Turkiet, Izmir
DAMS Machinery, en ledande tillverkare av livsmedelsbearbetningsmaskiner baserad i Turkiet, specialiserar sig på att leverera industrikvalitetsutrustning som följer internationella kvalitetsstandarder. Sedan vår start i Izmir Kemalpaşa har vi engagerat oss för excellens och tillverkat Degbearbetningsmaskiner, Brödskärare, Förpackningsmaskiner, Kyltorn, Jäsningstorn, Ägg-Sesam Sprayer Maskiner och ...
Portfölj (61)
Belgien, Anderlecht
... mellan 10 och 15 ton erbjuder den enastående prestanda för att möta behoven hos professionella kök. SPETSEN AV UPPVÄRMNING Principen för uppvärmning i Olympic-ugnen bygger på kontinuerliga, sömlösa rör som uppfyller standarden TU 37 B, garanterade i 10 år. Med en diameter på 21,6 mm och en tjocklek på 3 mm genomgår dessa rör en rigorös process, från kallböjning till trycktest vid 400 bar, vilket...
Portfölj (189)
Frankrike, Collégien
...Vi är de enda franska designerna och tillverkarna av utrustning för bageri- och konditoribranschen. Specialister på dresseuses/pocheuses, fonceuses à tarte och bord med vibrationer. Vi har som mål att avlasta er från repetitiva uppgifter, samtidigt som vi bevarar det unika med hantverksmässig tillverkning.
Portfölj (10)
Belgien, Lodelinsart (charleroi)
...KRAFTFULL VENTILERAD MOTOR • Stålstruktur skyddad av värmebeständig lack • Skål, spiral och skyddsnät i rostfritt stål • Remdrift • Timer • Säkerhet på skyddsnätet • Hjul...
Portfölj (92)
Spanien, La Llagosta-Barcelona
Frankrike, Perriers-Sur-Andelle
...Gas-Drehofen FABEN i Smart-serien är en kraftfull baklösning som är perfekt för bagerier och konditorier. Med utvändiga mått på 1400x1170x2300 mm kan den rymma vagnar i storlekarna 400x600, 500x700 och 450x650 mm, med 15 till 18 våningar per vagn. Med en termisk effekt på 40.000 Kcal/h (47 kW) erbjuder denna ugn en jämn och effektiv bakprestanda. Rotationsmekanismen drivs av en växelmotor med...
Portfölj (401)
Italien, Napoli
...Kompletta uppsättningar för barer, pubar, rotisserier, take away, konditorier, bagerier, bistron, trattorior och restauranger. Design, genomförande och efterförsäljningsstöd för möbler och utrustning.
Spanien, Cervello
...Det paraffinerade pappret har en paraffinbeläggning som täcker en eller två sidor av pappret, vilket fungerar som en barriär mot fukt och fett. Det är non-stick och vattentätt. Det ger en mjuk och glidande känsla som underlättar hanteringen av den inpackade produkten. Lämpligt för kontakt med livsmedel. ANVÄNDNINGAR För att förpacka köttprodukter, fiskdiskar, charkuterier, bagerier, konditorier och för industrin i allmänhet för delar som är doppade i fett, oljor och annat.
Portfölj (7)
Italien, Schio
...BIJOUX är den medelstora bland Bismacs maskiner, vilket gör den lämplig för små företag inom konditori, bageri, restaurang, självbetjäning (Ho.Re.Ca.), lantbruksturism, familjeproduktionsenheter, ekologisk sektor, glutenfria och kolhydratfria degar. Det är en mycket kompakt modulär bänkmaskin som, trots sina små dimensioner, förblir sammansättningsbar som de större versionerna, beroende på...
Portfölj (7)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Intelle-blandmaskinen är en modern formpressmaskin bestående av två komponenter med ett rullsystem för deponering. Dess funktion är den professionella formningen av zephyrer, mjuka kakor, luftiga fruktgodisar, fluffig keso och andra konditoriprodukter samt mejerimassor med genomsnittlig viskositet. Ett urval av delikata ryska bisquitkakor, gratänger och skumgodis kan läggas ut eller pressas av Intelle-blandmaskinen. Detta kan ske genom en punkt- eller längdjusteringsanordning - prickad linje. Genom konstant pressning kan även skumgodisbitar, kakbitar, fondanter osv. produceras.
Portfölj (10)
Turkiet, Istanbul
...Du behöver leverantörer som kan hjälpa dig att använda rätt teknik för att lösa dina nuvarande utmaningar och nå dina mål. Våra säljare, kundtjänst och tekniska ingenjörer arbetar alla för att möta dina industriella utmaningar och hitta de bästa lösningarna.
