Selezione Alimentare Italia är engagerat i att söka efter excellens inom made in Italy livsmedel och drycker. Vi är den ideala partnern för importörer och distributörer av livsmedelsprodukter som söker kvalitet till rätt pris. Med nästan femtio års erfarenhet har vi en djupgående kunskap om italienska livsmedelsprodukter och deras producenter. Tack vare våra kontakter och relationer med produc...
Italien, Bergamo
Bello Fresco föddes ur passionen för den napolitanska matkulturen och kvaliteten på våra färska produkter är hjärtat i vårt företag. Vi startade vår verksamhet på 90-talet genom att föra traditionella mejeriprodukter från söder till norr i Italien och utvidgade ständigt vår kundbas. Till mejeriprodukterna, som fortfarande idag är vår styrka, har vi med tiden lagt till jordbruksprodukter (frukt och...
Portfölj (56)
...Alla föreställer sig arancino som en sfär eller en kon av ris i gyllene färg, som vid första bettet avslöjar en fyllning av ragù. Men vi har tänkt att denna delikatess verkligen ska tillfredsställa alla smaker. Därför har vi skapat en vegetarisk version med spenat och mozzarella.
Portfölj (45)
Italien, Orbassano
...Mozzarella- och spenattortelloni erbjuder en kombination av smak och lätthet, idealisk för den som älskar magra fyllningar och söker ett alternativ till klassiska köttfyllda tortelli. Mozzarella, tillsammans med ricotta, ger den perfekta krämigheten och konsistensen för dessa tortelloni, inneslutna i ett grönt spenatpasta.
Portfölj (57)
Italien, Giuliano
...Mjöl "00", vatten, surdeg (naturlig jäst av mjöl av typ 0 mjukt vete i pulverform, jäst, maltat spannmålsmjöl), salt, solrosolja, olivolja, mozzarella, kokt skinka, champinjoner...
Portfölj (129)
Italien, Milano
... drycker, yoghurt och desserter, att njuta av med söta och pasta filata-ostar som mozzarella, provola, caciocavallo. Den passar bra med både rå och tillagad fisk; med extra jungfruolja och citron framhäver den dressingar för sallader och pinzimonio.
Portfölj (116)
Italien, Guarene
...paket om 50 st. Clipparen FP HR PS II används också för att stänga påsar med mozzarella eller andra produkter som innehåller vätska, eftersom den ger en lufttät försegling. Lagringskapacitet: N° 150 klipp Max. diameter på förpackning: mm 6 Clipparens dimensioner: mm 415 x 162 x 765H...
Portfölj (379)
Italien, MILANO
...Den historiska etiketten från Ferrari Trento kommer från enbart Chardonnay-druvor från bergen. Den uttrycker den oöverträffade kopplingen till Trentino och elegansen hos de klassiska bubblorna som är typiska för detta område. En idealisk bubbel för aperitif, avnjuten tillsammans med två andra stora protagonister inom italiensk gastronomi som prosciutto crudo och mozzarella fior di latte, men också lämplig för att följa hela måltiden. Perfekt med friterade rätter. FÖRPACKNING AV 6 1 STK = EURO 7,50 1 PALLETT 72 FÖRPACKNINGAR AV 6 MINIMI BESTÄLLNING 30 PALLETT...
Portfölj (199)
...Mozzarella di Bufala Campana DOP är en färsk ost av filad pasta som produceras uteslutande med buffelmjölk från ursprungsregionen. Buffelmjölk har en annan sammansättning än mjölk från andra djurarter som används för osttillverkning. Faktum är att den, till skillnad från komjölk och getmjölk, är rikare på proteiner, fetter och framför allt kalcium. Typer och Format Vikt: från 25 g till 2 kg HÅLLBARHET 12 DAGAR / HÅLLBARHET 18 DAGAR / HÅLLBARHET 21 DAGAR Koder: från 1702 till 17...
