Italien, Gubbio
...) vid en temperatur av 27 °C. Detta gynnar den slutliga kvaliteten på olivoljan. Oljekonservering: Oljan förvaras i rostfria tankar vid kontrollerad temperatur för att skydda produkten mot oxidation. Abfyllning: Oljan fylls direkt enligt HACCP-riktlinjerna (Hazard Analysis and Critical Control Points). Efter en kort paus filtreras oljan naturligt genom dekantation för att bevara dess näringsmässiga och organoleptiska egenskaper oförändrade. Därför fylls den strikt i tennbehållare.
Italien, Campobasso
KVALITET OCH TRADITION Företagets mission har alltid varit att erbjuda produkter av hög KVALITET, funktionella och energieffektiva som kan omvandla råvaran utan att förändra de organoleptiska egenskaperna och med full respekt för TRADITIONEN. Utöver rätt förhållande mellan kvalitet och pris, är låg miljöpåverkan och långsiktig pålitlighet grundläggande egenskaper för alla våra anläggningar...
Italien, Gambettola
Green Fruit S.n.c. importerar, distribuerar och marknadsför olika typer av livsmedelsprodukter inom B2B-kanalen. Vi är en Alibaba.com Guldleverantör. Våra produkter är avsedda för detaljhandel, Horeca eller företag som ingredienser för efterföljande bearbetning. Alla produkter kännetecknas av kvaliteten på transformationsprocessen, vilket garanterar bättre organoleptiska egenskaper och även en...
Italien, Ciciliano
CiboCrudo är ett företag som erbjuder livsmedel med exceptionella organoleptiska egenskaper, vi väljer den bästa produktionen i världen för varje livsmedel vi erbjuder, vilket samtidigt måste uppfylla vårt grundläggande krav, nämligen att livsmedlet aldrig får överstiga en temperatur på 42°, en gräns över vilken de näringsmässiga värdena kan genomgå en partiell eller betydande nedbrytning. Detta...
Italien, Torremaggiore
... att göra denna monokultivarolja, med unika organoleptiska egenskaper, känd för alla entusiaster och andra av extra jungfruolja. Företagets mål är att även göra de mindre erfarna inom branschen medvetna om de stora fördelarna med våra oliver, särskilt av sorten Peranzana. Produktionen sker i norra Apulien, i Alta Daunia, mer specifikt i Torremaggiore i provinsen Foggia, vilket ger en italiensk olja...
Italien, Pienza
...(inläggning), och malas inom tjugofyra timmar efter skörd. Utvinningen av oljan sker genom kallpressning och med hjälp av helt nya mekaniska processer, tack vare vilka den erhållna produkten bevarar nästan alla de organoleptiska egenskaper som är typiska för färska oliver. Företaget har nästan ett sekels erfarenhet inom branschen, tack vare den viktiga professionalism som dess grundare, herr REMO MONACI, har förvärvat.
Italien, San Marco Evangelista
... skördarna i världen, för konsten att blanda för att uppnå krämighet, fyllighet, bitterhet, syra, doft och beständighet; - Dessa sensoriska aspekter bevaras även under förpackningen för att bevara produktens organoleptiska egenskaper och undvika kontakt med gaser, fukt, ljus och andra externa faktorer som kan påverka en så lättfördärvlig vara. Det sortiment av produkter som vi har utvecklat är mycket varierat och omfattar kapslar (i diametrarna 55 eller bidose, 44 och 38), kompatibla kapslar (Lavazza Point/ A Modo Mio/ Blu, Nespresso och Dolce Gusto), bönor, malet kaffe och socker.
La Coop. Alba Bio sysslar endast med ekologiskt jordbruk med målet att producera produkter som bevarar alla sina naturliga organoleptiska egenskaper. Beläget i Marina di Ragusa på Sicilien, har de cirka 80 hektar odlad mark och erbjuder ett brett utbud av produkter såsom tomat (klasstomat, körsbärstomat, datterino, oval, mini san marzano och piccadilly), aubergine, zucchini, paprika, kålrot...
Italien, Montesarchio
... Made in Italy, som erhålls med hjälp av avancerad utrustning som minskar lagringstiderna för oliver och produktionen och gör det möjligt att bevara och framhäva dess organoleptiska egenskaper: en extra jungfruolja med en unik smak! Tack vare de entreprenöriella färdigheterna produceras idag, i takt med tidens utveckling, olja för alla behov, från 100% italiensk EVO till ekologisk olja, olivolja och gemenskapsolja. DE GREGORIO producerar både för eget konto och för privata varumärken. År 2016 började man även producera skönhetsprodukter och kroppsvård under varumärket De Gregorio.
... överflödande regnet och ett varierat klimat. Idag representerar de eftertraktade I BIO Zimarino, extra jungfruolivolja, som utvinns från sorter kända sedan antiken för sina fina sensoriska och organoleptiska egenskaper, en Made in Italy livsmedelsprodukt av högsta kvalitet och äkthet. Vårt jordbruk är inte intensivt, våra marker är inte utnyttjade och vår biodynamiska produktion är lägre än vad den...
Italien, Cercola
... väljer ut enbart de bästa kaffen från hela världen, med hjälp av internationellt erkända experter som regelbundet besöker och kontrollerar odlingarna. Rostning är en konst som kräver känsla och stor erfarenhet. Kaffe kan utveckla olika organoleptiska egenskaper och aromer beroende på tid, metod och grad av rostning. Därför rostas våra kaffen med omsorg och manisk uppmärksamhet, helt...
