Italien, Misano Adriatico
...Detta vin kommer att ta dig direkt till hjärtat av den toskanska solen. Med sin intensiva smak av Sangiovese och sin bukett av mogna röda frukter är Soledoro perfekt att dricka med rött kött, lagrade ostar och pastarätter. Prova det och låt dig förföras av de djupa toskanska rötterna i detta vin.
Portfölj (200)
Italien, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., som har varit verksam på marknaden i fyra generationer, erbjuder lagrade och färska ostar av utmärkt kvalitet. Vi är en referenspunkt för många europeiska verksamheter när det gäller leverans av inte bara Parmigiano Reggiano lagrad från 12 månader upp till 60 månader, utan även av get- och fårostar från den italienska traditionen. Vi är också leverantörer av typiska chark...
Portfölj (54)
...Det är den yngsta Parmigiano Reggiano, som just har fyllt 12 månader. Det är den minimi lagringstiden för att konsortiet ska kunna ge den D.O.P.-beteckningen. Osten är fortfarande mjuk och slät, särskilt lämplig för dem som föredrar att njuta av de mjukare och sötare smakerna av mjölk. Av experter kallas den "färsk" eller "till matlagning", eftersom den ännu inte har den karakteristiska kornigheten hos mer mogna lagringar.
Portfölj (3)
Italien, Dorgali
... små mogna röda och svarta bär, inslag av körsbär och lakrits blandat med medelhavskryddor, fina och söta kryddor. I munnen är den behagligt varm, smakrik och kryddig, allt perfekt sammanfogat av en mineralisk ton. Dess rika och sammetslena struktur är väl balanserad av den tanniska komplexiteten och den eleganta och långvariga eftersmaken. Detta vin passar utmärkt till de mest exklusiva och raffinerade måltiderna. Perfekt för att komplettera kraftiga och smakrika ostar eller viktiga kötträtter.
Portfölj (5)
Italien, San Donaci
...Vin framställt av 100% Primitivo-druvor. Produktionsområde: Salento, mellan provinserna Brindisi och Lecce. Vinifiering i röd med temperaturkontroll av fermenteringsprocessen. Det kännetecknas av mjukheten i sina tanniner och den smak- och doftmässiga hållbarheten. I doften framträder inslag av mogna röda frukter som jordgubbar, hallon och björnbär, även i form av geléer. Idealisk med lagrade ostar som Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, pasta med bolognesisk sås, och vita kött i cacciatora-stil.
Portfölj (5)
Italien, Marciano Della Chiana
... rubinröd färg. Tack vare den saftiga och fylliga smaken är det perfekt att njuta av på egen hand eller med choklad. Utmärkt att kombinera med lagrade ostar. Format: 0,5 l. Typ av vin: Passito. Årgång: 2019. Land: Italien. Region: Toscana. Druvsort: 100% Aleatico. Mognad: 6 månader i små träfat - 6 månader på flaska. Färg: Intensiv rubinröd. Aroma: Jordgubbe, Plommon, Vildros. Temperatur: 12° C. Idealisk med: Choklad, lagrade ostar.
Portfölj (10)
... använder endast det bästa av teknologin och råvarorna och säkerställer med noggranna kontroller det maximala resultatet. MJÖLKEN kommer uteslutande från KONTROLLERADE GÅRDAR, som omedelbart analyseras och kontrolleras av vårt interna laboratorium. När kontrollerna är godkända pastöriseras mjölken och får mogna med mjölksyrabakterier: utvalda specifika mjölksyrabakterier, som är nödvändiga för att bearbetningen ska lyckas, förbereds i förväg för varje produkt.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play