Italien, Modena
... av bönorna i sin ursprungliga atmosfär. Blandningen behåller därmed sina värdefulla organoleptiska egenskaper och erbjuder ett utmärkt resultat i koppen med en fantastisk konstant avkastning vid öppning.
Portfölj (2)
Italien, Catania
... att arbeta kallt och torrt, det vill säga utan tillsats av vatten, är utrustad med en kross under vakuum för att undvika oxidationsfenomen under malningen. Så snart oljan har erhållits filtreras den omedelbart och förvaras i stålkärl under kvävgas för att bevara dess organoleptiska och näringsmässiga egenskaper. Oljan lämnar lagringsbehållarna först när den ska buteljeras.
Portfölj (8)
Italien, Palagonia
... med saftigt och doftande fruktkött, med fri kärna och sammetslen hud; nektarinen, även kallad "nötpersika", med slät och rödaktig hud, med fri kärna. Frukten, som är rik på vatten och saft, bör konsumeras inom några dagar efter inköp, eftersom de varma sommartemperaturerna kan försämra dess organoleptiska egenskaper. Förvara frukterna i en papperspåse i rumstemperatur i 2 eller 3 dagar. På så sätt kommer de att vara redo att konsumeras vid rätt tidpunkt och vara söta och mogna precis lagom. Lägg inte påsen i kylskåpet innan processen av...
Portfölj (55)
Italien, San Cono
... hårdvetesemolina som enbart kommer från Sicilien. Det är en "hantverksmässig pasta" med lång hållbarhet, som har en hållbarhet på cirka 24 månader från produktionen. Den långsamma produktionen genom bronstrålar ger en grov och porös produkt som kan hålla såsen bättre. Pastan, som placeras på livsmedelsramar, torkas i statiska celler vid en låg temperatur på högst 38°, en process som gör att produktens organoleptiska egenskaper bevaras. Förutom den traditionella pastan av hårdvetesemolina producerar Pastificio Milazzo även andra specialiteter med tillsats av naturliga aromer.
Vi ägnar vårt liv åt kaffe. Vi känner till DNA:t hos våra bönor och vi vet hur vi ska behandla dem för att få ut det bästa ur dem. Vi respekterar råvaran i alla steg. Vi har studerat rostningskurvorna och avgasningstiderna för varje enskild ursprung, med målet att förbättra dess organoleptiska egenskaper. Vi genomför provsmakning av varje enskild ursprung, och vi utvecklar unika blandningar för våra kaffekännare.
Italien, Calatafimi Segesta
... träd lever i en naturlig oas, en ekskog på 212 hektar, den största i västra Sicilien. Angimbe inspireras av den omgivande miljön och därav föds NATURES, den extra jungfruoljan i sin totala renhet och naturlighet. Vårt mål är att bidra till att stärka och sprida extra jungfruolja med sina utmärkta näringsmässiga och organoleptiska egenskaper, värdera området och skydda landskapet och naturen. Olio...
Portfölj (3)
Italien, S.stefano Di Rogliano
... bevara alla egenskaper hos den färdiga produkten. VÅR FILOSOFI - Vi stöder och praktiserar "Etisk Marknadsföring", genom att välja att främja ärlighet och ansvar gentemot konsumenterna - Vi använder råvaror av högsta kvalitet, från italienska och framför allt kalabresiska leverantörer - Vi respekterar säsongerna för frukt och grönsaker - Vi använder inga färgämnen eller konserveringsmedel - Vi antar metoder och procedurer som gör att vi kan respektera miljön - Vi använder sous-vide tillagningsmetoden som bevarar de organoleptiska egenskaperna hos våra produkter.
... grundläggande värden: Kärlek: Baserad på en utbyte mellan hängivenhet och respekt för naturen; Passion: En förening mellan fysisk ansträngning och frukten av arbetet; Engagemang: Vi arbetar med att tillämpa de grundläggande principerna för jordbruk, vilket kännetecknar den högsta kvaliteten på organoleptiska egenskaper och rikedom av näringsvärden. Företaget har idag, mellan egna olivlundar och...
