Italien, Barrafranca
...OrO di GoRgOnE – 2019 Gran Riserva föds på en tomt vid 96H8+R8, belägen i Barrafranca, provinsen Enna. Det handlar om en extra jungfruolivolja som noggrant valts ut och kommer från ett avgränsat område. Denna process genomfördes med målet att erbjuda en cru-olivolja som måste uppfylla kvalitativa och doftstandarder. Därefter lagras denna olja i keramiska flaskor under en viss tid för att få en gammaldags eftersmak, vilket är dess kännetecken.
Portfölj (10)
Italien, Marsala
...En perfekt behållare för olja måste skydda den från sina bittra fiender (ljus, värme och syre) som kan orsaka oåterkalleliga skador på de kemiska och organoleptiska egenskaperna hos även den bästa extra jungfruoljan. Därför beslutade vi att göra som vi gjorde för några tusen år sedan, att bevara extra jungfruoljan i terrakottakrukor, nu förfinade av keramik, som återigen blir en lyx för de få (keramik kostar tio gånger mer än glas) som är medvetna om dess kvaliteter och älskar dess konstnärlighet.
Portfölj (1)
Italien, Salerno
...Gastronomisk beredning typisk för vårt område. Tentakler av gigas, bläckfisk, totani, calamari, kokta i vatten och aromatiserade. Förpackade i blandad olja, 20% extra jungfruolja, 80% solrosolja med färska aromer. Förpackade i vakuumförpackning (i varierande proportioner) Tentakler av gigas, bläckfisk, totani, 80% solrosolja, 20% extra jungfruolja, vinäger, salt, naturliga aromer, antioxidant...
Portfölj (8)
Italien, Amelia
...Över det skyddade området som kallas "oljans väg" i Umbrien, på de böljande Amerini-kullarna, odlas våra oliver. Vi extraherar vår olja FenOlio uteslutande från våra egna oliver. Oljan är rik på polyfenoler, kraftfulla naturliga antioxidanter med höga nivåer av vitamin E som kan motverka de skadliga effekterna av fria radikaler. Kvaliteten på FenOlio kännetecknas inte bara av den låga...
Italien, Santa Ninfa
Företaget Olio Glorioso har i 30 år producerat högkvalitativ extra jungfruolja. Vi har antagit metoden för kort kedja: från trädet till bordet, tack vare att alla bearbetningsfaser (från malning till logistik) utförs i företaget.
Portfölj (4)
...PRODUKTBLAD PRODUKT Ekologisk Extra Jungfruolivolja ÅR FÖR PRODUKTION 100% 2017-2018 LAND Italien REGION Kalabrien OMRÅDE Kullen i Presila Kalabrien MILJÖ Oförorenad och ren ODLING Nedgrävning av naturliga ämnen: gräs, favabönor (grön gödsel) SKÖRD Mekanisk skakare med paraply UTVINNING Kallpressning (under 27°) inom 24 timmar efter skörd LAGRING Ståltankar CERTIFIERING Ekologisk CERTIFIERING NOP: Usda 100% Ekologisk KULTIVAR Monokultivar "Carolea" ANVÄNDNING Rå på sallader, baljväxter och soppor Förrätter Kött……..och fisk Medelhavsdiet...
Portfölj (7)
Italien, Città Di Castello
...Truffelolivolja för pasta, såser, sallader, ägg, kött och fisk. Vi arbetar också med en olja med 100 % naturliga aromer! Truffeloljan är tillverkad med den bästa extra jungfruolivoljan. Använd bara några droppar för att ge en oemotståndlig smak till varje rätt: pasta, ris, kött, fyllda rätter, omeletter, sallader.
Portfölj (2)
...Högkvalitativ olja från Salento, Italien, hämtad från monumentala träd i Puglia - Italien...
...Jag är en fuktgivande olja som är hantverksmässigt tillverkad av erfarna händer för att vara en stor allierad för din kropp. Jag har grundläggande producerats genom att kombinera extra jungfruolivolja, vegetabilisk glycerin och eteriska oljor. Egenskaperna hos olivoljan är nog redan kända för dig, men jag vill ändå påminna om dem. Det är en kraftfull mjukgörare, lugnande och antioxidant, den...
