Italien, Giuliano
...Mjöl "O", pastöriserad äggblandning, smör, fetter och vegetabiliska oljor, socker, ölgäst, salt. MARINERA: Vatten, socker, rom...
Portfölj (129)
...Gorgonzola är en ost med rå mjölk av ljusgul färg, vars gröna ådror beror på mögelprocessen, det vill säga bildandet av mögel. I den söta versionen är den krämig och mjuk, med en speciell och karaktäristisk smak, något kryddig. I den kryddiga versionen har den en mer uttalad och stark smak, vars pasta är mer mögelbildad, fast och smulig. Producerad med pastöriserad mjölk från gårdar belägna i ursprungsområdet med tillsats av mjölksyrabakterier och utvalda mögelsorter, naturligt fri från laktos. Den finns tillgänglig i de klassiska formaten.
Italien, MILANO
...kakaosmör, emulgeringsmedel: solroslecitin, vanillin), granulat av "Pan di Stelle"-kaka 2% [vetemjöl, socker, solrosolja, smör, högkvalitativ pastöriserad färsk mjölk, kakao, choklad (kakaomassa, socker, kakaosmör, naturlig vaniljarom, emulgeringsmedel: sojalecitin), färska ägg, honung, hasselnötter, vetestärkelse, jäsmedel (natriumbikarbonat, ammoniumbikarbonat), salt, aromer, äggvita i...
Portfölj (229)
Italien, Pasturo
...Det är en mjuk ost D.O.P. som produceras uteslutande genom osttillverkning av pastöriserad helmjölk. Den har en cylindrisk form med platta sidor, rak kant och en genomsnittlig vikt på ca 12 kg, med variationer beroende på tillverkningstekniker. Efter torrsalting i några dagar placeras ostarna i lämpliga lagringsutrymmen; under denna period, som kan pågå i två till tre månader, perforeras osten...
Portfölj (7)
Italien, Dorgali
...En fårost med en mjuk kärna och kort mognad. Denna ost har en slät eller lätt ruggad skorpa och en färg som varierar från vit till en mild ljusbrun. Tillverkad av pastöriserad fårmjölk, löpe och salt, är Novello Sardo en söt ost med en mjuk och kompakt massa i vit färg. Dess söta och milda smak gör den perfekt att njuta av med päron, gyllene druvor, Pane Carasau och säsongens grönsaker. Dess...
Portfölj (10)
...IL SENESE Prosciutto cotto från "Cinta Senese DOP" Råvara: Färsk skinka från "Cinta Senese DOP" med utvald fot kg .15,00 Ingredienser: "Cinta Senese DOP" färsk skinka, utan polyfosfater, mjölkprodukter, gluten och glutamat: salt, aromer och kryddor, dextros, fruktos, antioxidant E316, konserveringsmedel E250 Färdig produkt: Kg 10, kokt i tyg för att behålla tillagningssaften i kontakt med produkten, snörad, förpackad i transparent Cryovac och pastöriserad, förpackning i kartonger med 2 st.
Portfölj (4)
Italien, Nave
... pastöriserad och att den genomgår mikrofiltrering vid låga temperaturer, vilket gör att man kan bevara hela smaken och friskheten hos de noggrant utvalda ingredienserna och säkerställa en stabil produkt över tid. Från erfarenheten och traditionen hos bryggmästaren Peroni föds Peroni Cruda, en ofiltrerad lager med en mjuk och krämig konsistens och en behagligt bitter eftersmak av humle, tillverkad med...
Portfölj (46)
Italien, Prato
...Praktisk – Kvalitet – Bekvämlighet Fruktköttet från Freestyle Bartender är alltid redo att användas, vilket minskar förberedelsetiden för cocktails. OGM-FRI, GLUTEN-FRI, PALMOLJA-FRI, 100% certifierad italiensk frukt av högsta kvalitet, icke-pastöriserad för att säkerställa alla näringsämnen (vitaminer, fibrer, proteiner, kolhydrater, etc.). Citroner från Sorrento, apelsiner från Kalabrien och...