Portfölj (1)
Italien, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...I maccaruni i Kalabrien kallas också strangugliapriaviti, scilatielli, scialatielli, firrazzul, maccarruni a firrettu, fileja, fhilateri, beroende på ursprungsorten. I forna tider använde man gonaci, de träiga stjälkarna av disa-blomman, för att arbeta med pastan, och senare strumpstickor eller metalltrådar från ett trasigt paraply.
Portfölj (4)
Portugal, Pero Pinheiro
...Spänning: 230 Vac (-20%...+10%) – 50/60 Hz Energiförbrukning: < 20 W Dosering upp till 99,9 liter (upplösning av 0,1 Lt) Vattentryck: från atmosfäriskt till 10 bar Termometer från 0 till 50ºC (upplösning av 1ºC) In- och utgång med 1/2" tum Med partikelfilter vid ingången Möjlighet att avbryta vattenutgången Vikt: ca 4 Kg Driftstemperatur: 0 till 50º C Drift i automatiskt läge (förval av önskade liter) eller manuellt läge (med manuell start och stopp samt visning av förflutna liter). Dimensioner: 235 x 315 x 130(h) mm...
Portfölj (5)
Spanien, Illescas
cobaMaq är ett ledande företag inom bageri- och konditorisektorn med över 20 års erfarenhet i branschen som erbjuder sina kunder denna tjänst för onlineköp. I denna butik kan du hitta alla produkter eller tillbehör för ditt bageri, konditori, café, bar… och du kan köpa dem snabbt, bekvämt och säkert via Internet. På så sätt minskar vi kostnaden för produkterna och leveranstiderna, vilket ger en bä...
Portfölj (1)
...Konvektionsugnar är särskilt lämpliga för bakning av små volymkakor, bakverk, smörgåsar och brödproduktion på konditorier, restauranger, hotell och bagerier. Varmluftscirkulation tillhandahålls av inre fläktar (en fläkt för ugnar med 4 eller 5 plåtar, och dubbla fläktar för ugnar med 8 plåtar), och sprids över hela bakområdet för att skapa en homogen miljö. Fermenteringsenheten som är placerad i...
Portfölj (9)
Italien, Cinto Caomaggiore
...Högtemperaturbeständigt papper, idealiskt för att svepa degar som ska bakas i bagerier, bagerier och konditorier. Bakpapper, ugnspapper och silikoniserat papper är lämpliga för förpackning av non-stick livsmedelsprodukter. Fettbeständiga bakpapper har värmebeständiga egenskaper och finns i olika vikter och storlekar.
Portfölj (9)
...Samtidig uppvärmning och blandning. Mångsidig maskin avsedd för ett brett användningsområde inom bagerier, konditorier och restauranger. Högkvalitativa material som används vid tillverkningen av maskinen säkerställer en lång livslängd och driftsäkerhet. Hela konstruktionen är tillverkad av högkvalitativt stål AISI 304, avsett för kontakt med livsmedel, korrosionsbeständigt och motståndskraftigt mot de flesta syror, steriliseringslösningar, de flesta organiska kemikalier och färgämnen. MK-enheten värmer jämnt hela innehållet i kitteln till en maximal temperatur av 150 °C.
Portfölj (4)
Tyskland, Klingenberg
...Förutom inrättningar inom restaurang- och livsmedelsbranschen (bagerier, konditorier, charkuterier, kaféer…) tillverkar vi även frisör- och skönhetsinrättningar. Genom större investeringar i moderna maskiner har efterfrågan ökat från etablerade butikskonstruktionsföretag i regionen. Det finns redan långvariga relationer med olika planeringskontor och arkitekter. Även högkvalitativa...
Portfölj (2)
Turkiet, Istanbul
... konditoribakugnar till degberednings- och bearbetningsmaskiner, betjänar vi bagerier, konditorier, hotell, stormarknader och kantiner över hela världen. Vi exporterar 70% av vår produktion. Vi har kunder på hundratals platser, främst i afrikanska länder, men även från europeiska länder till de turkiska republikerna, och från Balkan till Mellanöstern. Våra mål för den kommande perioden är att öka vår produktportfölj, förbättra befintliga produkter och öka vår globala tillväxt. Vi ser fram emot att få samarbeta med er och känner stolthet och ära över detta...
Italien, Castel Maggiore
AV Baking är en ledande italiensk tillverkare och distributör av kommersiell cateringutrustning, från mixers, ugnar, degrundare och delare, till kyllösningar, pizzabänkar och mycket mer. Branschledande maskiner och utrustning för livsmedels- och cateringsektorn; restauranger, pizzerior, bagerier, konditorier. PROFESSIONELLA MIXERS En stor variation av spiral-, tvillingarm- och gaffelmixers...
