Italien, Martina Franca
...Caciocavallo al Fieno är en lagrad ost, tillverkad av högkvalitativ mjölk och lagrad i hö för en kraftfull och lantlig smak. Denna ost kännetecknas av en intensiv smak och en oemotståndlig arom, vilket gör den perfekt att njuta av ensam eller som en del av ett ostbricka. Caciocavallo al Fieno är en hantverksprodukt, tillverkad enligt traditionella metoder och med genuina ingredienser. Dess hantverksmässiga bearbetning och unika smak gör den till en utmärkt produkt inom den italienska osttraditionen.
Portfölj (29)
Italien, Cadorago
...Sacco System, ett företag specialiserat på produktion av mjölksyrabakterier för mejeriindustrin, producerar en serie frystorkade och frysta mjölksyrabakterier som är specifikt utformade för produktion av hårdost, särskilt för ostar med en fuktighetsprocent på 56% av den icke-feta torra substansen: - Grana Padano - Emmental - Gruyere - Comtè - Hård Pecorino Besök webbplatsen https://www.saccosystem.com/ för att ladda ner broschyrerna!
Portfölj (4)
Italien, Noci
...Caciotta fior di bontà är en färsk ost med tillsatta mjölksyrabakterier, som genomgår en kort torkningsperiod. Trots att det är en halvfast ost, är den krämig inuti med en söt/ något syrlig smak och extremt välsmakande. Vi producerar den även i varianter med chili och oliver. Det är en utmärkt produkt att njuta av ensam eller tillsammans med bröd eller crostini, eller i kombination med sallader eller förrätter.
Portfölj (10)
Italien, Dorgali
...Rigato del Pastore är en ost som fångar den rustika och autentiska essensen av Sardinien. Tillverkad av fårmjölk, lamm- och killinglöpe, salt och mjölksyrabakterier, utmärker sig denna ost för sin intensiva doft och blommiga, vegetabiliska arom. Med en kompakt, ljusgul pasta och sparsamma ögon, erbjuder den en behagligt kryddig smak och en smulig konsistens, som avslöjar en stark och beslutsam...
Portfölj (10)
... använder endast det bästa av teknologin och råvarorna och säkerställer med noggranna kontroller det maximala resultatet. MJÖLKEN kommer uteslutande från KONTROLLERADE GÅRDAR, som omedelbart analyseras och kontrolleras av vårt interna laboratorium. När kontrollerna är godkända pastöriseras mjölken och får mogna med mjölksyrabakterier: utvalda specifika mjölksyrabakterier, som är nödvändiga för att bearbetningen ska lyckas, förbereds i förväg för varje produkt.
Italien, Cornegliano Laudense
Företaget, som grundades på 80-talet, har alltid gjort framsteg tack vare det ständiga engagemanget från personalen som strävar efter att ständigt hitta lösningar i linje med specifika teknologier för att kontinuerligt förbättra mejeriprodukterna med respekt för tradition och typicitet. BIOTEC FERMENTI S.R.L erbjuder ett brett utbud av mjölksyrabakterier som kan tillfredsställa alla produktionsbehov för mjuka ostar, lagrade ostar, smältost och fermenterad mjölk; dessutom främjar och tillhandahåller de odlingsmedier, naturligt löpe, polymerer och livsmedelstillsatser.
Italien, Gioia Del Colle
...Laboratorieanalys: centrifug, analysator för fetter och proteiner, provrör, snabba tester, antibiotikatester, termometrar, kryoskop, butyrometrar, pH-mätare; basisk kemi: hypoklorit, flytande natron, i pärlor och flingor, salpetersyra; tillsatser: citronsyra, trisodium, mjölksyra, rökarom; djurmjölk, växtmjölk, chimosin 100%, mjölksyrabakterier för mozzarella, för ostar, för första salting olika...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play