Spanien, Peligros
...Blandning av tillsatser, kryddor och örter, avsedd för charkuterier, för tillverkning av den köttprodukt som inte har värmebehandlats och kallas "Lomo embuchado" eller "Caña de lomo", tillverkad genom en mognads- och torkningsprocess som varar längre än 45 dagar. Format: förpackning 200g, påse 5kg...
Spanien, Toral De Los Vados-León-España
...Hantverksmässig tillverkning av produkter som: El Botillo del Bierzo, kryddiga och söta chorizos, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, lagrad skinka, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, rökt Lacón, bacon, bräserad Lacón (Gourmetprodukt) bland annat... Vi erbjuder också färskt fläskkött som: kotletter, oxfiléer, revben, bacon, Lacón, färsk skinka, färsk knoge, och självklart salta och färska produkter som: öron, svans, rygg, svinhuvud, snok, svinben.
Portfölj (4)
Spanien, Martinamor
... sig långt bortom skinka, variationen av charkuterier gör att varje gäst kan hitta en bit som passar deras smak. Från bitar av lomo embuchado, chorizos eller salchichones, till produkter som bevarar historien från hela en region, som morcón eller sobrasada. Omsorgen i uppfödningen av djuren, tillsammans med det noggranna arbetet med urval, hackning och inläggning av köttet, gör skillnaden. Tiden för mognad rundar av en process som ger upphov till gastronomiska juveler som är mycket intressanta näringsmässigt och som inte går obemärkt förbi för smaklökarna.
Spanien, Pobladura de Pelayo García
... handen hos chacinero. Garantin, smaken och anpassningen till de modernaste systemen i våra anläggningar säkerställer den mycket höga kvaliteten på Ferjus charkuterier och inläggningar. Alla våra produkter är tillverkade utan gluten, utan konserveringsmedel eller färgämnen. Några av våra produkter är: Cecina de León IGP, Chorizo extra hemgjord (sarta, cular och vela), Salchichón extra hemgjord (sarta och cular), Jamón serrano, Lomo embuchado, Panceta naturlig (rökt och inlagd), Lengua curada (från gris och ko), Costilla adobada, Lacón rökt.
Spanien, Alcobendas-Madrid
... Alcobendas. Vi är leverantörer av iberisk fläskkött. De produkter vi erbjuder är: pluma, secreto och solomillo. Och i lagrade produkter: iberisk skinka, iberisk axel, presa embuchada, lomo embuchado, chorizo cular och salchichón cular. Vi är involverade i varje del av processen från uppfödning till marknadsföring och distribution av kött och lagrade produkter. Kontakta oss och begär information om våra produkter och tjänster. Vår webbplats www.navarretintoibericos.com...
Spanien, San Miguel De Valero
Jamon Iberico, Lomo Embuchado Iberico, Chorizo och Salchichon Iberico, Longaniza Iberica, Panceta adobada curada, Lomo adobado, Cabecero embuchado, Chorizo och Salchichon utan tillsatser: utan konserveringsmedel, utan laktos, utan gluten, alla produkter av svin. Kvalitet i produkterna och hantverksmässig tillverkning.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play