Italien, Castel Volturno
...Urval av ekologiska bönor som plockas för hand. En bestående blandning med subtila toner som framhäver de fruktiga noterna tack vare den noggranna plockmetoden. För de verkliga kaffeälskarna. Blandningen Bio väljer de bästa bönorna från ekologiskt jordbruk. Välbalanserad och mjuk, med en ljus färg, aromatiska och fruktiga noter med en stark beständighet över tid.
Portfölj (68)
Italien, Savignano Sul Panaro
Café är en rosteri i Vignola som föddes ur viljan att återskapa och fördjupa hantverkskunskapen för saker som är gjorda bra och med passion. Idén är att återvända till ursprunget av typiskt italienska smaker att njuta av i blandningar som skickligt skapats av mästerrosterare. Vårt engagemang är att förverkliga vår passion för att söka efter råvaror, bearbetningsmetoder och extraktion, och sträva e...
Portfölj (17)
Torrefazione Paranà har sedan 1960 ägnat sig åt grossistproduktion av kaffebönor och kapslar för HORECA-kanalen, barer, restauranger och hotell i hela Italien och Europa, samtidigt som man bevarar de traditioner som möjliggör resultat av högsta kvalitet, utan att påverka den typiskt italienska aromen, kvaliteten och smaken. Varje steg i bearbetningen övervakas av högt specialiserad personal. Kompe...
Portfölj (17)
Italien, Imperia
... jungfruoljor är den den med den mest intensiva smaken. Den kommer därför säkerligen att älskas av dem som uppskattar starka och fylliga smaker. Produktetikett I 'Bilagor' hittar du etiketten med näringsdata och annan information om produkten. Kombinationer Grön Frukt är mycket lämplig för att krydda grillat kött och grönsaker, på bönor, bruschetta, doppade grönsaker och rå fisk. Utmärkt på torkad fisk. kod:GF .75...
Portfölj (44)
Italien, Forlì
... delikata smaken och deras organoleptiska egenskaper. Eftersom de är en torkad baljväxt kommer tillagningsprocessen att ta längre tid: blötlägg i några timmar, skölj noggrant för att ta bort föroreningar och koka tills bönorna är tillräckligt mjuka. Röda bönor kan tillagas på många sätt: kalla i tillbehör och sallader med tillsats av salt och en skvätt olivolja. Deras söta men intensiva smak gör dem till den perfekta ingrediensen för grönsakssoppor och puréer.
Portfölj (50)
Marcafè är ett abruzzesiskt företag som grundades 1942 i provinsen Teramo och som fortfarande leds av den grundande familjen, representerad av Silvestro Marcozzi, ensamstående administratör, och Emilio Marcozzi, export- och varumärkeschef. Respekten för traditionen och viljan att förbättra sig har alltid kännetecknat företaget och har drivit hela teamet mot innovation och respekt för historien, m...
Portfölj (2)
Italien, Milano
...Den sanna uttryck för italiensk kaffe Ristretto, en blandning av brasilianska Arabica Santos, åtföljd av fina Arabica från Peru, avger en oemotståndlig doft av mandel och mörk choklad; de små procentandelarna av Robusta från Vietnam och den mycket fina Robusta från Uganda som ingår i denna blandning, skapar en fyllig crema och den fulla kroppen ger en långvarig eftersmak, vilket gör detta kaffe till en unik och oförglömlig upplevelse för alla smaklökar. Den unika användningen av 18 bönor höjer den exklusiva kvaliteten på produkten för den som verkligen vill njuta av den äkta Ristretto Italiano.
Portfölj (8)
... espresso eller en skummig cappuccino, är våra kaffebönor tillräckligt mångsidiga för att passa alla dina bryggbehov. Våra bönor kommer direkt från de finaste odlarna och rostas med största omsorg och precision för att säkerställa att du får den perfekta koppen kaffe varje gång. Upplev den rika och lyxiga smaken av våra Italienska Rostade Klassiska Kaffebönor och höj din kaffekvalitet idag. Lägg till det i din privatmärkta produktlinje och se dina kunder falla för aromen och smaken av våra kaffebönor.
