Italien, Settimo Milanese
... balsam att använda under torkningen och utan sköljning (200 ml) Alla produkter är berikade med två extraordinära aktiva ingredienser: - bambuextrakt, som återfuktar och stärker fibrerna; - avokadoolja (som utvinns från den torkade fruktköttet av Persea Gratissima) för att göra håret hanterbart och glänsande tack vare sin höga koncentration av vitaminer, aminosyror, fettsyror (oljesyra, linolsyra, palmitinsyra, palmitoleinsyra) och mineraler (magnesium, järn) som förbättrar hårets allmänna hälsa. Titta också på videon: https://www.youtube.
Portfölj (9)
... Olivoljan Coratina bör avnjutas och uppskattas för de unika och oförväxliga smaker och dofter den avger. Det finns många livsmedel som passar bra med denna olja med en betydande och bestämd smak. I köket rekommenderas den för att smaksätta grönsaker och grillat kött, kantareller, men också för blandade bönsoppor, salladstomater och särskilt för säsongens ostar. Coratina-oljan har också den högsta halten av oljesyra som motverkar det dåliga kolesterolet.
Portfölj (6)
... framhävs ytterligare av typen av den odlade jorden, dess odlingsmetoder, den uppmärksamhet som ges till den rätta malningen och sist men inte minst klimatet. Faktum är att de medel-låga temperaturerna under hösten främjar bildandet av oljesyra i oliverna.
Portfölj (2)
Italien, Roccadaspide
...Specialerbjudande paket med 12 flaskor för endast 89€ Flaska olivolja 75 cl PRODUKTBESKRIVNING: Den ekologiska extra jungfruoljan La Mortella är gjord direkt av ekologiska oliver från odlingar i Cilento och enbart genom mekaniska processer. Den har en maximal syrahalt i termer av oljesyra på 0,24%. INDIKATIVA ANALYSVÄRDEN: Syrahalt i oljesyra: 0,24%; Föroreningar: 0%; K270: 0,24; K232: 1,82...
Portfölj (1)
Italien, Moscufo
Vår hundraåriga olivlund, som odlas enligt principerna för ekologiskt jordbruk och är registrerad i listan över producenter i den äldsta D.O.P.-zonen i Italien, Aprutino-Pescarese, producerar en extra jungfruolivolja av utmärkt kvalitet. Fruktig och aromatisk, med en färg som varierar från ljusgrön till gyllene gul, och med en särskilt låg oljesyra. Den milda smaken passar till alla typer av rätter eftersom den inte överväldigar smaken av de enskilda livsmedlen och uppskattas av dem som uppskattar bra ekologisk olivolja.
Italien, Campobello Di Mazara
... som ännu inte är mogna, plockade med omsorg i de bästa olivlundarna, delvis skötta direkt av oss. Särskild omsorg ägnas åt de viktiga operationerna för insamling, transport och malning, strikt kallpressade, i företagets oljepress inom 24 timmar efter skörd, vilket ger en produkt med hög fruktighet och mycket låg oljesyra. Den så framställda oljan, efter en period av naturlig sedimentering i syrefri rostfri stålsilos, förpackas strax före leverans.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play