Frankrike, Avignon
...De ekologiska kantareller vi säljer är Boletus. När de har skördats tvättas, skärs och fryses de in med IQF-metoden. Ekologisk kantarell: 100% Total energi: 39 Kcal 163 kJ Kostfiber: 6,0 g Proteiner: 5,4 g Salt: 0,02 g...
Portfölj (105)
Frankrike, Carpentras
...Torkad korv med tryffel, en av våra stjärnor! Berikad med bitar av sommartryffel, har den en delikat och subtil smak. Om du söker raffinemang, är detta platsen för dig! Litet +: Den torkade korven med tryffel passar perfekt med ett gott fruktigt eller sött vitt vin för att framhäva denna så speciella arom. För eleganta och stiliga kvällar! Som korven med kantareller och fikon kan den bli en av...
Portfölj (16)
Frankrike, Grigny
...Våra hela kantareller plockas för hand. De väljs noggrant ut innan de fryses individuellt. På så sätt får du en svamp som är redo att tillagas. Dessa hela kantareller är perfekta för att komplettera dina kötträtter eller helt enkelt för att förhöja dina omeletter. FÖRPACKNING: 3 x 1 kg...
Portfölj (93)
Frankrike, Objat
...Ingredienser: 59,88% cashewnötter, vatten, muscovadosocker, 2,99% kantareller, majsstärkelse, salt. Nutritional values per 100g: Energi 1611Kj, 387 Kcal, fett 27g, varav mättat fett 5,2g, kolhydrater 25g, varav socker 12g, protein 11g, salt 1,2g.
Portfölj (109)
Frankrike, Malataverne
...Produkt från Baskien Ingredienser: lever, fläskkött och fett, rehydrerade kantareller 4%, ägg, lök, salt, dextros, aromer, peppar, vitlök, smakförstärkare mononatriumglutamat och dinatriuminosinat, chili. Fläskkött av franskt ursprung. Kantarellpaté är ett traditionellt recept från våra landsbygder. Du kan också presentera det inspirerat av "banderillas" med kantarellpaté, guindillas och pimientos del piquillo från Navarra. Upptäck äktheten av en karaktärsfull paté med smak av kantareller. Rosta kantarellpatén som förrätt eller till aperitif. Smaklig måltid ))...
Portfölj (188)
Frankrike, Bidart
...Frysta vildsvampar: Kantareller i bitar - 900G - Frankrike, skörd 2020 - Läckra bitar av förstklassiga kantareller, presenterade i fryst version av Maison Caudalie, som perfekt bevarar den mjukt skogiga och vilda smaken samt texturen av skogens kung. Får inte tinas före användning. Återfinn smaken av våra skogsbryn året runt, i en påse om 900G; fransk skörd 2020! Naturlig och vild produkt, utan konserveringsmedel eller tillsatser. Alla våra paket transporteras vid kontrollerade temperaturer, kvalitet är en värdering som Maison Caudalie inte kompromissar med!
Portfölj (59)
Frankrike, Le Puy Ste Reparade
...Grande Cuvée White AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Vitt ekologiskt vin Druvsorter Vermentino 70% - Ugni blanc 30%. Lagrat i 12 månader i nya ekfat, därefter lagrat på flaska i 1 år. Smakprov Färgen är ljusgul med gyllene och silverreflexer. Munnens struktur är rund och djup: - Textur: vacker och krämig - Aromer: vita och gula frukter - Eftersmak: rostad, vanilj, långvarig Matparningar: - Grillad hummer med konjakssås. - Traditionell Coq au vin blanc. - Kalvquasi med kantareller och trattkantareller. - Skaldjur. - Ostbricka med karaktär.
Portfölj (17)
Frankrike, Castelnaudary
...Ankben konfiterade i sitt eget fett, salt. Kött från Frankrike. KOCKENS RÅD: Öppna burken och sätt den i ett vattenbad för att smälta fettet. Grilla benen i ugnen eller i stekpannan, och njut med kantareller eller potatis stekt i fettet. Konfit är rätten från Sydvästra Frankrike! Ett välgrillat ankben i ugnen blir riktigt krispigt. Det är hög gastronomi som är tillgänglig för oss alla. För detta konfiterade kött låter jag speciellt M. Marty föda upp ankorna i Plaigne, en liten by som ligger gömd i kullen runt Castelnaudary.
Portfölj (37)
Frankrike, Lyon
...Vår vildsvinsterrin, doftande av undervegetationen, är läckert kombinerad med kantareller för att ta dig med på en promenad i skogen.
Portfölj (40)
Frankrike, Melle
Melle et une Pâte är en pastatillverkare baserad i Melle nära Marais Poitevin (79). Vi producerar utmärkta torra och färska pastar med lokala råvaror. Våra pastasorter är unika och vi erbjuder originella smaker: björnlök, alger, nässla, saffran, ängsblomma, kantarell, spirulina, hampafrö, pepparmynta och Espelette-peppar. Vi är stolta över att garantera en verklig kvalitet på våra produkter. En de...