Portfölj (10)
Italien, Noci
...Mozzarella är en färsk ost med elastisk konsistens, kännetecknad av en slät, jämn yta och en snövitt färg. Smaken är söt och mild, och doften är frisk och behaglig. Den finns i olika former, resultatet av våra mästerostmakare: från bocconcino till nodino, från fläta till liten fläta och till fiordilatte. Vanligtvis avnjuts mozzarella färsk, antingen ensam som förrätt (fiordilatte skärs typiskt i skivor och kryddas med extra jungfruolja och tomat, vilket utgör basen för den berömda caprese) eller som tillbehör, i kombination med huvudrätter och även i salladsberedningar.
Portfölj (10)
Italien, Martina Franca
...Bocconcini di Mozzarella är små färska ostar, tillverkade av mjölk av hög kvalitet. Dessa bocconcini kännetecknas av en mjuk konsistens och en mild smak, vilket gör dem perfekta att njuta av ensamma eller i sallader. Mozzarella är en mångsidig ost som passar för många användningar i köket, från kalla rätter till varma. Bocconcini di mozzarella är ett utmärkt val för den som söker en färsk och genuin produkt, idealisk för att berika varje rätt.
Portfölj (29)
Italien, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, pasta filata och handgjord mozzata tillgänglig i: Nodini, Treccia med vikt även på kundens begäran. Mozzarella di bufala DOP, 100 g - 250 g - 500 g - 1000 g. Burrata: Helt handgjord, pasta filata innehåller ett delikat hjärta av stracciatella och grädde. Ricotta av hög kvalitet gjord på enbart komjölk. Trevligt rik och krämig, särskilt lämplig för användning i matlagning. Mascarpone: Färsk, baserad på enbart grädde från komjölk, utan konserveringsmedel.
Portfölj (7)
...Mozzarella Julienne/kubad för pizza, gjord på pastöriserad mjölk och levande mjölksyrabakterier INGREDIENSER: Pastöriserad komjölk, salt, löpe.
Portfölj (10)
Italien, Casoria
Italien, Bellizzi
...Vårt företag är en leveranskedja, vi föder upp bufflar och producerar mozzarella, och gör leveranser över hela Europa.
Portfölj (1)
... smakupplevelse, med respekt för folkhälsan. FILAB s.r.l. producerar Mozzarella di Bufala Campana DOP, uteslutande med färsk buffelmjölk, i följande storlekar: • Ciliegina eller Cardinalino • Bocconcino • Boccone • Mozzarella • Aversana • Zizzabella • Treccia • Rökt Mozzarella eller Provola Dessutom producerar FILAB s.r.l. Ricotta di Bufala Campana DOP både färsk och homogeniserad färsk.
Portfölj (2)
...Delvis bakad fryst bakprodukt. Helt handgjord. Tillverkad med extra jungfruolivolja, mozzarella och oregano. Naturlig jäsning i 24 timmar. Oregelbunden form.
Portfölj (9)
100% Italia International Trade erbjuder sina kunder ett brett urval av de bästa produkterna från de italienska regionerna: mozzarella di bufala D.O.P., buffel- och komjölksostar, grönsaker, inläggningar, extra jungfruolivolja D.O.P., tryffel från Bagnoli, pasta från Gragnano, färsk pasta, fiskprodukter, skalade tomater, bageriprodukter, pizzaprodukter, charkuterier, etc. Tack vare en välorganiser...
Portfölj (9)
Italien, Giarre
...Melanzane alla parmigiana, även kallad parmigiana, är en rätt baserad på friterade auberginer som gratineras i ugn med tomatsås, basilika, vitlök och en eller flera ostar, inklusive parmesan och mozzarella, i praktiska formar på 3,00 kg för 9/12 portioner. Fryst produkt, redo att använda.
Portfölj (7)
Italien, Sutri
...Neutrala påsar av PELD eller PEHD som är godkända för kontakt med livsmedel enligt lag. Användbara för förpackning av mejeriprodukter som mozzarella, bakverk som bröd, arabiskt bröd, osyrat bröd, piadine, ströbröd, formbröd… osv. Anpassade med företagets logotyp i upp till sex färger eller 3+3 färger. För mer information, ring 0761 600651/6 eller skriv ett mail.
