Italien, Marmirolo
...W: 330 ÷ 360. Professionell blandning av mjöl från mjukt vete som erhålls genom fullständig bearbetning av spannmålet. Den behåller kli i stor skala och fint samt fibrer och 100% livskraftigt vetekim. IN3 är UTANFÖR RAHMEN och klassificeringar eftersom detta mjöl har ett ashalt på över 0,95% men under 1,30% jämfört med fullkornsmjöl. IN3 kombinerar utmärkta näringsegenskaper med en överlägsen bearbetbarhet jämfört med fullkornsmjöl.
Portfölj (56)
Italien, Giuliano
...Mjöl "00", vatten, surdeg (naturlig jäst av mjöl av typ 0 mjukt vete i pulverform, jäst, maltat spannmålsmjöl), salt, solrosolja, olivolja, mozzarella, kokt skinka, champinjoner...
Portfölj (129)
Italien, Reggio Emilia
Italien, Forlì
...Bovete-mjöl BIO är certifierat ekologiskt. För att få mjölet skalas det pyramidformade fröet och mals. Bovetemjölet har en rustik arom av torkad frukt med en nästan jordig ton och en lätt bitter eftersmak som ges av de många flavonoider det innehåller. Det är därför ett mycket näringsrikt mjöl. Bovete-mjöl är en produkt som är särskilt eftertraktad av dem som följer alternativa kosthållningar och...
Portfölj (50)
...Fått genom malning av durumvete av sorten "Cappelli" som produceras av jordbrukare i Apulien. Mjölet erhålls genom avskiljning (utvinning av kli och grodd från mjölet med hjälp av en sikt) av fint och grovt kli. "Senatore Cappelli" är ett gammalt och ekologiskt vete, överlägset i näringsmässiga egenskaper jämfört med andra typer av vete: det innehåller en större mängd flavonoider och antioxidanter, har antiinflammatoriska egenskaper och till och med förmågan att sänka kolesterolet. Det är mer lättsmält och minskar tarminflammationer som definieras som glutenintoleranser.
...Kalvar för avvänjning och slakt, mjölkkor; - Får: Lamm för avvänjning och slakt, mjölkfår; - Krossade och flakade produkter; - Hund- och kattfoder som är strikt Made in Italy. Vid sidan av våra blandningar och mjöl är vi också lokala återförsäljare av Specialmangimi Galtieri Spa, ett viktigt foderföretag i Modugno som verkar internationellt. Vi har också: - Utrustning för uppfödning...
Portfölj (2)
Italien, Paderno D'adda
... skicklighet, är bara det första steget mot skapandet av en unik produkt. Endast det bästa av italienska korn väljs för våra blandningar, men man måste ta hänsyn till att produktionen av italienskt vete endast täcker 40% av det som mals av den italienska mjölindustrin; dessutom krävs för vissa specialiteter inom italiensk bakverk (Panettone och jästprodukter i allmänhet) korn med högt proteininnehåll som valts bland de bästa korn från EU och EXTRA EU för att uppfylla de mycket höga standarderna för italiensk bakverk.
Italien, Santa Maria La Carità
...Bearbetning av Torkad Pasta: den metod som används är skonsam och består i huvudsak av 4 olika faser: Fas av knådning: vi använder uteslutande 100% italienska durumvetemjöl med hög proteinhalt. Varje pastasort kräver en lämplig blandning av mjöl och vatten. Kallknådning (inte över 35°C) förhindrar "termisk denaturering" av gluten, den värdefulla substansen som finns i vete. Fas av pressning och...
Italien, Chiari
... delas in i tre typer baserat på analysområdet: kemisk-fysisk, reologisk och mikrobiologisk. Vi har ett brett utbud av produkter, från vetemjöl till kommersialisering av mjöl från andra spannmål eller blandningar med en klassisk och naturlig bearbetning. Baserat på vår långvariga erfarenhet väljer och köper vi olika typer av vete enligt marknadens behov och kvalitetsprinciper.
Italien, Altamura
... för grundprinciperna för välbefinnande och respekt för både människa och miljö. Av den anledningen har företaget beslutat att söka produkter för sina kunder som främst kommer från ekologiskt jordbruk, såsom ekologiskt mjöl, ekologiskt vin, durumvete-pasta från Puglia, extra jungfruolja, baljväxter, bröd och alla bakverk gjorda av vete odlat i samma område som staden Altamura. Vårt företag åtar sig att under tiden upprätthålla de uppsatta målen.
Italien, San Gavino Monreale
Il Mulino artigianale Su Mori förvandlar vete, korn, ris och andra spannmål till mjöl, spannmål som har odlats i Campidano av familjeföretaget i generationer, samma grödor som vårt område har varit känt för sedan antiken. Så, våra spannmål, både gamla och nya, växer i enlighet med de bästa jordbruksmetoderna, traditionen och med rätt inslag av innovation. Genom en hantverksprocess skalas och mals...
Italien, Racale
Genom att ta hand om det omgivande området producerar vi livsmedel som respekterar vår tradition med typiska ingredienser från Puglia. Vi erbjuder allt från bakverk till produktion av olja och vin, samt handgjord pasta i våra verkstäder. Vi arbetar med flera typer av mjöl: vete, bränt vete, semolina, fullkornssemolina och korn för att erbjuda en produkt av hög kvalitet och maximal digestibilitet...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play