Portfölj (31)
Frankrike, Allenjoie
CHAMPEMY, beläget i Frankrike, är ett internationellt livsmedels- och delikatessföretag som erbjuder kvalitetsprodukter till yrkesverksamma. Företaget har en lagringskapacitet på 2000 m2 och 500 m2 kylrum som säkerställer dina regelbundna leveranser. CHAMPEMY, ett företag för vilda svampar i Franche-Comté, samarbetar med företaget EKOLFOOD, baserat i Turkiet och grundat av en stor kock, exklusiv ...
Portfölj (8)
Frankrike, Biguglia
...näringsvärden per 100 g energi (kcal) = 862 ergi (Kj) = 3545 fett (g) = 95 varav mättade fettsyror (g) = 13.2 kolhydrater (g) = 0 varav sockerarter (g) = 0.4 proteiner (g) = 0.2 salt (g) = 0.5 Tillstånd: Ny INGREDIENSER: Kallpressad olivolja 95%, torkade kantareller 0.4%, vitlök 0.006%, vild persilja 0.004%, salt, peppar Innehåll: 25 cl Ursprung: Korsika...
Portfölj (68)
Frankrike, Objat
...En serie av 7 specialiteter med foie gras att bre på som aptitretare. Natur, salt/sött, kryddigt Toast Gaillard nature Toast Gaillard fikon Toast Gaillard Espelette-peppar Toast Gaillard Sichuan-peppar Toast Gaillard kantareller Toast Gaillard kastanjer Toast Gaillard svarta tryfflar från Périgord...
Portfölj (7)
Frankrike, Paris
...Durumvetemjöl (86,21%), Ägg (8,62%), Vetekli (3,45%), Naturlig extrakt av kantareller (1,72%) motsvarar 5 kg kantareller (Boletus Edulis). Innehåller vete och ägg. Energiinnehåll per 100 g: Energi – Energy 1445 KJ/ 340,81 kcal Fetter - Fats Mättade fettsyror - Saturated fatty acids 1,68 g 0,78 g Kolhydrater - Carbohydrates Sockerarter – Sugars 68,16 g 1,22 g Protein – Protein 11,67 g Salt – Salt 0 g Ean13:3701511705244 Referens:tagliatellebiocepeitalie1...
Portfölj (133)
Frankrike, Mietesheim
...Den träiga smaken av Kantarellsenap förhöjer schnitzlar och andra vita köttsorter eller vinaigretter. Ingredienser: Vatten, senapsfrön, vinäger, salt, socker, kantareller (2,5%), arom, konserveringsmedel: natriumbisulfat. Finns också i burk om 55g och i burk om 200g.
Portfölj (80)
Frankrike, Auxerre
...Doft ren svartvinbär, krossade svarta plommon och svarta körsbär med inslag av svarta oliver, lavendel och doftande jord Smak mjuk, fast och grynig med en muskulös kärna och bra längd Mat- och vinparning aperitif (froskben i armagnac), förrätt (fyllda kantareller à la bordelaise), huvudrätt (puré av rapphöna à la bazadaise), ost (camembert med calvados) Vinifiering Vinifieringen sker under...
Portfölj (190)
Frankrike, Auros
... IGP Périgord) 750g Ankfett 330g Delikatess av kycklinglever med Monbazillac 200g Helgpaté med ankfoie (20%) 175g Rillette av ren anka (100%) 180g Ankskinn 180g Baskisk paté med Espelette-peppar 180g Landsbygdspaté med floc de Gascogne 180g Ankterrin med apelsin 180g Kaninterrin med timjan 180g Landsbygdspaté med kastanjer 180g Kärrpaté med kantareller 180g...
Portfölj (31)
Frankrike, Saint Cannat
...{"TASTING NOTES":"SMAKNOTER\nEngagerande doft av röda och svarta frukter med kryddiga och rostade inslag.\nFyllig, solid och kraftfull smak med mogna medelhavssmaker. Ett generöst vin som kombinerar koncentration, kraft och friskhet med en delikat doft.\nServeras helst mellan 16 och 18°C, detta vin passar perfekt med en grillad nötköttsmedaljong med kantareller, fågel eller till och med vilt. Det...
Portfölj (46)
Frankrike, Brive La Gaillarde
...Presentlåda bestående av en gåvo-korg, en flaska Mille et unes pierres röd lagrad på ekfat, en receptbok från Corrèze som alltid är olika, en lila senap och en burk med torkade kantareller av första klass. För att skapa en äkta smakupplevelse från Corrèze!
Portfölj (71)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...Madame, Monsieur, Märket "Trouveurs de Saveurs" erbjuder: - Ätbara sniglar Helix Aspersa Maxima (möjlighet till ekologiska), Muller, Pomatia beroende på tillgång, levande eller frysta. - Tomma snigelskal Maxima, rengjorda. - Torkade svampar: Karljohansvamp, Stensopp, Kantareller, Murklor, Chanterelles, Ostronskivlingar, Shiitakes, Champignon, hela eller i pulver, mjöl, bitar av 1-3 mm, 3-6 mm...
