...liknande mjölk, som är mycket konsumerad i Spanien. Men idag dyker det upp andra användningar, inte bara i matlagning utan också inom industrin; några exempel är tillverkning av mjöl, skalade chufasnacks, öl, djurfoder, kosmetika, bland annat.
... restaurangbranschen, såsom inhemska och importerade ostar, grönsaks- och fiskkonserver, såser, charkuterier, grädde, smör, mejeridesserter, pasta, äggprodukter, grissini, patéer, mjöl, oregano och många andra kvalitetsprodukter. För att erbjuda den bästa servicen ansvarar de direkt för logistiken och levererar produkterna med egna medel som säkerställer kontinuiteten i kylkedjan.
... "Candeal" (optimalt för hårdare men lätthanterliga degar, Candeal-bröd, churros och friterade degar); mjöl "Media Fuerza" (för degar som kräver bra konsistens och gasretention, idealiskt för baguetter i mekaniserade processer); mjöl "Especial" (mycket bra för kontrollerad jäsning, hantverksmässiga baguetter, smördeg och rustikt bröd); mjöl "Gran Fuerza" (idealisk för formbröd, roscón de reyes, ensaimadas och bakverk av högsta kvalitet). Vi producerar också fullkornsmjöl av vete och rågmjöl.
...% naturliga ingredienser och utan några konserveringsmedel. Vi arbetar med mjöl, vatten, salt, jäst och extra jungfruolja. Allt detta under noggrann övervakning av ett team av professionella med stor erfarenhet av pizzadegstillverkning. Om du vill veta mer om våra pizzabottnar, tveka inte att kontakta oss på qualitypizzafresh.com...
Jag är importör, distributör och representant för en exportör i Lima, Peru, i Barcelona. Vi har konventionell vit quinoa, röd quinoa, svart quinoa, chia, quinoa-mjöl och maca i pulverform. Men för tillfället fokuserar vi på konventionell vit quinoa i ton.