Italien, Sant'ilario D'enza
... producerar vi även ekologisk Parmigiano Reggiano, den certifierade "Prodotto di Montagna" och slutligen "Solo di Pezzata Rossa Italiana". Vårt sortiment av ostar är brett och varierat: bland de mest älskade DOP-ostarna erbjuder vi faktiskt Grana Padano och Pecorino Romano, vi erbjuder även färska ostar som mozzarella di bufala och burrata samt lagrade ostar som även passar vegetarianer, som Spinoro...
Italien, Eboli
... (mozzarella, ricotta, scamorza); företaget har sedan riktat sig till allmänheten eftersom ytan möjliggör utveckling av ytterligare affärsområden: genom skapandet av matplatser, som betjänas både med restaurangverksamhet och servering, via bar/glassbar med fokus på hantverksprodukter. Företagets kärnverksamhet är produktionen av mozzarella, ricotta och scamorza.
Italien, Aidone
... idéer som fyllda caciotte, lagrade ostar eller helt enkelt mozzarella, som kännetecknas av äkthet, smak och hygienisk säkerhet. Företaget har funnits i mer än ett sekel. I enlighet med den mest kvalificerade traditionen väljer man den bästa mjölken från provinsen Enna och Sicilien, "utnyttjar" klimatfaktorn för den naturliga mognaden av de så kallade "historiska" mejeriprodukterna, som är allmänt spridda på den nationella och europeiska marknaden. VI PRODUCERAR DEN BÄSTA SICILIANSKA OSTEN.
Italien, Martina Franca
... mozzarella di bufala, krämig burrata, lagrad caciocavallo och pecorino pugliese, alla tillverkade enligt hantverksmetoder som har gått i arv i generationer. Vi erbjuder också ekologisk extra jungfruolivolja, fina viner från Puglia som Primitivo, Negramaro och Chardonnay, samt traditionella charkuterier och hantverksmässig pasta som orecchiette och taralli. Vi använder moderna teknologier för att...
Portfölj (29)
Italien, Alberobello
Skäddarsydda saxlyftar med elektrisk eller luftdriven hydraulik, idealiska för ATEX-miljöer. Motordrivna band med aluminiumkonstruktion och PVC-band, elektriskt eller luftdrivet. PATENTERAD maskin för mejerier för att forma mozzarella-strimlor för stracciatella och burrata. Skräddarsydda maskiner, även enligt projekt, 100% anpassningsbara. Inga minimiorder. Solida konstruktioner, byggda för att...
Portfölj (3)
Italien, Taviano
...Mozzarella Regjnella, ett ungt företag från Salento, har sina rötter i ett decennium av erfarenhet inom branschen och i hantverket av sin produktion, kombinerat med de senaste hygienstandarderna. Varumärket "Regjnella" föddes med målet att bli en ikon för kvalitet utan kompromisser. Tack vare ett omfattande och effektivt försäljningsnät garanterar Mozzarella Regjnella leverans med egna medel och med flera leveranser varje vecka i hela Salento.
Italien, Bellizzi
Vårt företag producerar mozzarella di Bufala Campana D.o.p. Eftersom vi är en hel kedja kontrollerar vi allt från utfodringen av bufflarna till omvandlingen av mjölken till mozzarella. Vårt mål är att förbättra oss dag för dag och garantera den bästa kvaliteten för våra kunder. Vår produktivitet är mycket hög, och vi kan producera cirka 50 kvintal produkter per dag.
Italien, Sonnino
... buffelmozzarella Campana DOP. Francia Mozzarella GmbH - Anläggning i Berlin Den tredje anläggningen, den senaste i ordningen, invigdes 2002 och ligger i Berlin, Tyskland: här produceras ekologisk komjölksmozzarella och ricotta samt vanlig komjölksmozzarella och ricotta.
...I loc. Isca dell'Abate i Perito, i provinsen Salerno, ligger Fattoria dell'Alento, en mejeri som verkar på nationell och internationell nivå. Produktionen är varierad och helt baserad på lokala produkter, och de säljer bocconcini av buffelost, ciliegine av buffelost, mozzarella, flätad mozzarella, buffelostar, caciocavallo, buffelricotta, scamorza, rökt caciocavallo, mozzarella di bufala campana och mjölk. Distributionen av egna mejeriprodukter ger kunderna garantin att köpa genuina produkter med kontrollerat ursprung.
