Italien, Marmirolo
... följer en väg som syftar till att hitta mer naturliga processer: genom grövre malningar respekteras de mest värdefulla delarna av vetet som därmed behåller sina organoleptiska egenskaper samt fibrerna från kli-delarna. Detta mjöl förenar utmärkta näringsegenskaper med en större bearbetbarhet jämfört med fullkornsmjöl, för en slutprodukt som är rustik, väldoftande och smulig, med en intensiv smak och en mörkare färg jämfört med degar gjorda med mjöl av Typ 1 och 2. 10KG OCH 25KG...
Portfölj (56)
Italien, Forlì
...Det är också rikare på fiber och protein, vilket gör det till en mycket lämplig produkt för idrottare och för dem som älskar hälsosamma dieter. Kikärtsmjöl används i stor utsträckning i Ligurien där farinata anses vara en typisk lokal specialitet. Det är en slags "pannkaka" som är mycket tunn och endast blandad med kikärtsmjöl, vatten, salt och olivolja; farinata grillas vanligtvis i en vedeldad ugn men ibland tillagas den i panna.
Portfölj (50)
Italien, Brescia
...Lätta, smakrika och krispiga, Storo majs Scalitì är det perfekta snacket som påminner om ångande polentaskivor. En oemotståndlig delikatess, gjord med Storo-mjöl. Produkten är ekologisk och glutenfri.
Portfölj (10)
... piadina som tenderar att torka ut direkt efter tillagning. Alla våra referenser utgår från en bas bestående av: mjölk, ägg, mjöl, salt, peppar, samt fläskfett för att förbättra flakningen. Från våra baser av Crefole sfogliate förbereder vi olika referenser: integrala Crefole sfogliate, Crepole med polentadeg, integrala Crefole sfogliate, Crefole sfogliate med spelt. Från dessa föds även våra läckra snacks: Crefolini och Crepolini.
Portfölj (10)
Italien, Carbognano
...För att få hasselnötsmjöl följer vi samma process som för hasselnötsgryn, men i det här fallet hackas produkten ytterligare för att uppnå större finhet. Det betraktas som mjöl om hasselnöten är fint hackad och mindre än 1 mm i storlek. Hasselnötsmjöl har många tillämpningar och som ingrediens ger det en rik, söt, nötaktig smak och en tät textur till livsmedel som många människor uppskattar.
Italien, Pordenone
Vår mission är att endast erbjuda produkter av hög kvalitet på marknaden och göra dem tillgängliga för alla. För oss är hälsan hos våra djurvänner det viktigaste. Vår forskning baseras på naturliga produkter, utan konserveringsmedel, utan färgämnen, med färskt kött, utan animaliska mjöl, men framför allt är vi emot all form av experimentering på andra djur. Prioriteten för vårt företag är...
Panificio Le Bontà Trecchinesi har i över tjugo år erbjudit sina produkter till en trogen och ständigt växande kundkrets. Under åren har Panificio Le Bontà Trecchinesi diversifierat sina produkter och erbjuder nu inte bara bröd, utan även frese, tozzetti, vita och röda pizzor, panettoni, bröd och ströbröd. Men vad är hemligheten bakom doften av detta bröd? Enkelt: naturliga ingredienser som mjöl, vatten, salt och surdeg, bearbetade med passion och skicklighet, enligt lärdomarna från de gamla bagarmästarna.
Italien, Garbagnate Monastero
Molino Mario Riva har varit verksamt på marknaden sedan 1890, i mer än 100 år har de omvandlat korn till mjöl. Sedan dess har mycket förändrats: teknologin, platsen, men erfarenheten och kunskapen om råvarorna har förblivit oförändrad över tid, vilket är mycket viktigt för att effektivt kunna möta marknadens krav på allt mer kvalitetsmedvetna produkter. Alla produkter kännetecknas av en hög och...
Italien, Paina Di Giussano
... erfarenhet vi har samlat på oss under många år i branschen. Nedan följer några produkter som ni alltid hittar i vår butik: Gorgonzola d.o.p. på sked och i skivor, över 30 olika typer av blåmögelostar baserade på Gorgonzola; charkuterier av högsta kvalitet, färska ostar från Valsassina (LC), lagrade ostar av ko och get, honung, sylt, viner, ägg, färsk pasta, yoghurt, mjöl, te, infusioner, småkakor och mycket mer. Att kliva in i vår butik är inte bara ett nöje, utan också ett sätt att förstå skillnaden mellan de hantverksprodukter vi erbjuder och de som normalt finns på marknaden.
Italien, Paderno D'adda
... skicklighet, är bara det första steget mot skapandet av en unik produkt. Endast det bästa av italienska korn väljs för våra blandningar, men man måste ta hänsyn till att produktionen av italienskt vete endast täcker 40% av det som mals av den italienska mjölindustrin; dessutom krävs för vissa specialiteter inom italiensk bakverk (Panettone och jästprodukter i allmänhet) korn med högt proteininnehåll som valts bland de bästa korn från EU och EXTRA EU för att uppfylla de mycket höga standarderna för italiensk bakverk.
Italien, Palermo
... sicilianska som vi har valt ut från de bästa företagen på ön. RealFoodSicily grundades i Palermo men finns i många städer tack vare vårt nätverk av kunder över hela världen. Vi tror på "VERKLIG - ÄKTA" siciliansk mat och de bästa sicilianska livsmedelsföretagen tror på oss, därför är vi stolta över det vi gör: VI TAR SICILIEN TILL VÄRLDEN OCH VI GÖR DET MED HUVUDET HÖGT. Real Food Sicily har ett tydligt mål, att hedra sitt hemland, i en global marknad där imitationerna är många och skadliga både för hälsan och ekonomin, har vi beslutat att satsa på kvalitet.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play