Portfölj (1)
Italien, Reggio Emilia
... balsamvinägern, en oemotståndlig kombination, typisk för den italienska traditionen! De krispiga Taralli och de smakliga gröna oliverna kompletterar Milano Matlådan. Milano Matlåda innehåller: - Durumvetesemolina spaghetti 500g - Körsbärstomatsås 690g - Extra jungfruolivolja 250ml - Parmigiano Reggiano vakuumförpackad 24 månader lagrad 240g - Taralli 100g - Balsamvinäger 5 år lagrad 250ml - Traditionell Salami vakuumförpackad 300g.
Portfölj (10)
Italien, Sassello
...Vår tryffelsvampkräm är en unik produkt. Perfekt att bre på canapéer eller krutonger som aperitif, som krydda till pasta, risotto, kokt/rostad supatate, på kött eller i många andra recept. Förvara på en sval plats borta från direkt ljus. När den har öppnats, förvara i kylskåp täckt med olja och använd inom några dagar. INGREDIENSER: Svamp, Tryffel, extra jungfruolja, salt, naturliga smaker Hållbarhet: 30 månader, olika format tillgängliga...
Portfölj (9)
...Namnet kommer från Capone som på den tiden lätt kunde hittas i sicilianska kök på grund av sin överflöd. Capone serverades tillsammans med tomat och aubergine. I början av förra seklet blev rätten en del av den folkliga matkulturen och capone ersattes med andra grönsaker. Grönsakerna, noggrant utvalda, friteras separat och kokas sedan med en speciell tomatsås. Ingredienser: Friterad aubergine i tärningar 37%, tomatsås, solrosolja, extra jungfruolja, lök, selleri, oliver, kapris, socker, naturliga aromer, vinäger.
...Agriturismstruktur med tre lägenheter av olika storlekar med panoramautsikt över Val d'Orcia och direktförsäljning av extra jungfruolja som produceras direkt av jordbruksföretaget (utmärkt olja av högsta kvalitet registrerad hos Consorzio IGP Toscano)...
Portfölj (1)
Italien, Moio Della Civitella
...idealiska för hälsosamma och smakfulla frukostar. • Inlagda produkter: Vi förbereder auberginer, soltorkade tomater och kronärtskockor inlagda i olja enligt gamla recept från Cilento. Våra produkter är konserverade i extra jungfruolja, vilket garanterar en intensiv och autentisk smak. Varför välja Minnelea? • Färska och naturliga ingredienser samt traditionella bearbetningsmetoder • Hållbara...
Portfölj (16)
Italien, Martignacco
... som vi exporterar: kaffe, pasta, såser och tomatpuréer, tonfisk, olja, kex och bakverk, choklad och säsongsprodukter, rengöringsmedel och produkter för personlig vård. Vad vi gör för den ITALIENSKA MARKNADEN: Distribution av förpackade färska produkter på den italienska marknaden. Sortiment av gastronomiska produkter, charkuterier och ostar av absolut och beprövad kvalitet. Stort sortiment av...
Italien, Scala Coeli
Kalabrisk gård specialiserad på produktion, förpackning och försäljning av extra jungfruolivolja, aromatiserad olja, naturlig olivoljetvål, kryddor och aromatiska örter, honung och typiska kalabresiska produkter.
Italien, Biancavilla
... är belägen i D.O.P. Monte Etna-området, exakt i de vulkaniska territorierna i kommunerna Biancavilla och Santa Maria di Licodia (höjd 555 meter över havet), här bearbetas våra olivlundar utan användning av kemiska produkter. Oliven, som mognar i Siciliens sol och i de varma vulkaniska jorden, plockas mellan november och januari uteslutande för hand genom "Brucatura". Denna process gör att vår olja behåller alla kvaliteter och utmärkta organoleptiska ämnen.
Italien, Palo Del Colle
...Företaget är beläget i hjärtat av den pugliska oliv- och mandelproduktionen. Vi producerar en utmärkt extra jungfruolja både från certifierad ekologisk odling och konventionell odling, där vi förenar användningen av den senaste teknologin med den erfarenhet vi har samlat på oss i fält. Vår olja kommer från den omedelbara bearbetningen av oliver från sorten "coratina", vilket ger en fruktig olja...
Portfölj (2)
... gourmethörnorna hos de bästa kännare av extra jungfruolja. Vi har gett teknologin en strategisk roll i vår idé om att värdesätta området och kunskapen hos bönderna, men mycket har förblivit precis som det var från början: vi stödjer bönderna i deras val av odling, produktion och försäljning av Siciliens Gröna Guld. Olivlundarna växer mellan 50 och 110 m över havet, på landsbygden väster om Palermo...
