Italien, Moio Della Civitella
...Extra jungfruolja (EVO) är en typ av olivolja av högsta kvalitet som endast erhålls genom mekaniska processer, utan användning av kemiska lösningsmedel eller raffineringsmetoder. Den utvinns från oliver, frukterna av olivträdet, genom kallpressning eller centrifugering, vilket gör att alla organoleptiska och näringsmässiga egenskaper hos produkten bevaras.
Portfölj (16)
Italien, MILANO
...Den 100% italienska extra jungfruoljan är resultatet av en harmonisk selektion av de bästa extra jungfruoljorna som kommer från oliver som odlas och pressas i Italien. Det är en olja av högsta kvalitet, med en intensiv olivdoft och en lätt kryddig eftersmak, en grundläggande ingrediens i den dagliga kosten, tack vare dess speciella näringsegenskaper och mångsidighet i användning. FÖRPACKNING MED 4 ST = 1 ST EURO 30,00 1 PALLETT 44 FÖRPACKNINGAR UTGÅNGSDATUM 07/06/2025 MINIMI BESTÄLLNING 10 PALLETT...
Portfölj (229)
Italien, Biancavilla
...Vaso med svarta eller gröna oliver i saltlake på 3100 g (Kg 3,1), 300 g, hinkar på 1 kg, hinkar på 5 kg. Hela eller krossade salta. Våra oliver är ekologiskt certifierade, odlade i våra olivlundar, utan användning av bekämpningsmedel, handplockade med passion och engagemang. Sedan 1904 har företaget Cuscunà odlat och producerat extra jungfruolja och oliver i saltlake, svarta och gröna. Alla våra produkter är certifierade och kontrollerade för att garantera det bästa för våra kunder. I fyra generationer har vi erbjudit en produkt av högsta kvalitet som exporteras till olika länder i världen!
Portfölj (8)
Italien, Marciano Della Chiana
...Extra jungfruolja av högsta kvalitet, framställd genom kallpressning av gröna oliver som plockas och omedelbart pressas: Coltofranto. Konserverad under kväve i rostfria ståltankar, kännetecknas den av låg syrahalt och hög polyfenolhalt: denna olja uppfyller kravet med en koncentration över 250 mg/Kg av hydroxytyrosol, tyrosol, oleuropein och deras derivat. Med en intensiv fruktig smak och...
Portfölj (10)
Italien, Carovigno
... Betydelsen av monokultivar: När vi talar om monovarietal eller monokultivar evo-olja, hänvisar vi till olja som erhållits från oliver som odlats från en enda, exklusiv skörd. Termen monokultivar har faktiskt ett grekiskt ursprung, "monos" som betyder unik och "cultivar" som hänvisar till skörden. Monovarietal evo-olja är mycket uppskattad eftersom den, eftersom den kommer från en enda skörd, inte produceras i stora mängder och framför allt påverkas mycket av väderförhållandena under året.
Portfölj (8)
Italien, Ventimiglia Di Sicilia
...Olivoljan av högsta kvalitet som produceras av företaget Oro di Calamigna är en olja som helt och hållet är gjord av italienska oliver från Ventimiglia di Sicilia. Krossningen av denna olja sker inom 12 timmar efter skörd, denna typ av bearbetning kallas "kallpressning". Färgen på oljan är smaragdgrön med gyllene reflexer. Smaken av denna extra jungfruolja är medel-intensiv fruktig med...
Portfölj (2)
Italien, Campello Sul Clitunno
...LINEA GOCCIA PREMIUM Olivolja Extra Jungfru 100% Italiensk Olivolja extra jungfru 100% italiensk av högsta kvalitet, kallpressad. Olja som erhålls från ett särskilt urval av oliver som pressas vid rätt mognadsgrad. Den perfekta kombinationen av de olika sorterna ger en balanserad smak som tillför ett mervärde till rätterna. En olja som inte är överdrivet intensiv i fruktighet, älskas vid bordet...
Portfölj (9)
Italien, Acicastello
...Utvalda produkter av högsta kvalitet, odlade på traditionellt sätt utan kemikalier, smaksatta med siciliansk extra jungfruolja. Vi kan erbjuda inläggningar i olja som: körsbärstomater från Pachino, kronärtskockor, auberginer, svarta oliver, kronärtskocks-paté, svarta oliver-paté, paprikor,...
Portfölj (10)
...Den ekologiska oljan från Colletorto är den extra jungfruliga oljan som innesluter renheten av vår natur. Det är oljan som respekterar miljön enligt dess högsta principer och framför allt är det oljan som är helt fri från ämnen och syntetiska föreningar. Bakom vår ekologiska produkt finns omsorgen från våra olivodlare som börjar med plantering av olivträd där endast icke-genetiskt modifierade...
Portfölj (6)
Italien, Sommacampagna
... levererar sina produkter till vårt företag, som sedan noggrant bearbetas till halvfabrikat eller färdiga produkter baserat på våra kunders behov. Den främsta bordsoliven som produceras och bearbetas är Bella di Cerignola, följd av Leccino, Peranzana, Baresana, Nocellara, etc. När det gäller extra jungfruolja kommer den största produktionen från Coratina-oliver, typiska för Apulien, följt av Peranzana, Frantoio, Cima di Melfi och många fler. Vårt uppdrag är att värdesätta våra produkter genom att garantera våra kunder den högsta kvaliteten och seriösiteten som har kännetecknat oss i tre generationer.