Belgien, Hannut
... förhindra att våfflorna fastnar. De finns i både liten och stor storlek (plåt för 2 våfflor eller 4 våfflor). Ampi:s våffelmaskiner är avsedda för yrkesverksamma över hela världen: food trucks, bagerier & konditorier, våffelbutiker, restauranger, hotell, föreningar & kooperativ, … eller ibland till och med entusiaster! Bland sortimentet hittar du även tillbehör och andra produkter: gaffel...
Portfölj (2)
Italien, Caselle Torinese
Vi designar, installerar och distribuerar anläggningar, maskiner och inredningar för bagerier, konditorier, restauranger och glassbarer.
Bianchi Rapida grundades 1912 och har i över 100 år tillverkat maskiner för livsmedelsindustrier, bagerier, konditorier och pizzerior. Vår produktion av maskiner har specialiserat sig på beredning av deg, vi tillverkar spiralblandare, nedsänkta armar, gafflar, planetmaskiner och självfermentatorer. Kvaliteten på våra produkter är känd i hela Italien och världen över. Bianchi Rapida samarbetar med...
Turkiet, Mersin
Som ARSONi-märke tillverkar vi kylutrustning, chokladuppvärmnings- och tempereringsmaskiner, blad- och vätske (gelé) ismaskiner, oliv- och frukt-torkmaskiner, köksutrustning och snabbmatsmaskiner för bagerier, konditorier, dessertsalonger, restauranger, barer och liknande ställen, förutom glassvitriner och maskiner. Sedan 2014 har vi tillverkat Tava Glass - Rullglassmaskiner, som är kända i vårt...
Frankrike, Arconnay
Leverantör av frysskåp för bagerier och konditorier. Leverantör av maskiner för konditorier och bagerimaterial. Trittico-maskiner med automatiserade program. Trittico Executive med 17 automatiserade program. Tillverkare av gräddmaskin för bagerier och konditorier. Tårta Grand Froid: utställningsutrustning för tårtor i butik vid negativ temperatur. Tillverkare av chokladöverdragare K4. Permanent...
Maskiner för produktion av färsk pasta, pastaskärare för färsk pasta, degblandare för pizzerior och bagerier, degblandare för konditorier, pastaskärare för konditorier, chokladformare, ugnar för gastronomi och konditori, ugnar för pizzerior, chokladmaskiner, maskiner för ginseng- och kornprodukter, ismaskiner, kylskåp för restauranger, kylbänkar, glassmaskiner, chockfrysare, kylbord, rostfria...
Frankrike, Gemenos
Giraudon är en familjehistoria, av passionerade, tekniker och handlare. En historia som började skrivas 1890 i Marseille. Sedan 130 år tillbaka, fram till 2020, har vi försett yrkesverksamma inom livsmedelsindustrin, konfektyrproducenter, chokladtillverkare, glassmakare, aromatiker, läkemedels- och kemilaboratorier, hantverkare, distributörer för bagerier och konditorier, ekologiska butiker och...
Belgien, Soumagne
Monseur Equipement är specialiserat på försäljning och leverans av utrustning och maskiner för bagerier, konditorier, glassfabriker och chokladtillverkare. Vi säljer utrustning för alla typer av produktion, oavsett om det är hantverksmässig, industriell eller skräddarsydd produktion. Ugnar, chokladspånsmaskiner, chokladtemperatorer, valsar, sprutmaskiner, diskmaskiner... osv. finns tillgängliga hos oss. Alla typer av produktion: hantverksmässig, industriell och skräddarsydd. Våra märken: HYDROPROCESS - PROMATI - PIETRO BERTO - UNOX...
Portfölj (39)
Spanien, Sevilla
Över 100 år i tjänst för den hantverksmässiga och industriella bagaren. Försäljning och underhåll av maskiner för bagerier och konditorier. Pålitliga varumärken på marknaden: REVENT - SERMONT...
Spanien, Cabrera De Mar
Maquinaria Viñas är ett ledande företag inom tillverkning av maskiner för livsmedelsindustrin, specialiserat på att erbjuda lösningar för bageri och konditori. De lösningar vi erbjuder kännetecknas av sin kvalitet, modularitet och mångsidighet. Vi tillverkar helt skräddarsydda maskiner för att tillfredsställa våra kunder: kedjor av bagerier och konditorier, stora företag inom livsmedelssektorn...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play