...SPECIFIKT DESIGNAD FÖR PASTÖRERING OCH BEARBETNING AV MJÖLK, FÖR PRODUKTION AV MJUKOST, MOZZARELLA OCH RICOTTA. Helt byggd i rostfritt stål, Minipolivalente från Caseartecnica Bartoli stöds av en mobil vagn som gör det möjligt att vända den och underlättar rengöring. Kapacitet 5 Q. Inkluderade tillbehör: Rörare med blad i rostfritt stål. Frangicagliata lira. Tillbehör på begäran: Vagn för formar. Käseutdelare. Tillverkad i enlighet med CE-föreskrifter.
Portfölj (47)
...Italiensk industri från 1962, verksam i Aversano-regionen, nu i tredje generationen, första företaget att tillverka mejerianläggningar för bearbetning av buffelmjölk, nu verksam i Kampanien och även utanför de nationella gränserna. Vi tillverkar maskiner för pasta filata-ostar - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavalli, yoghurt etc. Dessutom genomför vi skräddarsydda projekt på begäran, stödda...
Portfölj (1)
Italien, Matera
...Endast efter pizzan i den italienska kulinariska traditionen, är den friterade panzarotto en typisk maträtt från södra Italien. Den är gjord av friterad pizzadeg och är fylld med äkta mozzarella och tomat. Alla ingredienser är endast italienska. Panzarotto finns både i "förfriterad" version och "okokt", med en vikt från 35 gram.
Portfölj (4)
Italien, Maruggio
...Druva: Negroamaro – svart Malvasia – Primitivo Produktionsområde: Östra området av Taranto Jordtyp: Röd jord blandad med tuff och/eller kalksten Vinstockstillväxttyp: Stödd alberello Genomsnittlig ålder på vinrankor: 15 år Genomsnittlig produktion / hektar: 90/120 kvintal druvor Skörd: September Druvskördemetod: Manuell Alkohol: 11% -12% vol. Färg: Levande rosé Bouquet: Karakteristisk vinös Smak: Torr, mycket harmonisk Serveringstemperatur (celsius): 8° 10° C Rekommenderas: Aperitif, fisk och italienska förrätter, skaldjur, delikata soppor samt grönsaker, mozzarella och färsk ost.
Portfölj (8)
Italien, Siano
...HAR DU NÅGONSIN TÄNKT PÅ ATT GÖRA OST HEMMA? MOZZARELLA ELLER RICOTTA? Med kit för hemmagjord ostproduktion är det möjligt, ett komplett kit, enkelt men med professionella verktyg för att göra goda hemmagjorda ostar. Kitet (22 X 17 X 12,5 cm), i en glad kartongförpackning, består av: - 100 ml av HÖGKVALITATIV VÄXTSAMMANSTÄLLARE (koagulerar upp till 200 liter mjölk) - 1 Mätkopp med markeringar...
Italien, senigallia
Portfölj (1)
Italien, Ibi
Produktion av Fior di Latte mozzarella skuren Napoli, tärnad, riven, endast gjord av mjölk, löpe, salt och mjölksyrabakterier, inga konserveringsmedel, inga förtjockningsmedel...
Portfölj (3)
Italien, Sant'ilario D'enza
... producerar vi även ekologisk Parmigiano Reggiano, den certifierade "Prodotto di Montagna" och slutligen "Solo di Pezzata Rossa Italiana". Vårt sortiment av ostar är brett och varierat: bland de mest älskade DOP-ostarna erbjuder vi faktiskt Grana Padano och Pecorino Romano, vi erbjuder även färska ostar som mozzarella di bufala och burrata samt lagrade ostar som även passar vegetarianer, som Spinoro...
Italien, Albanella
Kärleken till Italien och dess stora kulinariska traditioner konkretiseras i ett rikt och noggrant urval av gastronomiska specialiteter från vårt land. De bästa ostarna, de mest kända charkuterierna, oljor, viner och sötsura ättikor, Pasta, både torr och färsk, drottningen av medelhavsdieten, ända fram till Mozzarella di Bufala Campana som kommer att erövra er med sin delikata godhet. Ett brett...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play