron, apelsin och vitlök baserat på extra jungfruolja. L’Agricola Montalbano är en verklighet som har funnits i generationer, i ett område med stora möjligheter.
Italien, Ispica
Ledande företag inom produktion och marknadsföring av grönsaker och frukter från ekologiskt jordbruk i södra Italien. Huvudprodukter: tomater, zucchini, morötter, körsbärstomater, meloner, gröna bönor, paprikor, citroner, auberginer.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play