Italien, Gambolò
... konstant kvalitet över tid. Därav namnet Brioche Regina, för att ge rätt uppmärksamhet åt en exceptionell och unik frukost. Vår frysta produkt behåller sina organoleptiska egenskaper och är därför lämplig för storskalig distribution, vilket gör det möjligt att exportera den italienska kvaliteten som är erkänd världen över.
Italien, Saviano
... dagligvaruhandeln. Den extra jungfruolivolja från Sicilien som produceras och säljs av vårt företag tillhör den berömda och mycket värdefulla sorten Nocellara del Belice. Denna olivoljesort har fått erkännanden och certifikat av högsta nivå för sina utmärkta organoleptiska egenskaper. Nocellara är en olivträdssort med den unika egenskapen att den växer och producerar en god frukt (druvan) enbart inom Valle del Belice-området.
Italien, Affi
... Med våra två varumärken Caffè Roen och Espresso Bendinelli har vi skapat ett brett utbud av kaffeblandningar, som kan tillfredsställa alla behov hos en kundkrets med extremt varierande smak. Vårt produktutbud är utformat för att erbjuda er det bästa italienska espressokaffet, även lämpligt för de mest varierande mjölkbaserade tillredningarna. Prova vårt rika utbud av blandningar: kaffe 100% Arabica, Extra bar, Costa del Sol, Gran Bar, Intenso och Armonioso, var och en med sina egna egenskaper och organoleptiska egenskaper.
Italien, Partanna
Azienda Agricola Guarino, producenter av vin och extra jungfruolja av varianten Nocellara del Belice. Företaget ligger på Sicilien i kullarna i Belice-dalen, mittemot Medelhavet, på mark som är lämpad för odling av vintraubär och oliver både för bordet och för olja, med hälsosamma organoleptiska egenskaper, tack vare de utmärkta klimatförhållandena i området. Vi producerar flaskvin och bulkvin, både röda och vita. Klassificering: IGP Terre Siciliane. Extra jungfruolja av varianten Nocellara del Belice DOP. Hög kvalitet, original Guarino. Webbplats: www.guarinovini.it...
Italien, sovizzo
... fungerar som en tätning. Dryckerna som förvaras i den förblir intakta över tid och bevarar alla organoleptiska egenskaper hos produkterna. Den stora öppningen på glasflaskan, vid öppnandet, framhäver dessutom doften och den olfaktoriska upplevelsen ger en stor njutning. Bland våra mål finns att föra stora viner och stora spritdrycker till marknaden med en ny förpackning, med en ny dosering, vilket ger möjlighet att njuta av produkten utan att nödvändigtvis behöva öppna en vanlig flaska.
Italien, Barletta
Vallarella-familjens historia är en kärlekshistoria. Den började omkring 1920. Vi är födda producenter och blir omvandlare av vår oljeproduktion. Vårt företag är helt ekologiskt, vi sköter våra olivlundar enligt ekologiska regler, tiden mellan skörd och pressning är 24 timmar och extraktionen sker kallt för att säkerställa att den slutliga produkten har alla de organoleptiska egenskaper som en bra olja måste ha.
... produktionsprocedurer som garanterar maximal bevarande av de organoleptiska egenskaperna, förpackning i modifierad atmosfär och respekten för förvaringstemperaturen under distributionen gör att vi kan föra livsmedel med intakta näringsmässiga egenskaper till våra bord. Vår verksamhet har successivt specialiserat sig på produktion av färdigrätter baserade på fullkornsprodukter och grönsaker samt färska såser, där Pesto alla Genovese är vår flaggskeppsprodukt.
Italien, Calabritto
...Med en produktion som skiljer sig i tre varianter – Klassisk, Supremo, Prezioso – erbjuder Oleificio Valletta tre oljor med överlägsna organoleptiska egenskaper, som kan tillfredsställa även den mest kräsna smaken. Aromatiserade oljor, presentförpackningar och "måttsydda" oljor berikar katalogen. Stolt över sin tradition och medveten om kvaliteten på sina produkter, är företaget redo att etablera sig på utländska marknader, från Förenade Arabemiraten till USA.
Italien, Grosseto
Crocus Maremma är en kooperativ bestående av mer än 30 medlemmar, som producerar och säljer både detaljhandel och inte bara den renaste saffranen från Maremma, odlad med naturliga metoder och utan kemiska bekämpningsmedel. En helt naturlig produkt, förutom att vara en mycket värdefull krydda, har saffran flera organoleptiska egenskaper som gör den nästan till ett elixir för långt liv. Det sägs...
Italien, Campagna
... omedelbar avkylning (bitterhet). 2) Centrifugalutvinning utan omrörning (till skillnad från centrifugen) vid mycket låga varvtal och utan användning av centrifugseparatorer (klarifierare), av första pressning och helt kall. MED DESSA TVÅ EXKLUSIVA METODER bevaras alla egenskaper hos den bästa oljan: doft, färg, smak, arom och organoleptiska kvaliteter. De sorter som vi exklusivt producerar är: rotondella, carpellese, frantoio och leccino. Vårt kommersiella varumärke är "ORO DEL SELE".
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play