Portfölj (3)
Italien, Teramo
Vermonte producerar och exporterar kaffe och dess derivat världen över. Vår kommersiella bas i Dubai hanterar grossistdistribution exklusivt för distributörer och importörer i MENA-länderna, Sydamerika, USA och Kanada. Vi söker distributörer i Nordeuropa, Amerika, Kina och Japan. Vi producerar de finaste utvalda och premiumkaffeblandningar som importeras från Colombia, Brasilien, Etiopien, Vietna...
Portfölj (10)
...Vårt kaffe är tillverkat med blandningar av bönor från olika sorter och ursprung, bearbetade med tvättmetoden: frukterna plockas, skalas, avmucilageras, tvättas och sedan torkas. De skalas med hjälp av maskiner, och placeras sedan i tankar med vatten för att avlägsna mucilagen genom bearbetning. Dessa tvättade kaffen har organoleptiska egenskaper av hög kvalitet.
Portfölj (13)
Italien, Sesto Fiorentino
... sydamerikanska och afrikanska Robusta-varianter, är det rätt kaffe för kräsna gommar som älskar starka och intensiva smaker. Mjukheten i krämen avslöjar behagliga noter av kakao och en lätt antydan av tobak, för en intensiv och bestående men inte bitter smak i munnen. Ett kaffe för dem som vill mala sina bönor själva, och fullt uppleva beredningen av drycken i alla dess faser. En oemotståndlig arom för att ladda om och uppleva trevliga stunder ensamma eller i sällskap. Förpackningen med friskhetssparande ventil bevarar produkten trots konsumtion över tid.
Portfölj (9)
Produktion av rostat kaffe, enligt den gamla napolitanska traditionen, där vi väljer de bästa gröna kaffebönorna från Syd- och Centralamerika för Arabica-kvaliteter. För andra Robusta-kvaliteter vänder vi oss till afrikanska och indiska områden. Tillgängliga för produktion med privat märke med minimala partier.
Portfölj (3)
“Chixó” är ett hantverksföretag som har satt fokus på rostning av kaffe av bästa kvalitet och ursprung. År av erfarenhet inom branschen har bekräftat vikten av att veta "hur" och "vad" man ska göra för att göra skillnad. Studier och deltagande i specialiseringskurser har utgjort den preliminära vägen, och idag, med övertygelse och beslutsamhet, presenterar sig Chixó på marknaden med den förberedel...
Portfölj (50)
Italien, Isola Di Capo Rizzuto
Astorino Caffè är ett hantverksrosteri med en produktion av kaffe som nästan uteslutande riktar sig till professionella kunder. Företaget grundades 2001 som ett litet hantverkslaboratorium med målet att sprida kulturen kring äkta italiensk espresso. Idag är företaget närvarande med sitt varumärke i många italienska städer och i olika lokaler utomlands. Den produktiva processen och företagsstrate...
Portfölj (1)
Vi är ett italienskt rostningsföretag som producerar ett av de mest uppskattade kaffena för en perfekt espresso. Vi väljer endast de finaste bönorna i världen för att producera olika blandningar som passar alla smaker. Om du letar efter ett välsmakande och konkurrenskraftigt kaffe att importera till ditt land, kan vi bli din partner för ett ömsesidigt fördelaktigt samarbete.
Portfölj (3)
Italien, Trieste
...). Inox stängningsklipp är som ett tillägg, eftersom de kan återanvändas vid varje sterilisering. Weck ® -flaskorna, Tubes ® -serien är perfekta för bönor, sparris, kokta rätter, frukter … Garanterat 100% utan bisfenol och utan ftalater.
