Italien, Imperia
...-oliven och Peranzana-oliven: de är båda sorter som producerar mycket fruktiga oljor: den mycket söta Taggiasco, Peranzana Extra med något mer uttalade kryddiga toner. Kombinationen är mycket angenäm. Namnet "Arzentu" Argento på liguriska dialekt hänvisar till en ädel produkt, men med en livlig ton, i sitt namn och smak. Oliven plockas för hand under månaderna november och december. Oljan utvinns med största omsorg, strikt kall.
Portfölj (44)
Frankrike, Poissy
... mätningar på plats och erbjuder utmärkt mobilitet, robusthet, noggrannhet och överensstämmelse. Allt detta gör den till en unik gasutsläppsmätare med hög produktivitet och låga driftskostnader. US EPA kompatibel: Ja Provtagning: Kall / Torr - Extraktion Provtagningstransfer: Icke uppvärmd polytube / uppvärmd provtagningsledning Inbyggd O2-alternativ: Ja Mätbara parametrar: SO2, NO eller NOx, CO, CO2, N2O, CH4, O2 och Rest-H2O Programenheter: ppm, mg / m3 eller % Vol.
Portfölj (214)
Frankrike, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Prunelle sauvage, socker, vatten, alkohol och anis. En dubbel maceration. Den första är en kall extraktion. Det handlar om en för-maceration på tre veckor av pruneller i ren alkohol på 96% (kall extraktion gör att man får ut maximalt med aromer från prunellerna och ger alkoholen sin vackra purpurfärg). Sedan en andra maceration efter reduktion i anisette (hemgjord blandning -> här ligger hela...
Portfölj (58)
Tyskland, Eresing
... blommor som är vita till rosa, vilka förvandlas till gröna, rundade frukter. De har en hård skal med två steniga frukter inuti. Fullvuxna träd bär 35 - 45 kg frukter per år. Oljan utvinns genom extraktion, varm eller kall pressning och filtreras sedan varsamt och renas eller raffineras. Oljan har en ljusgul till orange färg och en syrlig, gräsig och delvis kemisk doft. Den kännetecknas av sitt höga...
Portfölj (96)
Spanien, Cadrete-Zaragoza
Ett hantverksföretag som ägnar sig åt produktion av livsmedel såsom extra jungfruolivolja, oliver, marmelader och patéer "Gourmetkvalitet", där vi lägger stor vikt vid territoriet, klimatet och våra rötter i Aragonien (Spanien) för att få de bästa smakerna och hälsofördelarna som naturen erbjuder. Hållbarhet och ekologiskt jordbruk är vår största oro. "OZ OLEAZARA" är inte bara ett varumärke. Det...
Portfölj (10)
Vår historia började 2016 i Ayvalık med en olivlund, efter många år inom informationssystemsektorn, i vår strävan att vara nära naturen och leva hälsosamt. Som Nova Vera strävar vi efter att särskilja oss genom att tillämpa rena, hållbara och naturvänliga metoder som sätter hälsan i första hand, både inom olivodling och olivoljeproduktion. Sedan vi köpte våra gårdar har vi skött dem enligt princip...
Portfölj (6)
Finland, Turku
... krossen, med kall mekanisk extraktion, vilket förbättrar det höga näringsvärdet.","Color":"Färg: Grön","Acidity":"Syra: Låg","Appearance":"Utseende: Grön vätska","Certification":"Certifiering: ISO","Grade A":"Klass A: Extra Jungfruolja","Specific Gravity @ 25°C":"Specifik vikt @ 25°C: 0.912-0.920","Purity (%)":"Renhet (%): 100%","Classification":"Klassificering: Specifikationer för Extra...
Portfölj (177)
Turkiet, Istanbul
...“Vervain-essenser, en medelhavsklassiker, erhålls genom antingen destillation eller kall extraktion. Dessa essenser av otrolig friskhet skapar den legendariska aromen av Verbena med Citrus genom att förena elegansen av ros, rikheten av mysk och glansen av citrusträd. EST 1923 ger energi som Verbena med Citrus Flytande Tvål för dem som vill känna friskheten av citron på sin hud, som besitter den...
Portfölj (200)
Frankrike, Toulouse
...Vår fykocyanin har följande egenskaper: - Kommer från fransk spirulina - Homogen blå-röd vätska - Kall extraktion utan lösningsmedel - Extraktion som respekterar den rumsliga strukturen av fykocyanin - Neutral lukt och smak - Titrering enligt Bennett- och Bogorad-ekvationerna - Vegansk, glutenfri, laktosfri...