Italien, Nicolosi
... företag, som fortsätter en tradition som nu har pågått i tre decennier, anser att värden som: respekten för naturens cykler, skyddet av produktens äkthet och målet för kontinuerlig kvalitetsförbättring är grundläggande. Vanan att göra den första kallpressningen är bara ett exempel på vår omsorg för att få en extra jungfruolja av högsta kvalitet som bevarar produktens integritet och äkthet.
... garantera färskhet och äkthet av livsmedel som kan serveras direkt på bordet. Produktionen av olja har stabiliserats, tack vare samarbetet med det lokala olivpressverket F.lli Sasso, som är traditionellt med kvarnar i granit, och som har anpassat sin produktionscykel för att producera högkvalitativ extra jungfruolja, vilket gör att vi kan kontrollera hela processen.
Italien, Palermo
E-handel med typiska italienska livsmedelsprodukter, certifierade ekologiska produkter och tillbehör för vin och designade bord, exklusivt italienska. Typiska och högkvalitativa sicilianska viner, speciell pasta som är 50 cm lång, typiska sicilianska konserver i olja och D.O.P. extra jungfruolivolja tillgänglig i lös vikt. Säker förpackning som följer säkerhetsnormerna för transport av...
... delikatessbutiker och restauranger av hög kvalitet, både i Italien och Europa, har valt vår olja, och våra kunders tillfredsställelse gör oss stolta. Varje produkt är resultatet av en kombination av tradition och förnyelse. De moderna maskinerna för krossning av oliver, en värdefull och känslig bearbetning, utförs med kallpressningsmetoden i respekt för traditionen. Den höga kvaliteten på vår extra...
Portfölj (2)
Italien, Nicosia
...sammanfattat i tre storlekar: S, M och L. Den största fördelen med BioSpremi® är att uppnå maximal kvalitet av olja från oliver utan tillsats av vatten och med lägre energiförbrukning. Vi vänder oss till oljepressar och jordbruksföretag som äntligen vill uppnå den högsta kvaliteten av Extra Jungfruolja.
Italien, Caianello
... har utvecklats under år av forskning och experimenterande i samarbete med experter på olivsmakning, kockar och kulinariska kritiker, med det enda målet att skapa en utmärkt olja som även ska förälska de mest kräsna och raffinerade smaklökarna. Oljan har mycket låg syra och är kallpressad, vilket gör den lämplig för alla typer av rätter. Våra oliver plockas vid första mognaden, vilket förhindrar att...
Italien, San Martino Buon Albergo
Vi producerar och buteljerar Extra Jungfru Olivolja. Fontanara Srl är namnet på företaget som ansvarar för produktion och marknadsföring av produkter under varumärket Fontanara samt andra registrerade varumärken som Borgoliva, Martin och Montetosà. Vi har ett sortiment av livsmedelsprodukter inlagda i olja (från svamp till tonfisk), honung från vår gård och kosmetiska produkter baserade på extra...
Il Vecchio Frantoio Pace har producerat extra jungfrulig olivolja sedan 1910, med oliver från typiska kultivarer från Apulien. Den olivoljekultur som finns i Apulien resulterar i en olja av högsta kvalitet, producerad med den traditionella metoden för kallpressning. Idag, i tredje generationen, utvinner familjen Pace saften från oliverna med den gamla metoden för malning och pressning, vilket...
Italien, Scario
Commercio Produkter Typiska för Cilento - Italien - Ekologiska - Glutenfria Charkuterier, Ost, Extra Jungfruolja, Ekologiska Produkter, Glutenfria Produkter i Olja, Konserver, Pasta av gamla sädesslag, Hasselnötter från Giffoni, Sötsaker, Likörer, Hantverksöl, Panettone, Fragolino, Tonfisk i extra jungfruolja, filéer av ansjovis, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Korv, Soppressata, Pancetta...
Italien, Torremaggiore
... att göra denna monokultivarolja, med unika organoleptiska egenskaper, känd för alla entusiaster och andra av extra jungfruolja. Företagets mål är att även göra de mindre erfarna inom branschen medvetna om de stora fördelarna med våra oliver, särskilt av sorten Peranzana. Produktionen sker i norra Apulien, i Alta Daunia, mer specifikt i Torremaggiore i provinsen Foggia, vilket ger en italiensk olja...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play