Italien, Truccazzano
... och delikatessbutiker, grönsaksskärare och mozzarella-skärare, kålskärare, för hotell, restauranger och kantiner. Rundningsmaskiner och delare för bagerier och pizzerior. Vårt företag monterar som standard på alla skivmaskiner i produktion ett blad i rostfritt stål med 58-59 HRC i hårdhet, ytan har en behandling som vi har patenterat som garanterar perfekt överensstämmelse för kontakt med livsmedel, non-stick för utmärkta resultat med charkuterier, kött och ost. Vi kan garantera bladet i stål i 6 år mot rost och korrosion.
Italien, Noci
... distributionskanaler i Italien och på europeiska och icke-EU-marknader. Ostfabriken Ignalat är mycket känslig för frågan om kvalitet och certifiering av sina produktions- och processstandarder, och har ett kvalitetsledningssystem som är i överensstämmelse med och certifierat enligt processstandarden UNI EN ISO 9001:2015, samt produktstandarderna BRC/GSFS Food (Food Issue 8 Grad A) och IFS Food (Version 6.1 Higher Level) som krävs av detaljhandeln. Företaget är dessutom medlem i den nybildade skyddskonsortiet för Mozzarella DOP från Gioia del Colle.
Portfölj (10)
Italien, Zafferana Etnea
... distributionsplattformar gör att vi kan leverera till tusentals försäljningsställen i Italien och runt om i världen, som i Japan, USA, Frankrike, Belgien, Schweiz, Tyskland och andra. Zappalà har ett brett och diversifierat utbud av mejeriprodukter för detaljhandel, GDO och HORECA-försäljning: MOZZARELLA, RICOTTA, MASCARPONEOST (Pecorino, Caciotta, Provola, draget ost). Zappalà kan frysa, portionera (i...
...mestadels dedikerade till mozzarella och ricotta di Bufala och särskilt till mejerianläggningar för produktion av alla typer av "pasta filata"… ost, såsom mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata etc. Vi är också specialiserade på tillverkning och uppgradering av mini-mejerilinjer med olika produktionskapaciteter. -Alla våra MINI Dairy är "skräddarsydda" enligt kundens specifika krav.
Portfölj (1)
... gårdar, optimering av utfodringen och kontroll av bufflarnas hälsotillstånd, samt skapandet av ett modernt och effektivt mejeri. Buffelmjölken, som produceras uteslutande i provinsen Salerno, samlas in med moderna fordon som ägs av företaget, och kommer i bästa hygieniska och temperaturmässiga skick till mejeriet där den omvandlas enligt den äldsta mejeritraditionen i området och möjliggör produktionen av Mozzarella di Bufala Campana D.O.P med den mytiska och oföränderliga smaken.
Portfölj (2)
Italien, San Fermo Della Battaglia
... - frysning förlänger livslängden på produkter som - som mozzarella - snabbt försämras på grund av mjölksyrabakterier, kylkedjan säkerställer att produkternas integritet och perfekta bevarande kan garanteras även i upp till tolv månader. Välbefinnande, hälsa och respekt för naturen - företaget är certifierat för produktion av ekologisk mozzarella.
... vackraste och mest orörda områdena i Italien, hem till "Medelhavsdieten", som länge har varit upptagen på Unescos lista över immateriellt kulturarv. Företagets styrka bygger på användningen av traditionella metoder, en djupgående kunskap om djurhållning och att alla faser av produktionscykeln genomförs på företaget. Bland produkterna kan vi nämna buffelmozzarella, mozzarella med myrten, ricotta, getost ricotta, caciocavallo och yoghurt.
Italien, Porcari
Specialiserad producent av mozzarella för pizza sedan 1952. Ett företag med ett hantverksmässigt och familjärt karaktär, men med industriell produktionskapacitet.
Italien, Rimini
...rotisserier, take away. Styrkan hos FAMA INDUSTRIE ligger i att erbjuda kunderna olika typer av maskiner, diversifierade utifrån användning - köttkvarnar, rivare, skivmaskiner, tomatpasserare, grönsakskärare, mozzarella-skärmaskiner - i olika storlekar och kapaciteter.
