Italien, Misano Adriatico
...Denna läckra caciotta COOPERLAT med kantareller är ett måste för ostälskare. Förpackad i ett praktiskt format på 1,2 kg, är denna färska och krämiga ost perfekt för smörgåsar eller för att komplettera en förrätt. Den utmärkta kvaliteten på kantarellerna ger en läcker jordig smak till caciottan, vilket gör den till ett oemotståndligt tillskott på varje bord.
Portfölj (200)
... Olivoljan Coratina bör avnjutas och uppskattas för de unika och oförväxliga smaker och dofter den avger. Det finns många livsmedel som passar bra med denna olja med en betydande och bestämd smak. I köket rekommenderas den för att smaksätta grönsaker och grillat kött, kantareller, men också för blandade bönsoppor, salladstomater och särskilt för säsongens ostar. Coratina-oljan har också den högsta halten av oljesyra som motverkar det dåliga kolesterolet.
Portfölj (6)
Italien, Nave
... Röda kött, vilt, kantareller, tryffel och lagrade ostar. Noter Innehåller sulfiter. Kapacitet: 0.75l Kod: 07003 Kategori: Röda Alkoholhalt: 15% vol. Nation: Italien Region: Piemonte Druvor: Nebbiolo 100% Färg: Intensiv granatröd...
Portfölj (46)
...Ingredienser: kantareller (boletus edulis) 72%, vit tryffel (tuber magnatum pico) 3%, olivolja, salt, aromer. Tips: Perfekt för pastarätter, smakrika fyllningar, såser med intensiv smak av kött och fisk, smörgåsar och vol-au-vent. Finns även i 500 g-format.
Portfölj (10)
Italien, Acicastello
...Vi erbjuder direkt från sicilianska producenter, den äkta sicilianska risarancino på 250 g, smakfull och utsökt fylld med: Grön pistacie från Bronte, spenat, smör, ragù, sicilianska auberginer, kantareller, carrettiera, pris per styck 0,90, exklusive frakt, förpackningar med 24 stycken, halvfärdiga att lägga i fritösen och på bara några minuter får man en arancino som smakar som i typiska sicilianska rosticcerior. Förkokta frysta arancini, redo att läggas i fritösen och på tre minuter får man en krispig och smakfull arancino.
Portfölj (10)
Italien, Grottaferrata
La Raparelli Funghi e Tartufi har under många år varit en aktör på den gastronomiska scenen som leverantör av kantareller och tryffel, både som råvara och färdig produkt. Företaget sysslar med import av kantareller och export av exklusiv tryffel, och strävar ständigt efter innovativa gastronomiska bearbetningar för att tillfredsställa en alltmer krävande kundkrets. Från en utmärkt råvara formas...
Italien, Torino
... tryffelexportören i Mellanöstern, har vi förvärvat över en miljon hektar mark för att täcka våra kunders efterfrågan på naturligt odlade tryfflar som uppgår till över fyrtio ton varje år. I Turkiet såväl som i Östeuropa övervakar vi en liknande struktur för att samla vårt lager av tryfflar och vilda svampar såsom porcini, kantareller, murklor, etc. På Notrica strävar vi ständigt efter att erbjuda våra kunder rimliga priser utan att kompromissa med kvaliteten på något sätt.
Italien, Omignano
... frysning av säsongsbetonad frukt såsom jordgubbar, skogshallon, aprikoser, meloner, fikon, torkad frukt, och mandariner. Dessutom har vi citronskal, jordgubbar, kastanjer, osv., frysta kantareller och tryfflar. Produktionscykeln avslutas med förpackning av färska och steriliserade kastanjer samt skalning och frysning av dem. Vi står till ert förfogande om ni behöver våra produkter.
Företaget Sapori di Bosco Molisani är familjeägt och har varit verksamt inom livsmedelssektorn sedan 2002. Kärleken till jorden, respekten för skogarna och passionen för nischprodukter har lett till en allt starkare anknytning till vårt arbete. Sapori di Bosco Molisani är ett litet företag som med passion och uthållighet dagligen ägnar sig åt produktion och förädling av tryfflar, kantareller...
Italien, Bergamo
... från Bergamo eller Umbrien), torkade svampar (murklor, kantareller, porcini och blandade svampar) av högsta kvalitet, samt frysta svampar (hela eller skivade porcini). Världsomspännande leveranser med expresskurir.
Italien, Ravenna
Il Naif restaurang och pizzeria har alltid varit en av de bästa i Ravenna och erbjuder sina kunder en uppmärksam och noggrann service. Hos oss kan ni hitta: En meny med stort utbud av fiskrätter. Färsk fisk varje dag, blandad friterad fisk, blandgrillad fisk och rå fisk, skaldjur, kantareller, tryffel, handgjorda pastarätter, grillat kött, sallader och grönsaker av alla slag. Pizzor bakade i vedeldad ugn. Pizzor med Kamut, vi lägger särskild vikt vid fettfri matlagning och rätt balans mellan proteiner och kolhydrater. En enskild rättsmeny för idrottare.
Italien, Città Di Castello
...tryffelpuré, svartolivspaté, het sås, tomat med tryffel eller svamp. Även torkade tryfflar i burk. För restaurangbranschen erbjuder vi utmärkta kantareller och frysta tryfflar. Umbrianska och toskanska viner. Sedan 1990 producerar Tartufi Bianconi tryffelspecialiteter och tryffelbaserade kryddor som tryffelolja och risotto. Vi har också torkade/frysta svampar och tryfflar. Vi erbjuder även viner och EVO. Vi ser fram emot att kunna skicka vår katalog till er! Vi skulle vara glada att skicka er vår nya produktkatalog och står till förfogande för ytterligare information.