Portfölj (3)
Italien, Silvi
... sorterna som finns i Abruzzo-regionen, och pressas inom kort tid efter skörd i en traditionell kvarn med granitstenar, genom avrinning från "första kallpressningen" som bevarar alla de organoleptiska egenskaperna hos den mest genuina olivoljan av högsta kvalitet, som enbart framställs genom mekaniska processer, precis som en riktig pressning av oliver.
... delikatessbutiker och restauranger av hög kvalitet, både i Italien och Europa, har valt vår olja, och våra kunders tillfredsställelse gör oss stolta. Varje produkt är resultatet av en kombination av tradition och förnyelse. De moderna maskinerna för krossning av oliver, en värdefull och känslig bearbetning, utförs med kallpressningsmetoden i respekt för traditionen. Den höga kvaliteten på vår extra...
Portfölj (2)
Italien, Nicosia
...sammanfattat i tre storlekar: S, M och L. Den största fördelen med BioSpremi® är att uppnå maximal kvalitet av olja från oliver utan tillsats av vatten och med lägre energiförbrukning. Vi vänder oss till oljepressar och jordbruksföretag som äntligen vill uppnå den högsta kvaliteten av Extra Jungfruolja.
Italien, Castronovo Di Sicilia
... teknologiska innovationen som gör extra jungfruolja till en alltmer utmärkt produkt. Vår mission "Vår noggranna analys av alla produktionsfaser, vår omsorg och hängivenhet för varje enskild planta är garantin för den högsta kvaliteten på våra produkter. Vi plockar frukten uteslutande för hand för att undvika kontakt med marken och bevara all godhet och doft. Därefter transporteras skörden snabbt till pressen och, när den kommer till anläggningen, efter mycket arbete och möda, blir varje oliv noggrant avstjälkad, tvättad och sedan krossad. Krossningen sker inom 24/48 timmar efter skörd.
...Frantoio Petasecca Donati har varit verksam i Bevagna sedan 1962. Oljeanläggningen, omdöpt till "Il Frantoio di Bevagna", använder de bästa teknikerna för oljeutvinning och en modern anläggning för kallpressning av oliver, och producerar idag en OLIVOLJA AV HÖGSTA KVALITET och placerar sig bland de bästa producenterna av ITALIENSK OLIVOLJA. Frantoio di Bevagna har därför fått certifiering för OLIVOLJA D.O.P. och certifierad EKOLIVOLJA.
Il Vecchio Frantoio Pace har producerat extra jungfrulig olivolja sedan 1910, med oliver från typiska kultivarer från Apulien. Den olivoljekultur som finns i Apulien resulterar i en olja av högsta kvalitet, producerad med den traditionella metoden för kallpressning. Idag, i tredje generationen, utvinner familjen Pace saften från oliverna med den gamla metoden för malning och pressning, vilket...
Italien, Imperia
Sedan 1918 producerar vi, i Imperia, högkvalitativ olivolja direkt från våra Taggiasche-oliver. En familjepassion som har gått i arv från generation till generation. Från familj till familj. Våra oljor och våra produkter är alla av högsta kvalitet, helt hantverksmässiga, födda i svunna tider och förda vidare genom åren, växande tillsammans med oss och förbättrade över tid tack vare förnyelse och strikt hygienkontroll.
Italien, Grumo Appula
... välja mellan små och stora förpackningar, samt förmånspaket. CORATINA OCH OGLIAROLA OLIVER gör vår olivolja så unik. Coratina-oliven, vars huvudsakliga odlingsområde ligger i Apulien, har känd för att ha det högsta innehållet av olivoljepolyfenoler. Den överstiger genomsnittsvärdet av polyfenoler från andra olivsorter med upp till 300%! Coratina-oliven används till 100% i vår "Smeraldo" olivolja...
Italien, Massafra
...Perrini, en dynamisk aktör inom livsmedelssektorn med fokus på bordoliver, extra jungfruolja och citrusfrukter, framstår som en synonym för pålitlighet och garanterar högsta kvalitet i livsmedelsprocesserna. Företaget erbjuder de bästa 'Smakerna från Puglia': från extra jungfruolja till Leccino-oliver i lag i olika förpackningar - för detaljhandel och grossist - samt Clementiner och Apelsiner, allt från egna produktioner, made in Italy.
Italien, Altamura Di Bari
Il Trullo Dei Sapori är ett ledande företag som exporterar och levererar oliver av högsta kvalitet, extra jungfruolivolja, ostar, charkuterier, snacks, hantverkspasta, konserverade produkter och mycket mer till cateringbranschen, från världsberömda restauranger och barer till livsmedelsproducenter över hela landet.
Italien, Farnese
... onlineförsäljning av extra jungfruolja genom kampanjer, specialerbjudanden och mängdrabatter. Oleificio Gentili arbetar med lokala oliver även för tredjeparts räkning och levererar till många restauranger i Lazio, Trentino, Toscana, Florens, Venedig, Rom, Porto Santo Stefano, Porto Ercole, Argentario, Capalbio och använder agenter i olika delar av Italien, samt exporterar även till Frankrike, Tyskland, USA och Storbritannien.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play