Italien, Moio Della Civitella
... - Högkvalitativa Ingredienser: Endast två ingredienser: noggrant utvalda säsongsbetonade citroner och italienskt socker. - Vakuumkokningsprocess: Marmeladen kokas under vakuum vid 55 grader, en process som bevarar fruktens organoleptiska egenskaper och håller smak och näringsämnen intakta. - Ingen Tillsats: Utan konserveringsmedel, syrajusterare eller färgämnen, för en autentisk och naturlig produkt. - Oemotståndlig Smak: En perfekt balans mellan sötma och en lätt syrlig eftersmak, idealisk för att framhäva smaken av färska citroner.
Portfölj (16)
Italien, Marmirolo
... under 1,30% av fullkornsmjölet. IN3 följer en väg som syftar till att söka mer naturliga processer: genom grövre malningar respekteras de mest värdefulla delarna av vetet, vilket bevarar dess organoleptiska egenskaper samt fibrerna från kliet. Detta mjöl kombinerar utmärkta näringsegenskaper med en högre bearbetningskapacitet än fullkornsmjöl, vilket resulterar i en rustik, aromatisk och smältande slutprodukt, med en intensiv smak och en mörkare färg.
Portfölj (56)
Italien, Imperia
... förpackningen är mycket lätt och praktiskt taget okrossbar och är därför också mycket intressant för professionellt och cateringbruk, för inkludering i julkorgar, för turister som önskar transportera oljan i en resväska utan rädsla för att den ska gå sönder. Framför allt garanterar den speciella metallbeläggningen oljan ett totalt skydd mot ljus, med obestridliga fördelar för bevarandet av dess analytiska och organoleptiska egenskaper. kod:MET .75...
Portfölj (44)
Italien, Benna
...Tjänst för dealkoholisering av drycker, med minskning av alkoholhalten utan att kompromissa med smak och kvalitet. Vi använder avancerad teknik för att hålla produktens organoleptiska egenskaper intakta. Tjänsten finns tillgänglig från 2025.
Portfölj (84)
Italien, MILANO
...Den mest lämpliga användningen av solrosfröolja, som bäst framhäver dess organoleptiska egenskaper, är utan tvekan rå användning. Den är särskilt idealisk för att smaksätta grönsaker, för att förbereda såser som kan ge smak åt ris och pasta samt för att skapa sötsaker. FÖRPACKNINGAR OM 15 ST 1 PALLETT 900 ST UTGÅNGSDATUM 26/ 07/2025 MINIMIORDER 30 PALLETT...
Portfölj (229)
...Arabica Specialty och Fine Robusta är noggrant utvalda högkvalitativa kaffen som spåras ända från ursprunget, färska från skörden och utan defekter. Deras tillgång är begränsad och beroende av möjligheten att få tag på färska råvaror med potentiellt exceptionella organoleptiska egenskaper efter vår noggranna hantverksrostning.
Portfölj (10)
Italien, Castellazzo Bormida (al)
...-marknaden: Vi arbetar uteslutande med företag och erbjuder skräddarsydda leveranser för att möta behoven hos restauratörer, distributörer och delikatessbutiker. Tillförlitlighet och Logistik: Tack vare ett effektivt logistiksystem garanterar vi snabba leveranser i Italien och utomlands, samtidigt som vi bevarar truffelns organoleptiska egenskaper. Dedikerad Rådgivning: Vårt team står alltid till...
Portfölj (34)
Italien, piano di sorrento (na)
... immunförsvaret och förbättra hudens hälsa. Odlas främst i medelhavsområdena, drar Lane Late-apelsiner nytta av ett milt klimat som framhäver deras organoleptiska egenskaper. De finns tillgängliga på marknaden från januari till maj, vilket erbjuder en källa till färsk frukt under vinter- och vårmånaderna. Dessa apelsiner är idealiska för att göra marmelader, bakverk och sallader, tack vare deras saftighet och balanserade smak. Dessutom är deras juice perfekt för cocktails och uppfriskande drycker, vilket gör dem till en mångsidig ingrediens i köket.
Portfölj (29)
Italien, Ripalimosani
... behåller produkterna alla sina organoleptiska och näringsmässiga egenskaper. Kapacitet: från 30 till 300 liter. Uppvärmningstyp: ånga (för modeller från 50 liter och uppåt) eller elektrisk (endast upp till modellen på 100 liter). Cuocimix-serien är byggd med lutande botten eller med manuellt eller automatiserat lutningssystem för att underlätta tömning av produkten och rengöring av behållaren. Det finns även en vändbar version.
Portfölj (9)
Italien, Ripalimosani
...Våra maskiner för tvättning av tryffel är designade för att säkerställa en noggrann rengöring utan att skada den känsliga naturen hos denna värdefulla produkt. Utrustade med ett skonsamt men effektivt system, tar maskinerna bort jord och föroreningar, samtidigt som de bevarar tryffelns organoleptiska egenskaper. Tvättprocessen sker med vatten och, om nödvändigt, med tillsats av en specifik...