Portfölj (6)
Frankrike, Vergt
Är du grossist, industrifabrikant, restauratör, charkuterist eller konserverare och behöver du köpa in torkade svampar? Söker du en pålitlig leverantör? Företaget Andesol erbjuder produkter av hög kvalitet som tillgodoser alla smakpreferenser. Torkade trattkantareller, torkade kantareller, torkade porcini, torkade dödskallar, torkade gula kantareller, torkade bohemiska svampar – ett brett utbud av svampar från hela världen står till ditt förfogande!
Frankrike, Aiguilhe
produktionskonst och lokal tillverkning av högkvalitativa konserver av vildsvamp, tillagade och svampsåser avsedda för delikatessbutiker, livsmedelsgrossister och restauranger. Färdiga svampsåser utan tillsatser, utan konserveringsmedel, utan aromer, clean label. Produktion i Auvergne Rhône-Alpes. Morötter, kantareller, skogsmix, kolsvamp, mjölksvampar, shii-take från Frankrike (morchella conica...
Frankrike, Carquefou
...terrin med confiterad fläskkind med bitar av gåslever och kantareller, terrin med kalvbräss och murklor. * Vit blodkorv i gammal stil med svamp, gåslever, lax, pilgrimsmusslor Vinterutbud: * Charkuterier i gammal stil: Toulousekorv * Halvsalt: skank, bröst, axel * Rökning i gammal stil: korv, skank, bröst, axel * Köttspecialiteter: rostbitar (Orloff, bacon, rökta, med plommon...) Sommarutbud: * Charkuterier i gammal stil: chipolatas, chipolatas med örter, merguez, brassekorv, färs, fyllning, grillchorizo, filé mignon...
Frankrike, Bauduen
... grossistmarknader. Återigen, Nicolas PLANCHON är passionerad för sitt yrke och han känner det utan och innan. Han önskar till och med att utveckla verktyg som katalogiserar alla tryfflar och som visar aktuella priser i realtid. Han producerar både vintertryfflar och sommartryfflar. Nicolas PLANCHON erbjuder främst tryffel av premiumkvalitet. Men han producerar också torkade svampar som kantareller...
Frankrike, Blagnac
... hela tryfflar eller tryffelskal och -spån. Du kommer också att upptäcka små njutningar för att förgylla dina vardagsrätter, tack vare tryffelolja eller -vinäger, pålägg, kryddor eller till och med rätter som risotto, pasta eller polenta. För att ge en liten touch av tryffel till dina rätter kan du välja krämer eller såser. Utöver tryffel väljer vi även ut olika högkvalitativa svampar som murklor, kantareller eller dödskalletrumpeter, som du hittar i torkad form så att du kan njuta av dem året runt. La Maison Baumont hjälper dig också att hitta presentidéer genom sina presentlådor.
Frankrike, Cahors
... från regionen med tryfflar, gåslever, kantareller över hela Frankrike. Tryfflarna skördas mellan november och mars och köps "i jorden" på marknaderna. Alla tryfflar genomgår tre successiva sorteringar innan de säljs som färska tryfflar eller konserverade tryfflar. Maison erbjuder Svart tryffel från vintern, andra arter av tryffel som Italiensk vit tryffel – Tuber Magmatum, Tuber Brumale, sommarvit tryffel, kinesisk tryffel, så kallad Bourgogne-tryffel, Lorraine-tryffel, färsk tryffel, svart tryffel från vintern, konserverade tryfflar.
Frankrike, Rungis Cedex
...Implanterad på den internationella marknaden i RUNGIS sedan 2002, är företaget Paris Saveurs den obestridliga specialisten på vild- och odlad svamp. Produkter "Paris Saveurs": Girolles, cèpes, moriller, fårlav, kantareller, mossvamp, ostronsvamp, blå fot, shitaké, död trumpet, kinesiska tryfflar. Tjänster i Rungis: Frakt, leveranser i Frankrike, leveranser i Parisregionen, telefonbeställningar, orderberedning, förpackning, sammansättningar, hantering.
Frankrike, Prigonrieux
...Sedan 1790 har VINAIGRERIE GÉNÉRALE producerat under varumärket VINAIGRE TÊTE NOIRE fina vinäger, klassiska vinäger, vinägrett, kryddor, kantareller och "storstädnings" vinäger. Produkterna i serien "Storstädning" är 100% naturliga och kan användas för att rengöra exempelvis grillplattor. Bland vinägrarna producerar företaget följande vinäger: balsamvinäger från Modena, gammal vinäger, Bordeaux-vinäger, sherryvinäger, äppelcidervinäger, vitvinsvinäger, etc.
Frankrike, Bessan
Vi säljer färska och kvalitativa franska träprodukter: Björnlök från slutet av februari till slutet av april i olika förpackningar: påsar om 100 g, paket om 500 g, 1 kg, 2 kg, 3 kg. Skogssparris (ornithogalum) i paket om 1 kg, 2 kg, 3 kg i lösvikt eller i knippen om 200 g. Skogssvampar i paket om 3 kg med stensopp, grå kantareller, gula kantareller, död trumpet, fårfötter osv... Vi kan leverera två gånger i veckan med beställningar två dagar före leverans.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play