Italien, Misano Adriatico
...Detta vin kommer att ta dig direkt till hjärtat av den toskanska solen. Med sin intensiva smak av Sangiovese och sin bukett av mogna röda frukter är Soledoro perfekt att dricka med rött kött, lagrade ostar och pastarätter. Prova det och låt dig förföras av de djupa toskanska rötterna i detta vin.
Portfölj (200)
Italien, MILANO
... druvan, då det är den enda som används. Arton månader i 26 Hl fat förfinar dess kantighet och tanniner, vilket ger en avundsvärd balans både i doft och smak. ORGANOLEPTISKA NOTER Trevlig friskhet i näsan med uttalade noter av röda frukter. På paletten framstår det som ett trevligt och mjukt vin, med eleganta och mogna tanniner. FÖRPACKNING OM 6 1 STK = EURO 3,00 1 PALLETT 72 FÖRPACKNINGAR OM 6 MINIMI BESTÄLLNING 20 PALLETT...
Portfölj (229)
Italien, Capo D'orlando
...Det är en päronformad bär som tillhör familjen Lauraceae. Den är cirka 20 centimeter lång och har ett stort centralt frö. Fruktköttet är ljusgult och skalet är grönt. Avokado är en klimakterisk frukt, vilket innebär att frukten fortsätter att mogna. EFFEKTER OCH FÖRDELAR Avokado kännetecknas av sitt höga innehåll av mineraler, vitaminer och antioxidanter. Den innehåller även kalium, kalcium som...
Portfölj (27)
Italien, Torino
...Ekoterra erbjuder ett utbud av IQF-frukt, både ekologisk och konventionell. Vår bearbetningspartner arbetar med fruktproducenter för att odla och skörda frukterna när de är precis mogna och redo att ätas. Citron Apelsin Jordgubbar Sura körsbär Kumquat Fikon Aprikoser Granatäpple Björnbär...
Portfölj (10)
Italien, Piglio
...Intensiv röd färg med rubinreflexer. I näsan framträder mogna röda frukter, med körsbär och surkörsbär i fokus. I munnen kraftfull och samtidigt sammetslen med inslag av lakrits. I avslutningen, som är mycket lång, återkommer de toner som uttryckts i näsan med koherens och balans.
Portfölj (2)
...Produktionkedjan för äpplen börjar med vår passion för arbetet. Vi följer hela produktionsprocessen från odlingen i våra fruktträdgårdar, där äpplena får mogna långsamt i en kontrollerad miljö. Därefter plockas äpplena och väljs ut för bearbetning i våra anläggningar, och distribueras sedan över hela världen. Vi utmärker oss med vårt Made in Italy genom den omsorg och kärlek vi lägger på odlingen och bearbetningen av våra produkter.
Portfölj (4)
Italien, San Donaci
...Vin framställt av vinifiering av druvor från Negroamaro (90%) och Malvasia Nera (10%). Produktionsområde: Salento, mellan provinserna Brindisi och Lecce. Lagring i barriques. I doften framträder toner av mogna röda frukter och sylt, kryddiga inslag som svartpeppar, lakrits, rostade noter och en balsamisk ton av medelhavsväxtlighet. Idealisk med hårdostar som Comtè, Gorgonzola, charkuterier som fläskpancetta, chorizo, capocollo och grillat rött kött.
Portfölj (5)
... jäsningen lagras vinet i barriques i 16-18 månader. Följt av ytterligare mognad i flaska i minst 3 månader. Lagringskapacitet: 4 år och mer beroende på skörd. Färg: intensiv rubinröd. Doft: bred och ihållande, med inslag av väl mogna röda frukter.
Portfölj (4)
Italien, Augusta
... till laboratoriet för att bearbetas, avkärnas och rengöras. När fröna har separerats, krossas fruktköttet till puré som omedelbart fryses i form av flingor och sedan förvaras vakuumförpackat i plastbehållare av olika vikter. Alla frukter från våra fält används uteslutande för att tillverka Ficurinia-produkter. De skördade kaktusfikon är utvalda, mogna, alltid färska och av högsta kvalitet...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play