Portfölj (6)
Italien, Monterotondo
...Vegantis ekologiska frysta açaì, som erbjuds i grossistformat och priser, är 100% naturlig, frystorkad och rå, certifierad ekologisk. Produkten är tillverkad i Brasilien och är ett pulver som utvinns från köttet av açaïbär. Det färska köttet frystorkas med den moderna tekniken freeze-dried, det vill säga vid mycket låg temperatur, för att bevara dess organoleptiska egenskaper och...
Portfölj (10)
...Vårt kaffe är tillverkat med blandningar av bönor från olika sorter och ursprung, bearbetade med tvättmetoden: frukterna plockas, skalas, avmucilageras, tvättas och sedan torkas. De skalas genom maskiner, placeras sedan i tankar med vatten för att ta bort mucilaget genom bearbetning. Dessa tvättade kaffen har organoleptiska egenskaper av hög kvalitet.
Portfölj (14)
Italien, Forlì
...Jordnötter med skal är rika på mineraler som magnesium, kalium, zink, fosfor och mangan samt B-vitaminer. De osaltade jordnötterna rostas med sitt skal för att bevara deras organoleptiska egenskaper. Varje hekto jordnötter ger vår kropp ett kaloriintag på cirka 600 kcal. Osaltade jordnötter är en utmärkt källa till antioxidanter. Dessutom kan detta snack läggas till dina sallader eller användas för att dekorera söta smoothies eller glass, och de kan hackas för att förbereda den berömda jordnötssmöret.
Portfölj (50)
Italien, Bronte
...Dess organoleptiska egenskaper garanterar kvaliteten på varje typ av slutprodukt.
Matchande produkter
Siciliansk pistage
Siciliansk pistage
Portfölj (2)
... igenkännbar för sina organoleptiska egenskaper. Förutom att den konsumeras färsk används den ofta som ingrediens i matlagning. Ett klassiskt exempel är pizza, där den används som topping för att ge en annan smak än vanligt.
Portfölj (10)
...Matlagning är den viktigaste processen för livsmedelsberedning. Den ska följa hälsoföreskrifterna och samtidigt undvika förändringar av produktens näringsmässiga och organoleptiska egenskaper. VOMM Turbo Cooker möjliggör att få en produkt som är perfekt homogen och konstant över tid. VOMM-processen, jämfört med traditionella processer, har kort uppehållstid och möjliggör perfekt...
Portfölj (5)
... en fullständig naturlig cykel, äter våra vackra sniglar uteslutande naturliga produkter, odlade direkt på gården, fria från bekämpningsmedel och kemiska tillsatser och utan användning av foder. De livnär sig enbart på grönsaker, frukt, solrosor och örter, en blandning av läckerheter som gör att vi kan erbjuda en produkt av utmärkt kvalitet när det gäller kulinariska och organoleptiska egenskaper. På era bord kommer sniglar av rätt storlek att anlända, perfekt rengjorda och torra, redo att tillagas och avnjutas.
Portfölj (1)
... sockerhalt. Dattertomaten, känd för sin mjuka skal, krispighet, konsistens och alltid höga brixgrad, behåller sina utmärkta organoleptiska egenskaper både när den plockas i klasar och som enskilda frukter. Rå eller tillagad, dattertomaten passar för alla användningar i köket: utmärkt i sallad eller som ett snabbt snacks|aperitif, och utmärkt för att förbereda såser eller såser för en speciell pasta. Förpackning: gr 250, 300, 350...
Portfölj (8)
... tillverkningen av BALUBA har ILCAR valt att använda vakuumkokning, en teknik som, jämfört med traditionell kokning, gör det möjligt att nå önskad koncentration vid en lägre temperatur, vilket bevarar alla organoleptiska och aromatiska egenskaper hos johannesbrödet, och erbjuder en högkvalitativ produkt, rik på vitaminer, mineraler och polyfenoler, kraftfulla antioxidanter.
Portfölj (3)
Italien, Sant'agostino
...{"CAPSULE CAFFE' DECAFFEINATO":"KAPSLAR KAFFE' DECAFFEINATO","CONFEZIONATE IN AMBIENTE PROTETTO PER LA CONSERVAZIONE DEI SAPORI E DELLE PROPRIETA' ORGANOLETTICHE":"FÖRPACKADE I SKYDDAD MILJÖ FÖR ATT BEVARA SMAKER OCH ORGANOLÉPTISKA EGENSKAPER","CREMOSO DAL RETROGUSTO PIACEVOLE E PERSISTENTE":"KRÄMIG MED EN TREVLIG OCH BESTÄNDIG EFTERSMAK","CAPSULE CAFFE' INTENSO":"KAPSLAR KAFFE' INTENSO","CAPSULE...
Portfölj (6)
Italien, Sant'agata De Goti
...Den ekologiska extra jungfruoljan BIO Terre Caudine är en produkt från ekologiskt jordbruk som kännetecknas av en mycket låg syrahalt (0,1%) och ett högt innehåll av polyfenoler och vitamin E. Oljan är gjord av olivsorterna Ortice, Ortolana och Racciopella, som plockas direkt från våra olivlundar. Odlingen av oliverna sker ekologiskt med enbart användning av organiska gödningsmedel. Efter skörden i slutet av oktober följer en omedelbar pressning av oliverna med den traditionella kallpressningsmetoden, som bevarar oljans organoleptiska egenskaper.