Portfölj (49)
Italien, Monterotondo
...Det ekologiska kakaopulvret från Vegantis, som erbjuds i grossistformat och priser, är 100% naturligt, gjort av råa bönor. Certifierat ekologiskt. Producerat i Peru från Theobroma Cacao-plantager, bearbetas det vid låga temperaturer enligt traditionella metoder för att bevara dess organoleptiska egenskaper och mikronäringsämnen. Bönorna torkas naturligt, skalas, det vill säga avlägsnas det...
Portfölj (10)
Italien, Massa Lombarda
...Lösningar för förpackning av citrusfrukter, potatis, lök och gröna bönor.
Portfölj (11)
Italien, Trieste
...6 glasburkar WECK TUBE® 1575 ml med glaslock och gummiringar (klämmor ingår inte) Referens: 5997401 Kapacitet: 1575 ml Öppning: 100 mm. Lock och gummiringar ingår. Inox-klämmor ingår inte. Höjd i mm: 210 Kapacitet i GR: cirka 1350 gram beroende på produktens densitet Glasburkar från det berömda märket Weck®! Glasburkar med gummitätningar och glaslock (ingår). Inox-stängningsklämmor säljs separat, eftersom de är återanvändbara vid varje sterilisering. Weck®-burkar, serien Tubes®, är perfekta för bönor, sparris, tillagade rätter, frukter … Garanti 100% utan bisfenol och utan ftalater.
Italien, Colonnata Carrara
...Förpackning med 100 g Lardo di Colonnata IGP Vit som marmor som omfamnar dess mognad, doftande av kryddor, delikat och söt i smaken. En gång förberedes den genom att slå Lardo i den vita marmor morteln från Canaloni di Colonnata, och användes som bas kryddning. Idag används den inte bara i basfräsningen för minestrone, pasta och bönor, tomatsås, första rätter och skaldjursrisotto, utan även...
Portfölj (3)
...Kaffe i Bönor blandning Napoli i påsar om 1 kg Kaffe i Bönor Napoli har en blandning av rostade kaffebönor med en sammansättning av 85% Robusta och 15% Arabica, med en smak som är Bestämd och Fyllig för alla älskare av äkta napolitanskt kaffe. Rostningsgraden är medelmörk producerat i Napoli...
Portfölj (8)
Italien, Paterno'
...Tänkt och skapat i Conserve Conti, denna pesto rymmer sicilianska traditioner som sträcker sig tillbaka i tiden. "Finocchietto Selvatico", en vildväxande grönsak från Etna-regionen, med en unik, stark och karaktäristisk smak, är idealisk som kryddning för första rätter (pasta med sardiner). Den används ofta i kombination med en fiskrätt, men är också lovvärd om den tillsätts i en bönsoppa, som kikärtor eller bönor till exempel. Trogna traditionen för att framhäva smaken producerar vi den uteslutande i extra jungfruolivolja. Prova den och njut av den verkliga sicilianska traditionen.
Portfölj (9)
...Gecoms konserverade produkter tillverkas i Italien med särskild omsorg från den första dagen av skörden fram till deras mognad, följt av en strikt kvalitetskontrollprocess. De inkluderar hela skalade tomater, tärnade tomater, krossade tomater, tomatpuré, tomatsås, passata, pizzasås, tomatsås, konserverade ärtor, burkade bönor, gröna ärtor, vita bönor, kikärtor, röda kidneybönor, svarta bönor, smörbönor, bakade bönor i tomatsås, San Marzano, ekologiska produkter.
Italien, Riesi
...Fava som livsmedelsväxt har använts av människan i Medelhavsområdet och Mellanöstern sedan mycket gamla tider. Fava odlas för sina frön som, både torra och färska, används som föda för människor och djur. Växten odlas för foder och som gröngödsling. Under antiken, genom hela medeltiden och fram till förra seklet, har kokta torra fava bönor på olika sätt utgjort den huvudsakliga proteinkällan för många befolkningar, särskilt i södra Italien. På senare tid har konsumtionen av torra frön minskat, medan användningen av färska eller konserverade omogna frön fortfarande är utbredd i människors kost.
Portfölj (6)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play