Portfölj (1)
Föreningen för Biodlare i Provinsen Brescia analyserar de främsta honungarna som produceras av biodlare i Brescia och provinsen. För varje honung beaktas växten, honungen med dess egenskaper, produktionsområdet och de organoleptiska aspekterna. De producerade honungarna är av Acacia, Castagno, Millefiori, Tarassaco, Rododendro, Tiglio, Melata. Förutom honungsproduktionen ger bina oss andra mycket...
... för djurfoder, husdjur och inkomstgenererande verksamhet. Stevia finns i olika format, såsom: Hela blad, Tisandekapning, Finmalet och Mikroniserat, med användning av kryogeniska mikroniserare för att bevara alla funktionella organoleptiska egenskaper. Vår kontrollerade och garanterade leveranskedja gör att vi kan säkerställa den bästa kvaliteten för alla våra produkter, från de bästa råvarorna till de förpackade produkterna. VÅRA VÄRDEN Vi tror på en hälsosam, balanserad och hållbar livsstil. Vi vänder oss till människor som, precis som vi, vill äta på ett naturligt sätt.
Portfölj (9)
Italien, Zafferana Etnea
... vanliga eller specialformer) och skiva olika produkter. Förutom utmärkta näringsmässiga och organoleptiska egenskaper erbjuder Zappalàs produkter absolut säkerhet vid konsumtion: Kvalitetscertifiering HACCP, BRC, IFS.
Italien, Giarre
Passion för vår jord och de produkter som den ger, gör att våra representanter dagligen väljer de bästa produkterna direkt från fälten, där arbetet och svetten från våra bönder är en indikator på hög kvalitet och äkthet. Att främja de typiska livsmedlen från vår ö, att göra deras organoleptiska egenskaper kända och att föra dem till borden hos tusentals konsumenter är den mission vi alltid har...
Portfölj (9)
Italien, Milano
... attraktionskraft för användare som önskar kvalitet och smak men också lätthet och lättsmälthet, både för livsstil och kost samt av hälsoskäl. Cine Snacks erbjudande består faktiskt av mycket goda icke-friterade snacks, GLUTENFRIA, EKOLIGISKA, VEGANSKA, 100% NATURLIGA, men också ORIGINALA och INNOVATIVA när det gäller organoleptiska egenskaper, med certifierad kvalitet och utmärkt bild, även anpassningsbara. De...
Italien, Acerra
Den organiska gödslingen syftar till att främja både markens och växtens välbefinnande, eftersom endast med en ökad harmonisk vitalitet i jorden kan mer robusta grödor utvecklas, med högre näringsvärde och bättre organoleptiska egenskaper. Idag, tack vare studier utförda av teknikerna på BIOS, har två viktiga faktorer förenats: markens fertilitet och växtens stimulering, genom användning av...
La Torrefazione Morandini (Caffè Morandini) är ett familjeägt företag med en hantverksmässig produktion av hög kvalitet och ligger i Esine i provinsen Brescia. För att uppnå ett kaffe med alla de organoleptiska egenskaper som är kvalitativt lämpliga, väljer företaget råkaffe enligt ofrånkomliga parametrar: vi använder endast de bästa råvarorna av arterna Robusta och Arabica, tvättade och kommer...
... komposteringstekniker som använder träavfall från beskärning av träd och en mer fuktig del som frukter som inte har de rätta egenskaperna för att vara kommersiellt gångbara. Företaget har ett lager för bearbetning och förpackning av citrusfrukter, drivet av en solcellsanläggning som gör det självförsörjande när det gäller energibehov. Produkten bearbetas genom noggrann sortering, tvättning, kalibrering och förpackning. Lagret är dessutom utrustat med en kylcell för nedkylning och förvaring av frukten, där det är nödvändigt, för att säkerställa och bevara dess organoleptiska egenskaper.
