Italien, Riesi
...Mandlar är en ingrediens som används mycket i olika traditionella kök i Medelhavsområdet, särskilt i det sicilianska, sardiska och pugliesiska köket, både i söta och salta rätter. De plockas för hand och med stavar (flexibla pinnar som är mellan 3 och 5 meter långa) under perioden augusti-september och används både i matlagning (pesto alla trapanese) och i bakverk (konfetti, kakor, småkakor...
Portfölj (6)
Italien, Belpasso
...Paste di Mandorla-kakorna är kakor som är gjorda av marsipan eller Pasta Reale, så kallad eftersom den är "värdig en kung." Dessa mandelkakor är en verklig skatt från den sicilianska konfektyrtraditionen med en gammal ursprung. Det finns flera varianter av Pasta di Mandorla, såsom de som är gjorda med pistagenötter, apelsin, citron eller hasselnötter. Även tillgänglig för bagerilinjen, i bulk.
Portfölj (9)
Italien, S. Giovanni La Punta
...VI ÄR PRODUCENTER AV: SICILIANSKA CANNOLI-SKAL, KARNEVALSKAKOR, TRADITIONELLA SICILIANSKA KAKOR, MARTORANA FRUKT - VI ÄR ÅTERFÖRSÄLJARE AV CAVALLARO RICOTTA (fryst sötad ricotta 100% får) - DISTRIBUTÖRER AV HALVFABRIKAT FÖR BAGERI (småkakor och pajskal av mördeg, cannoli med smördeg, osv.) - VI LEVERERAR ÖVER HELA ITALIEN OCH UTOMLANDS - TVEKA INTE ATT KONTAKTA OSS FÖR ATT FÅ ERBJUDANDEN PÅ VÅRA PRODUKTER.
Portfölj (1)
SWEET FOOD SICILY HAR SIN UPPSTAMMNING FRÅN BARBAGALLO DOLCIARIA, EN GAMMAL FÖRETAG FRÅN CATANIA SOM HAR SOM SYFTE ATT PRODUCERA TRADITIONELLA SICILIANSKA KAKOR. UNDER TIDENS GÅNG HAR DE, FÖRUTOM DE PRODUKTER DE HAR I SITT ASSORTIMENT, ÄVEN INFÖRT CANNOLI-KONER. RECEPTET, SOM DE HAR FÅTT FRÅN EN GAMMAL KONDITOR, INNEHÅLLER FÖRUTOM ANVÄNDNING AV UTVALDA RÅVAROR, EN METODISK PROCESS SOM RESPEKTERAR...
Italien, S. Giovanni La Punta
BARBAGALLO DOLCIARIA ÄR ETT GAMMALT FÖRETAG FRÅN CATANIA SOM GRUNDADES FÖR ATT PRODUCERA TRADITIONELLA SICILIANSKA KAKOR. UNDER ÅREN HAR DE, FÖRUTOM DE PRODUKTER DE HAR I SITT ASSORTIMENT, ÄVEN INFÖRT CANNOLI-KEX. RECEPTET, SOM DE FÅTT FRÅN EN GAMMAL KONDITOR, INNEHÅLLER FÖRUTOM ANVÄNDNING AV UTVALDA RÅVAROR, EN NOGGRANN PROCESS SOM RESPEKTERAR DE STEG SOM GARANTERAR EN KVALITET AV ABSOLUT...
... av recept och smaker. Frysta produkter/Frozen food. Dessutom producerar vi icke-frysta produkter som Brik Mandelmjölk utan kolesterol, utan laktos, utan gluten, redo att dricka; klassiska och mandel-aromatiserade viner, sicilianska D.O.C. av hög kvalitet, kakor, mandelkakor, Babà i romlagd förpackning för GDO, Kex för cannoli och bignè, Martorana-frukt, Realkonfekt, Trufflade mandlar, osv. Färdigrätter i portionsförpackningar och plåtar. Rätter med fisk och kött. Produktion med Halal-certifiering, vegansk och glutenfri. Vi exporterar till olika delar av världen.
Italien, Trecastagni
... råvaror), produktion (beredning av degar, rengöring och desinfektion av degar), förpackning (användning av material för livsmedelsprodukter) och distribution (La Casa del Biscotto distribuerar sina produkter genom ett eget försäljningsnät som har varit aktivt i många år över hela landet, med hjälp av lokala distributörer för att nå de viktigaste italienska provinserna). Bland de typiska sicilianska produkterna producerar vi även: Enkla mandelkakor, aromatiserade med essens av sicilianska citrusfrukter och fyllda med pistage-, apelsin- och citrongrädde.
Italien, Pachino
Specialiserad på att erbjuda ett stort antal typiska sicilianska produkter, grundades Uccaruci i Pachino sommaren 2016, med en stor erfarenhet som sträcker sig tillbaka till 1972. Från sötsaker och kakor till hantverkschoklad från Modica, samt olika sorters färskt bröd och focaccia, har Uccaruci snabbt etablerat sig som ett kvalitetsmärke och är redan det föredragna valet för flera företag i...
Italien, Palermo
Terrarata är en onlinebutik för typiska sicilianska produkter. Vi väljer ut de bästa kvaliteterna inom det sicilianska jordbruket för er och för oss. På vår portal kan du handla online: Modica-choklad, ekologisk honung, kapris från Pantelleria, extra jungfruolja från vår egen produktion, vin och hantverksöl. Stort urval av produkter baserade på gamla sädesslag. Pasta, couscous, bröd, kakor...
Hantverkslaboratorium specialiserat på produktion av mandelmassor, små bignè och magnum, tartletter och småkakor av deg, typiska sicilianska kakor. Vi exporterar redan till några europeiska länder och skulle vara glada att inleda nya affärsrelationer med utlandet.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play