Portfölj (3)
Spanien, Cadrete
...AOVE Oleazara – Lecciana-sort. Kapacitet 250ml. Tidig skörd. Första pressning. 100% KALL EXTRAKTION AOVE från hundraåriga olivträd. Vi hjälper till att återställa Lecciana-sort.
Portfölj (5)
...Det är producerat med kallpressmetoden, även känd som kall extraktion. Ingen värmebehandling har tillämpats under produktionen och ingen oljeblandning har lagts till. Det är 100% ren svartfröolja. Absolut ingen utspädning har utförts.
Portfölj (1)
Turkiet, Gemlik / Bursa
...Kavlak Phenol 03 Naturel Sızma Zeytinyağı har producerats med modern produktionsteknik i kontinuerligt system vid Kavlak Olivolja Produktionsanläggningar. Olivskörden sker helt mekaniskt inom de första 6 timmarna i en syrefattig miljö och vid en temperatur mellan 21-23 grader, genom kall extraktion med dekantationsmetod. Tack vare produktionen som sker under den tidiga mognadsperioden har den...
Portfölj (9)
Italien, Gubbio
...BICCARI OLIO EXTRA VERGINE: Bästa och naturligt olivolja av högsta klass från Italien i kanister. 100% NATUR: Utan smakförstärkare, utan aromer, utan fyllnadsmedel, utan konserveringsmedel etc. KALLA EXTRAKTION: Vår olivolja pressas inte som många andra olivoljor kallpressad. Vi föredrar kall extraktion under 27°C, vilket har vissa fördelar jämfört med kallpressning. 100% ITALIENSK. SKÖRD...
Spanien, Avinyonet Del Penedès
Finca La Gramanosa producerar och kontrollerar hela processen för oljan, från egna fält till kunden. Vi har 240 hektar olivträd i Barcelona och Tarragona. Vår extra jungfruolja skördas i början av oktober, är en kall extraktion (under 25ºC), och ger oss en mycket grön, bitter och kryddig EVOO. Gröna mandlar, färskt gräs, tomat, sallad och kronärtskocka är de mest uttrycksfulla smakerna av vår...
Portfölj (3)
Frankrike, Paris
... extraktion, från färsk spirulina, garanterat utan bekämpningsmedel, herbicider, GMO, producerad i Frankrike. Denna process bevarar helt phycocyanin och dess komponenter för att vara högst biod tillgänglig: 30 gånger mer än när den absorberas som en komponent av spirulina. 15% biod tillgänglighet för den torra formen, 80% för den flytande formen. Det är en kraftfull antioxidant och anti-radikaler (20...
Portfölj (2)
... av frukten. Vi kan också erbjuda hasselnötsoljor (varm eller kall extraktion), rostade eller jungfruliga rapsoljor, jungfrulig solrosolja, kamelinaolja, mandelolja och hampolja. Vi har även nöt- och hasselnötsmjöl som erhålls efter malning och siktning av presskakan samt nöt- och hasselnötspastor.
Storbritannien, Shoreham By Sea
... brist, åldrande, syraresistens, termisk cykling, termisk chock, pulsation, tryckcykling, höjd, korrosion, erosion, SWAAT, vibration, stöt, läckage, flöde vs dP, varm blötläggning och kall blötläggning. Komponentrenhetslaboratoriet testar enligt ISO 16232-standard, med tvättning, spolning, flödesbänkar, extraktion och analys. Partikelanalys kan utföras med en rad analysmetoder och instrumentering från online optisk partikelanalys, mikroskopisk analys, UV-spektrometri och FTIR.
Portfölj (6)
...som vi har implementerat med ett 100% organiskt substrat, gör att vi endast behöver vattna med vatten, utan gödningsmedel, för en exceptionell blomkvalitet. Under det senaste året har vi skapat ett nytt företag, CDC LAB SA, ett forsknings- och utvecklingslaboratorium som följer GMP-standarder och är specialiserat på subkritisk CO2-extraktion. Detta företag erbjuder en imponerande kall extraktionskvalitet så att du kan sticka ut med exceptionella produkter. Vi gör allt vi kan för att främja kvalitet.
Portfölj (3)
Kall extraktion i två faser...
Tvåfas kall extraktion...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play