Italien, Chiaramonte Gulfi (rg)
... växter använder vi naturliga metoder. Vildfikon Den naturliga livsmiljön på vår kust där kaktusfikon finns är i terrasser som gör att de bevarar alla organoleptiska egenskaper, spårämnen och aminosyror som finns. Bordsdruvor Sicilien är den näst största producenten av bordsdruvor i Italien. Tack vare de medelhavssubtropiska pedoklimatiska förhållandena kan vi vara närvarande på marknaderna från...
Italien, Marsala
... Eukalyptus, Blomsterhonung, Timjanhonung och den väldoftande Apelsinblomshonungen. Honung är en livsmedelsprodukt med oändliga organoleptiska egenskaper. Den produceras av tambin efter pollinering av nektar, som utvinns från växter eller blommor, och kombineras med specifika ämnen som de avger. När den har samlats in låter de den mogna i bikuporna. Från denna fantastiska kombination föds de bästa honungarna i området, som är helt olika varandra i sammansättning, färg och doft.
Italien, Sassari
Sedan 1967 har vi arbetat med det bästa havssaltet från Sardinien. Ekologiskt salt, helt naturligt, med utmärkta organoleptiska egenskaper, bearbetat med hantverksmetod, utan användning av kemikalier och klumpförebyggande medel. Vi producerar salt för alla användningsområden och i alla kornstorlekar. Livsmedelssalt, jodiserat salt, fullkornssalt, industriellt salt, vägavfrostningssalt. I bulk, big bag, säckar, påsar, lådor, ströare, burkar, saltkar.
Italien, Catania
... exklusiv. Så ren att den inte fruktar jämförelser. Free Ice-is är gjord av ett mycket rent vatten som behandlats med omvänd osmos (en behandling som bevarar alla organoleptiska egenskaper) och är avkalkad för att ge en transparent och kristallklar effekt. Från vattenuttag till distribution, genomgår Free Ice livsmedelsis konstant övervakning, i strikt enlighet med HACCP-normerna och uppfyller alla hygieniska och sanitetskrav som lagen föreskriver för mänsklig konsumtion. Resultatet är en certifierad livsmedelskub, den renaste som finns på marknaden. Så kompakt att den inte blandar sig med din drink.
Lantbruket Due Palmenti ligger i Pedara i hjärtat av östra Sicilien och är specialiserat på produktion och försäljning av aromatiska örter som tack vare närheten till Etna lyckas frigöra organoleptiska egenskaper av särskilt värde och aromatisk karaktär, men också typiska sicilianska produkter som kryddor, oliver och torkad frukt. Varje steg i tillverkningen av våra produkter, från plantering...
Italien, Maruggio
... hand eller med mekaniska medel; denna värdefulla frukt mals efter skörd inom 12 timmar. Denna organisation möjliggör en olja med exceptionella organoleptiska egenskaper, såsom extra jungfruolja "harmonisk" med den typiska gyllene färgen och en balanserad smak med en aning av mandel, eller extra jungfru "fruktig" med intensiv arom och kryddiga inslag samt bittra toner av blad.
Portfölj (8)
Italien, Campobasso
XCROME har alltid levererat professionella anläggningar av hög kvalitet, funktionella och med hög energieffektivitet, som i full respekt för vår tradition omvandlar och steriliserar råvaror utan att förändra deras organoleptiska egenskaper. Vi är specialiserade på marknadsföring och export av anläggningar och autoklaver för livsmedelssektorn, för konservering, för fiskmarknaden och för konfektyr...
Italien, Terranuova B.