Italien, Bellizzi
...att förbättra och värdera hela buffelproduktionskedjan. För att säkerställa en produktion av högkvalitativ Mozzarella di Bufala Campana genomfördes flera åtgärder som rörde modernisering av medlemmarnas mjölkproduktionsanläggningar, optimering av utfodringen och kontroll av bufflarnas hälsotillstånd, samt skapandet av ett modernt och effektivt mejeri. FILAB s.r.l. har alltid antagit en politik...
Portfölj (1)
Italien, Bolzano
PERI SRL är den italienska filialen av Bayerische Milchindustrie eG, en ledande producent i Bayern av mejeriprodukter, såsom konventionella och ekologiska pulverprodukter för industrin, färska produkter för detaljhandeln och grossistmarknaden, såsom smör, ostar och ostbitar, mozzarella och UHT-produkter, såsom gräddfil, vispgrädde, kaffekräm och mjölk. Alla produkter från PERI SRL tillverkas med...
Italien, San Cesario Sul Panaro
Almac är ett ledande företag inom design och tillverkning av maskiner, anläggningar och automation för industrin av smältost (t.ex. mozzarella och provolone) och representerar en föredragen partner för de främsta livsmedelsgrupperna i Italien och utomlands. Almac har, i samarbete med högt kvalificerade yrkesverksamma, utvecklat ett företagsledningssystem som nyligen certifierats av DNV ITALIA, i enlighet med den internationella standarden UNI EN ISO 9001-2008.
... filter utan kant för rökning av mozzarella. Produkterna tillverkas i alla typer av rostfritt stål, AISI 304-316-316L-310-314, kolstål, aluminium, mässing, koppar och plastmaterial som PVC. Inom stängselsektorn är vi specialiserade på sportfält, jordbruksfastigheter, bostäder, vägar och motorvägar. Alla våra produkter kan tillverkas med specialmått på begäran.
En familj med gamla traditioner inom produktionen av mozzarella, som under många år har sökt efter en unik produkt, en explosion av oförglömlig smak med färgen av renhet. En lång historia där vi med uppoffringar och passion har drivit denna underbara passion för att skapa denna söta pärla. Och det är ett nöje att se hur ni varje dag stöttar oss och ger oss ny kraft för att alltid kunna förbättra oss.
Italien, Barletta
Företaget BI.ROBOTECH grundades år 2000 av den starka erfarenheten och kapaciteten hos ingenjör Tommaso Bufi inom design och automatisering av innovativa maskiner inom olika sektorer: trä, maskiner för produktion av bakverk, maskiner för buteljering av olika vätskor (olja, vin, bläck, parfymer, tvål), maskiner för formning av flätor och knutar av mozzarella, ända fram till konstruktionen av den...
Italien, Ibi
Produktion av Fior di Latte mozzarella skuren Napoli, tärnad, riven, endast gjord av mjölk, löpe, salt och mjölksyrabakterier, inga konserveringsmedel, inga förtjockningsmedel...
Portfölj (3)
Italien, Castelvolturno
FÖRETAG FÖR PRODUKTION OCH FÖRSÄLJNING AV MOZZARELLA AV BUFALAMJÖLK CAMPANA FIORDILATTE RICOTTA LIVSMEDEL CASTELVOLTURNO PINETA MARE BUFALITOS TV-REKLAM PARADISE VIA DEGLI OLEANDRI PINETA MARE ENGROSSFÖRSÄLJNING OCH DETALJFÖRSÄLJNING AV MOZZARELLA AV BUFALAMJÖLK KONTROLLERAD OCH SELEKTERAD ÄKTA MOZZARELLA AV BUFALAMJÖLK CAMPANA...
Sedan 1952 har Latteria Del Carlo sysslat med produktion och distribution av mejeriprodukter och ostar, med specialisering på produktion av mozzarella för pizza.
Italien, Altavilla Silentina
Medlem av konsortiet för skydd av Mozzarella di Bufala Campana HUVUDKONTOR, PRODUKTION OCH FÖRSÄLJNING...
Italien, Bellizzi
Mozzarella di bufala DOP...
Mozzarella och färska mejeriprodukter...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play