Italien, Capo D'orlando
...De innehåller också kalium, kalcium och fiber, alla viktiga näringsämnen för vår kropp. Dessutom är de låga i fett och kalorier, vilket gör dem till ett idealiskt val för den som vill upprätthålla en balanserad kost. I KÖKET I köket kan Star Ruby-grapefrukt användas på många olika sätt. De kan ätas färska som ett mellanmål, användas för att göra juicer eller läggas till sallader och rätter med kött eller fisk för en touch av sötma och syra.
Portfölj (27)
Italien, Portogruaro
...-20 gram, har en klar röd färg, en balanserad smak och en lång hållbarhet. Vacker och inbjudande att konsumera, svarar datterinotomaten mycket bra mot den aktuella marknadstrenden, nämligen föreningen mellan det visuella intrycket och en hög kvalitetsstandard för frukterna. Tack vare sin sötma är datterinotomaten mycket mångsidig i köket, perfekt för att skapa olika läckra recept: tomatsylt, såser eller som snacks i snabba förrätter. Förpackning: 200 g, 250 g, 300 g...
Portfölj (8)
Italien, Venezia
...Utsökt Stark. Högfermenterad öl med en fyllig och mjuk kropp. Dess arom är söt och perfekt balanserad med ett krämigt och kompakt skum. Fyra specialmalt av korn och två ädla humlesorter ger eleganta toner av torkad frukt och lakrits. Utmärkt med röd kött som är bräserad eller rostad, grillat kött, rökt fisk, lagrade ostar, kryddade getostar och Sacher-tårta.
Portfölj (4)
Italien, Nave
...Föreslagna kombinationer: Idealisk för sallader, både kokta och råa grönsaker, grillat vitt kött, kokt fisk, omeletter, pinzimonio, marinader,… Kapacitet: 250 ml Kod: 03271 Kategori: Vinäger Land: Italien Region: Emilia-Romagna...
Portfölj (46)
Italien, Maruggio
...Druva: Negroamaro – svart Malvasia – Primitivo Produktionsområde: Östra området av Taranto Jordtyp: Röd jord blandad med tuff och/eller kalksten Vinstockstillväxttyp: Stödd alberello Genomsnittlig ålder på vinrankor: 15 år Genomsnittlig produktion / hektar: 90/120 kvintal druvor Skörd: September Druvskördemetod: Manuell Alkohol: 11% -12% vol. Färg: Levande rosé Bouquet: Karakteristisk vinös Smak: Torr, mycket harmonisk Serveringstemperatur (celsius): 8° 10° C Rekommenderas: Aperitif, fisk och italienska förrätter, skaldjur, delikata soppor samt grönsaker, mozzarella och färsk ost.
Portfölj (8)
Italien, Oderzo
Vi producerar mousserande och stilla viner, PROSECCO DOC TV EXTRA DRY i första hand. Sedan producerar vi vitt mousserande vin som BOLLICINE och röd mousserande vin som RABOSO samt stilla rödvin som CABERNET SAUVIGNON. CHARDONNAY är ett annat slags vitt vin som passar mycket bra till fisk. Alla dessa viner är vår egen produktion och arbetet utförs direkt av oss. Våra viner görs med passion och vi...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play