Italien, Moio Della Civitella
... sötma tack vare rörsocker, importerat från Italia Zuccheri med en hållbar försörjningskedja. Med endast två ingredienser, våra kastanjer och rörsocker, firar Kastanjkrämen enkelheten och renheten av smakerna från vår jord. Ingredienser: Kastanjer från vår kastanjlund, hållbart rörsocker från Italia Zuccheri. Användningsinstruktioner: Vår Kastanjkräm är utsökt att bre på rostat bröd eller kex till frukost. Perfekt även som fyllning till bakverk. SKU:cas/212/mar...
Portfölj (16)
...Högkvalitativt kaffe med en mjuk och balanserad smak, odlat mellan 800 och 1300 meter över havet, med en markerad och delikat arom. Noter av vanilj, torkad och torr frukt som framträder på en väl avrundad och utsökt kropp. Ett kaffe som utmärker sig för sin rikedom och fina syra, med tydliga toner av choklad berikade med inslag av karamell och en eftersmak av rostat bröd.
Portfölj (17)
Italien, MILANO
...En blandning med intensiv smak, med aromer av kakao och delikata toner av rostat bröd. Kännetecknas av en rik eftersmak av choklad. FÖRPACKNING AV 6 STYCKEN kartonger 33 1 PALETT 198 STYCKEN UTGÅNGSDATUM 12/07/2025 MINIMUMBESTÄLLNING 15 PALETTAR...
Portfölj (191)
Italien, San Pietro Clarenza
...Denna väldoftande och smakrika pesto är idealisk för att förbereda utmärkta pastarätter. Bred på rostat bröd eller kex för att skapa läckra förrätter och snacks. Den tillför också doft och smak till salladen. INGREDIENSER: Färsk basilika minst 70%, extra virgin olivolja, solrosolja, Parmigiano Reggiano (MJÖLK, salt, LÖPE) PINJONER, VALNÖTTER, salt. Förpackningar om: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfölj (8)
Italien, Massa Lombarda
...LA PERLA NERA har i många år fått enad uppskattning från professionella inom den svarta drycken, och utstrålar den exotiska smaken av sina ursprung. Ett voluptuöst, mjukt och långvarigt kaffe som lämnar en raffinerad sötma på gommen. Det har en eftersmak av rostat bröd och hasselnöt, och i koppen en kräm av varierande färger från de asiatiska kaffen som gör denna blandning särskilt speciell i både arom och smak.
Portfölj (4)
Italien, Firenze
...Mötet mellan champinjoner och oliver med svart tryffel har gett upphov till en utmärkt kräm med en stark och distinkt smak. Känslan av skog sprider sig i omgivningen så snart burken öppnas. Ingredienser: odlade champinjoner (agaricus bisporus), oliver, svart sommartryffel (tuber aestivum Vitt.). Tips: Vi rekommenderar vår tryffelkräm med kött, både vitt och rött, med ägg, utsökt på skivor av rostat bröd, smörgåsar och kex. Den kan också användas som fyllning för tortellini och ravioli.
Portfölj (9)
... i bekväma rum med TV och privat badrum. Ägaren Maria Antonietta förgyller varje morgon med en italiensk frukost bestående av skummande kaffe-cappuccino (som på café), kex, durumvete-bröd, sylt och krämer, fruktjuice-yoghurt, i rotation; pasticciotto leccese, tårtor och bakverk. För de som älskar det salta: La friseddhra (typiskt salentino rostat bröd) med tomat och säsongsgrönsaker (spureddhra-meloncella) och andra läckerheter från Salento baserade på det lokala jordbrukarsamhället. Färska, hälsosamma och otroligt goda produkter!
Pancarré och specialbröd för catering, barer, restauranger, hotell och samhällen. Panini, grissini, rostat bröd, panbrioche.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play