Portfölj (1)
... manuell skärning, och behåller alla organoleptiska och estetiska kvaliteter hos den nyss skurna produkten). Huvudsakliga tekniska egenskaper: - automatisk och integrerad formvägning - liten storlek - bearbetning av både halva former och ostskivor - mobil stödbord för insamling av de skurna bitarna - programmerbar skärning med fast vikt eller antal Vid fast vikt hanteras överskottet - fördelat på bitarna - på bekostnad av den sista skärningen - skär separat djup: 855 + 500 mm Bredd: 950 mm höjd: 2200 mm...
Portfölj (47)
...Vi vill gärna presentera vår dop-olivolja för er. Vi använder olivträdet "Moraiolo", som är vanligt i Assisi och Spoleto. Det bidrar till produktionen av en olja med en intensiv smak, stark fruktig smak och som är stabil över tid. Dess agronomiska och kvalitativa egenskaper förstärks och blandas med de andra sorterna "Leccino", "Frantoio" och "Dolce Agogia". Dessa organoleptiska egenskaper...
Portfölj (2)
Italien, Trezzano Sul Naviglio
...Anpassade för kontakt med livsmedel - Tillverkade av styvt kartong eller mikrovågsanpassat material - Bevarar färskhet och organoleptiska egenskaper - Skräddarsydda - Kan även tillverkas med ventilationshål, på begäran - Lätta att använda och montera - Miljövänliga och 100% återvinningsbara - Levereras platt för att minska lagringsutrymme och logistikkostnader, vilket optimerar hela kedjan - Motståndskraftiga mot fetter och vatten - Möjlighet till anpassning av form, storlek, material och tryck...
Portfölj (7)
Italien, Ponte Galeria
...Tillagad enligt den ursprungliga japanska metoden, är Nipponias Unagi Kabayaki en filé av Anguilla Japonica, grillad i Kabayaki-sås enligt den traditionella japanska metoden och fryst för att bevara alla organoleptiska egenskaper hos denna art. Unagi Kabayaki är den mest uppskattade och kända japanska rätten med ål i världen. Det handlar om filéer av ål som marineras i en söt sås baserad på soja...
Portfölj (8)
Italien, Pescara
...Gastronomiska sniglar helix aspersa muller är klara för köket. VÅRA SNIGLAR HELIX ASPERSA MULLER Denna art finns i olika klimat och jordar. Den växer snabbt i våra uppfödningar, där den enbart äter växtlighet, utan användning av foder. Vår metod med NATURLIG CYKEL UTOMHUS gör att vi kan föda upp våra sniglar enbart med växter, för att få en produkt av högre kvalitet både när det gäller organoleptiska och kulinariska egenskaper. Den används både som förrätt och som en näringsrik huvudrätt. Köttet som kännetecknar den har ett högt proteininnehåll och ett lågt fettinnehåll.
Portfölj (5)
Italien, Roma
...Ingredienser: Ketchup (tomatkoncentrat 50%, vatten, socker, vinäger, salt, naturliga aromer, förtjockningsmedel: xantangummi och guargummi), Sommartruffel 3% (Tuber aestivum Vitt.), salt, arom. Syra: Mjölksyra E270. Utgångsdatum: 12 månader. Användningssätt: Idealisk för att krydda kött, kalla rätter, kokt kött, sallader. Organoleptiska egenskaper: Utseende: kompakt kräm Färg: röd Doft: typisk...
Portfölj (9)
Italien, Amelia
... surhetsgraden, utan också av ett antal organoleptiska egenskaper som uppnås genom oklanderliga produktionsprocesser. Den exceptionella kvaliteten på denna produkt härstammar från en noggrann urval av ekologiska lokala olivlundar. Det är resultatet av en konstant och noggrann omsorg som tillämpas genom hela olivtransformationsprocessen; avlägsnande av blad och rengöring som grundläggande arbetsmodell bidrar till högre hygienstandarder genom hela processen, medan skörd och lagring sker extremt snabbt för att undvika jäsning och därmed helt bevara smakegenskaperna.
Italien, Marciano Della Chiana
...Pecorinoost smaksatt med päron. Vikt: 350 g. Produkten förpackad i vakuum. Egenskaper: Ögonen i osten är mycket smuliga med en uttalad päronsmak. Organoleptiska egenskaper: Mognad: cirka 60 dagar. Format: skålformad. Ingredienser: Pastöriserad komjölk, pastöriserad fårmjölk, päronarom (min 1%), salt, löpe, kulturer. Behandlad med olivolja på skorpan. Skorpan är inte ätbar. Förvaringsanvisningar: Förvara på en sval och torr plats. Genomsnittlig hållbarhet: 120 dagar.
Portfölj (10)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play