Portfölj (3)
... kylmedel. – Plattvärmeväxlare, monterad på en ram av massiv rostfritt stål AISI 304. – Den har följande termiska cykel: 4-40-70-82-52-16-4; – Kylaggregat – Centrifugalpump för mjölk – Pump för varmvattenkrets – Pump för mjölktransport till förpackning – Homogenisator – Konstant nivåbehållare på Lt, 100 – Asameter – Separator för rengöring och avskiljning – Kompressor för tryckluft på Lt. 30 – 2 självständiga kyltankarna för lagring av pastöriserad mjölk på Lt. 300 Cd.
Portfölj (9)
Italien, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato är en traditionell ost, kännetecknad av en hård pasta gjord av pastöriserad fårmjölk, med tillsats av löpe och salt. Pecorino Toscano DOP Stagionato har en minimi lagringstid på 120 dagar och är lämplig för att berika rätter från den italienska traditionen.
Portfölj (10)
...Mozzarella Julienne/kubad för pizza, gjord på pastöriserad mjölk och levande mjölksyrabakterier INGREDIENSER: Pastöriserad komjölk, salt, löpe.
Portfölj (10)
Italien, Bronte
...Ingredienser: vetemjöl typ "O", pastöriserad äggula, smör, fruktos, socker, naturlig surdegspulver (vetemjöl), emulgeringsmedel E471, helmjölkpulver, jäst, salt, aromer. Fyllning: socker, hasselnötsmassa 30% (rostade och raffinerade hasselnötter), vegetabiliska oljor och fetter (palm, palmolja), oljor (solros), skummjölkpulver, vassleproteinpulver, emulgeringsmedel (E322 sojalecitin), aromer...
Portfölj (56)
Italien, Montelibretti
... mer attraktiva för konsumtion. Mejeriet har CE-märkning (IT F8W1G CE). Företaget är specialiserat på produktion av färska ostar, såsom primo sale, stracchino och robiola, lagrade ostar och ricotta. Vit och fruktig yoghurt samt pastöriserad mjölk produceras också. Vårt kommersiella erbjudande fokuserar på osten Orazio, en semi-lagrad ost som är lämplig för bordskonsumtion och marknadsförs efter några veckors lagring. Den torra saltingen och lagringen i naturliga lokaler gör den unik med sina sensoriska egenskaper.
Italien, Santa Maria In Fabriago
... box, tankar för storskaliga användare) och representerar en garanti för praktisk användning och säkerhet för yrkesverksamma, med alla fördelar av pastöriserad produkt med samma egenskaper som färska ägg. De pulveriserade äggprodukterna framställs av den pastöriserade flytande produkten. De har en hållbarhet på 2 år och kan lagras i rumstemperatur. Dessa äggprodukter, tillgängliga i varianter från alla uppfödningssystem, kan exporteras över hela världen.
Portfölj (1)
Italien, San Lorenzo Di Parabiago
Aldo Cozzi Sas Macchine per Pastifici, ägd av Cav. Aldo Cozzi, har under flera år varit i framkant på den nationella och internationella marknaden för tillverkning och försäljning av maskiner för kort och lång pasta, färsk, torr, pastöriserad, fryst och relaterade produkter såsom Ravioli, Cappelletti, Tortellini, Gnocchi, etc., samt speciella och typiska produkter, även med användning av...
Italien, Pollena Trocchia
... till allt från små mejerier till medelstora och stora mejeriföretag. Vi erbjuder nämligen B2B-tjänster och produkter till mejerier, mjölkproducenter och mejeriföretag av små, medelstora och stora storlekar. Våra styrkor ligger framför allt i marknadsföring av mjölk, både rå och pastöriserad, i tankar (cirka 26.000 kg) från både italiensk och utländsk produktion (främst tysk mjölk) samt marknadsföring, både direkt och genom agenter, av industriell ostmassa från Tyskland, Polen och Litauen, liksom FÄRSK OSTMASA i lådor från utländsk produktion.
Italien, Treviolo
...pastöriserad och fryst, tillgänglig i olika format. Vårt erbjudande omfattar även ett brett utbud av andra produkter: IQF-frukt, recept och halvfabrikat baserade på frukt, för industrin och mer därtill. SignorSucco lagerför kontinuerligt sortimentet från Ricaeli i Italien, i Treviolo (BG), för att säkerställa ett kontinuerligt och flexibelt flöde på italiensk och europeisk nivå. Vi ser dock till att direktförsörja från Brasilien, om den begärda produkten kan kvantifieras i containrar, med fullständig logistik och service.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play