Italien, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., som har varit verksam på marknaden i fyra generationer, erbjuder lagrade och färska ostar av utmärkt kvalitet. Vi är en referenspunkt för många europeiska verksamheter när det gäller leverans av inte bara Parmigiano Reggiano lagrad från 12 månader upp till 60 månader, utan även av get- och fårostar från den italienska traditionen. Vi är också leverantörer av typiska chark...
Portfölj (54)
Italien, Marmirolo
...W: 290 ÷ 310. Professionell blandning av mjöl av mjukt vete, idealisk för en pizza med en mycket porös och utvecklad kant. DOPPIAESSE erhålls genom malning av delvis förgrodda korn. Närvaron av naturliga fördelaktiga enzymer påverkar kvaliteten på degen: det resulterar i en lätt och mycket lättsmält pizza. Tekniskt sett möjliggör DOPPIAESSE extraordinära resultat och en deg som är 10% lättare än genomsnittet. 25KG -10KG...
Portfölj (56)
Spanien, La Llagosta-Barcelona
...Dispenser för flytande, mjukt eller halvfast deg. - För medelstora och stora produktioner, 170-230 brickor/timme, cirka. - Helt automatisk: brickmatning, positionering för fyllning och brickutmatning. - Den volymetriska doseringen av produkten är exakt och garanterar samma dos i alla doseringsmunstycken. Olika element av doseringsmaskinen kan anpassas: antal munstycken, brickbredd, uppvärmd tank...
Portfölj (83)
Frankrike, Condé-Sur-Marne
...La Champenoise är en deg formad som en druvklase som perfekt representerar vår region. Den är gjord av mjukt vete och durumvete, samt rödbetor för de lila druvklasarna. Nettovikt: 500g...
Portfölj (17)