Portfölj (2)
Italien, Schiavon
... är dess berömda baccalà alla vicentina. Oundvikliga är dess kreativa fantasier med protagonisterna från det lokala köket: sparris från Bassano, radicchio från Treviso, kantareller. En matlagning inspirerad av passion, i en miljö dedikerad till smak. Två perfekta ingredienser för att välkomna era viktigaste stunder: fester, bröllop, speciella tillfällen.
Italien, Pavullo Nel Frignano
Vi har varit aktiva på marknaden som distributörer i cirka 15 år, och 1990 lanserade vi vår linje av torkade kantareller under varumärket RE PORCINO. Företagets huvudkontor och laboratorium ligger i S. Antonio di Pavullo, i Modenese Appenninerna, beläget i Frignano vid ingången till ett område som är känt för sina skogsprodukter i allmänhet och svampar i synnerhet. Vårt företag, ungt men...
IMPORT-EXPORT av färska, torkade och frysta kantareller. Detaljhandel och grossist.
Italien, Monte San Giusto
Vi är ett ungt ITALO-RYSKT företag som erbjuder produkter direkt från den SIBIRISKA skogen, som vi får från vår ryska partner. Vi bearbetar och importerar dem till ITALIEN för att betjäna små och medelstora distributörer. Våra produkter inkluderar FRYSTA, TORRA och INLAGDA KANTARELLER (boletus pinicola), pinjenötter, FRYSTA BÄR och JUICER som redan är buteljerade med västerländsk teknik, rika på helt naturliga vitaminer.
Italien, Atripalda
Försäljning av inläggningar sedan 1946, direkt från producent till konsument. Gastronomiska specialiteter i olivolja och solrosfrön, hantverksmässigt tillverkade, samt många andra grillade specialiteter. Vårt produktsortiment inkluderar vilda svampar: kantareller, äggsvampar, plocksvampar, tryffel, bär osv. (torkade, frysta, färska, inlagda och liknande). Kvaliteten och pålitligheten hos våra produkter bekräftas av kontrollprocedurer i enlighet med gällande lagar samt vår långvariga erfarenhet inom branschen.
Italien, Vietri Sul Mare
...som klokt blandar den typiska doften av havets produkter med kryddor och den oförglömliga doften av citronerna från Amalfikusten och Sorrento. Restaurangen ger kunden möjlighet att njuta av typiska rätter från vietrese traditionen och Amalfikusten som, tack vare kvaliteten på de genuina produkterna och kockens skicklighet, blir speciella: gnocchi eller cannelloni alla sorrentina, scialatielli med skaldjur, paccheri eller risotto med fisk eller kantareller, spaghetti med vongole, fisk.
FÖRETAGET Företaget Valle del Tione omfattar cirka 47 hektar, som till stor del är avsedd för odling av valnötter (7 000 träd), foder och fruktträd. Från skogen plockas kantareller i oktober. En liten del av marken ligger i Bolsena där vi odlar oliver och vinrankor. År 1985 beslutades det att överge intensivodling och användning av bekämpningsmedel och syntetiska gödningsmedel, med det primära...
Italien, Montella
Restaurang Pepenero i Montella, i provinsen Avellino, väcker nostalgi för det goda från det förflutna och traditionerna, och ger dem en modern twist utan att förvanska dem, med extraordinära resultat. Även fisken spelar en huvudroll i en särskilt lyckad kombination av hav och berg. Specialiteterna sträcker sig från scialatielli med kantareller och tryffel, till ravioli med ricotta. Från entrecôte...
Italien, Campodipietra
Hantverksföretag som producerar produkter baserade på svart och vit tryffel, såsom tryffelsåser, tryffelolja, tryffelkrämer, tryffelhonung, torkade kantareller, tryffelost, tryffelsalami, tryffelbaserade kryddor, aromatiserad pasta med tryffel och mycket mer.
Italien, Vinchiaturo
Företaget Sapori di Bosco Molisani fokuserar främst på bearbetning av tryffel, kantareller och grönsaker från Molise, och tillverkar tryffelpasta, tryffelsåser, grönsakscremer, inlagda grönsaker och tryffelaromatisk olja. Företaget väljer ut de bästa produkterna med skicklighet från någon som känner och älskar frukterna från sin egen jord, och bearbetar råvaran med en noggrann hantverksprocess...
Italien, Milano
År 1900 grundade Nazareno Giacomini ett litet företag i Milano, specialiserat på bearbetning av saffran och torkade kantareller. Idag, 115 år senare, har företaget ökat sin verksamhet genom att utöka och förbättra sina tekniska anläggningar och placerat sig bland de främsta företagen inom branschen. År 2015 köper Giacomini S.r.l. 50% av BIMFOOD doo, ett ledande företag i Makedonien för bearbetning av färsk, torkad och fryst frukt, grönsaker och svamp.
Italien, Santa Sofia
Kantareller, tryffel och typiska produkter Gåvor och presentkorgar...
Italien, Guardia Lombardi
Vi producerar och väljer ut jordbruks- och djurprodukter. Vi erbjuder färska svampar, kantareller och cardoncelli, samt konserverade svampar: frysta, torkade och inlagda. Vi tillhandahåller charkuterier, skinka och högkvalitativa ostar. Vi levererar direkt till våra partners.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play