... UTMÄRKT KVALITET OCH FÖR ATT TILLFREDSSTÄLLA DE MEST KRÄVANDE SMAKEN HAR VI INTEGRERAT VÅR SAFFRAN MED; OLIVOLJA AV HÖGSTA KVALITET FRÅN VÅRA TOSKANSKA KULLAR FRÅN EN RENOMMERAD FÖRETAG SOM ENDAST PRODUCERAR MED BIOLOGISK MÄRKNING VINÄGER FRÅN DRUVOR FRÅN VÅRA TOSKANSKA KULLAR MED BIOLOGISK MÄRKNING AKACIAHONUNG DÄR SAFFRANET KALLAT RÖD GULD INTEGRERAS OCH FRAMHÄVER SMAKEN OCH DOFTEN BEVARANDE ALLA DESS ORGANOLÉPTISKA EGENSKAPER SOM ANSES VARA DEN STARKASTE ANTIOXIDANTEN SAFFRAN ÄR VERKLIGEN ELIXIRET FÖR LÅNG UNGDOM MED UTTALANDE AFRODISIAKA EGENSKAPER.
Italien, Imperia
...L'Olio di Cannelle är en extra jungfruolivolja av sorten "Monocultivar Taggiasca". Monocultivaroljan är unik i sina organoleptiska egenskaper som skiljer den från andra oljor som vanligtvis finns på marknaden. Taggiasca-oliverna är en av de mest kända sorterna för produktion av extra jungfruolivolja. L'Olio di Cannelle är 100% naturlig, dess renhet kännetecknas av sin milda och behagligt fruktiga...
Italien, Caianello
... färgen från grön blir mörkare och svart (invaiaturafasen). Trots en lägre avkastning garanterar detta en betydligt högre kvalitet. Skörden sker huvudsakligen för hand och endast sällan med hjälp av mekaniska medel som dock behandlar frukten varsamt och undviker skador. Vår olivlund ligger vid utloppet av en slocknad vulkan inom Roccamonfina regionalpark, väl skyddad från alla former av föroreningar och kemiska gödningsmedel. De särskilda egenskaperna hos det område där våra oliver odlas ger oljan överlägsna organoleptiska och näringsmässiga egenskaper.
Italien, Busto Garolfo
...Rondanini har, under mer än 95 års historia, förvandlats från ett enkelt charkuteri till en riktig livsmedelsindustri. Innovationsprocessen inom produktionsmetoder och införandet av moderna skär- och förpackningsanläggningar för produkterna har inte på något sätt påverkat företagets trohet till de traditionella recepten som har bidragit till dess framgång, även utomlands. Av den anledningen erbjuder Rondanini sina kunder en produkt som är industriell, med utmärkta organoleptiska egenskaper och mycket höga kvalitetsstandarder, men också med den oföränderliga "smaken av förr".
Italien, Gropello Cairoli
... källor. Vi producerar äkta Carnaroli, den klassiska varianten och inte dess efterapningar. Vi torkar det med metangas, utför långsam malning med sten och förpackar det i skyddad atmosfär för att bäst bevara dess organoleptiska egenskaper.
...Från kärlek, passion och hängivenhet till olivträden, den rätta handplockade perioden och den traditionella oljemöllan, skapar "Azienda Agricola Tola Salvatore" en extra jungfruolivolja med extraordinära egenskaper i det rika området Partinico och Monreale, i Palermo (Italien). Dess organoleptiska och sensoriska egenskaper gör den unik, utmärkt för att smaksätta kokt eller grillat kött, grytor...
Italien, Favara
... operatörernas skicklighet. Strategiskt sett föddes valet att kalla det kallrökning för att ge livsmedlen en hög konserveringsförmåga och för att inte förändra fiskens organoleptiska egenskaper. Företagets fokus ligger på verifiering och analytiska kontroller som utförs på varje enskild produktionsbatch, råvaror, miljöer och primärförpackningar. Altamarea har som mål att distribuera en säker och kvalitetsprodukt, genom mikrobiologiska och kemiska analyser som utgör ett viktigt verktyg för att bedöma livsmedlens säkerhets- och hygiennivå.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play