Polen, Brzozów
... många mineraler. De är en av de bäst klassade källorna till kalium. Polyfenoler, föreningar som finns i dadlar, har antioxidativa och antiinflammatoriska egenskaper. De skyddar cellerna från oxidativ stress, vilket hjälper till att förebygga många sjukdomar och infektioner. Dadlar bidrar med kalium, en elektrolyt som är avgörande för det kardiovaskulära systemet. Kalium har en välkänd effekt på att sänka högt blodtryck. Dadlar är låga i natrium och bidrar med fiber.
Portfölj (781)
Frankrike, Champier
... smak och sina varierade användningsområden. Du kan äta dem ensamma eller använda dem i dina müslis, kvarg, smoothies eller fylla dem med nötter, mandlar... MÅNGA HÄLSOSAMMA FÖRDELAR! De ekologiska dadlarna är fulla av fördelar. De är rika på fibrer, kalium, magnesium, kalcium, vitaminer C, E, B1, B2, B3, B5, B6 och K, samt aminosyror. IDEALISKT EKOLIGISKT SNACK! Dadlar har använts i över 4000 år som den enda resursen för nomader eftersom de är mycket näringsrika. Vikt: 600 g...
Portfölj (13)
Iran, Tehran
...Dattelsirap, även känt som dattelhonung eller dattelmelass, är en läcker och mångsidig sötning gjord av den koncentrerade juicen från dadlar. Den erbjuder en rik, karamelliknande smak med en antydan av fruktig sötma som kan förbättra en mängd olika rätter. Dattelsirap tillverkas genom att koka färska dadlar tills de bryts ner till en tjock, sirapsliknande konsistens. Inga ytterligare sockerarter...
Portfölj (10)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play