Spanien, Murcia
...Espinal vinäger piparras är gjorda med utvalda gröna chili. Med mört kött och tunn hud är det en mycket uppskattad produkt för att förbättra smaken av olika baljväxträtter, sallader och kött. Dessutom är de utmärkta som aperitif. Vikt: 0,180 gr...
Portfölj (178)
Tyskland, Neuenrade
... som t.ex. färska blandade sallader, smörgåsar, Mettwürstchen, etc. Varma drycker: Kaffe, mjölkkaffe, Café Latte, cappuccino, Wiener Melange, Latte Macchiato, espresso, Amarettokaffe, vaniljkafé, kakao, mjölkchoklad, vildfrukts-te, citron-te, tomatsoppa, hönssoppa...
Portfölj (7)
Tyskland, Hamburg
...{"Kategori":"Enkelkryddor","Innehåll":"40 g i plåtburk","Ingredienser":"Sumak","Notis för allergiker":"Kan innehålla spår av nötter, jordnötter, sesam, senap och selleri.","Smak och Aroma":"färsk och samtidigt ättikartad i doften med fruktigt-syrlig smak och harig-bittera toner.","Användning":"Sumak är en typisk, turkisk bords krydda som strös över färdiga sallader och andra rätter. Frukterna...
Portfölj (24)
Tyskland, Niederfischbach
...GHS Vakuum-kyl- eller frysanläggningar används för att snabbt kyla ner färska produkter, såsom grönsaker, sallader, svamp, bakverk, etc. från utgångstemperatur till +2°C. Därefter kan produkterna lagras i kylrum eller skickas. Genom robust konstruktion och optimal utformning av tillbehörsaggregaten säkerställer anläggningarna på många år framöver en pålitlig funktion och enkel hantering.
Portfölj (7)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Majskli är en källa till kostfiber. De används för mild rengöring av kroppen, för att tillsätta i bakverk, sallader och soppor. Minskar aptiten. Vikt: 200 g...
Portfölj (27)
Frankrike, Aix-En-Provence
...Voatsiperifery-peppar, mer känd som vildpeppar från Madagaskar, är en av de mest eftertraktade i världen. Upptäck den verkliga smaken av peppar från Madagaskar: Fruktig, träig och blommig. Den ger en uppfriskande touch till dina rätter, mycket karaktär men utan att vara överväldigande. Vildpeppar från Madagaskar passar perfekt till vita kött, fisk, foie gras, lamm, sallader… den passar också...
Portfölj (10)
...Denna lösning är idealisk för förpackning av livsmedel och medicinska produkter som inte kräver vakuum eller gas. Den används vanligtvis för att förpacka olika artiklar, inklusive bakverk, gräddade varor, take-away-måltider, torra livsmedel, färdiga måltider, sallader och delikatessprodukter som är avsedda för dagligt bruk. Dess effektivitet är särskilt anmärkningsvärd för livsmedelsprodukter som...
Portfölj (9)
Bulgarien, Yambol
...Utvunnen från högkvalitativa skalade solrosfrön genom kallpressning, utan uppvärmning och utan kemisk bearbetning. Fördelar: - utan kemisk bearbetning Lämplig för: - beredning av såser, marinader och majonnäs - smaksättning av sallader Kallpressad solrosolja erhålls genom att först avskala fröna och sedan pressa dem i en press. Med denna metod för att extrahera oljan kvarstår en stor del av...
Portfölj (35)
Frankrike, Auros
...Denna produkt är magisk eftersom den är mycket praktisk förutom att vara läcker. Skuren i skivor som varma tapas kan den också förgylla dina pastarätter och sallader med varma skivor av konfiterade korvar. Det är magiskt! Sortiment Konfiterad fläskkorv 3×80 g, hållbarhet 40 dagar Konfiterad ankkorv (blandning av fläsk och anka) 4x40g hållbarhet 40 dagar Konfiterad fläskkorv med Piment d’Espelette 3x80g hållbarhet 40 dagar...
Portfölj (31)
Tyskland, Bad Bramstedt
...• lämplig för sallader som riktig "mozzarella" Förpackning • 3 x 60g Påse • 8 x 0,180g Låda...
Portfölj (5)
Tyskland, Wörrstadt
...Lecker’s ekologiska pepparmyntsolja kan användas för att aromatisera sallader, bakverk, desserter, choklad och drycker. • 100% ren ekologisk pepparmyntsolja utvinns genom destillation från ekologisk pepparmynta (Mentha piperita). Ingredienser: 100 % ren pepparmyntsolja* *=från kontrollerad ekologisk produktion Allergener: inga innehållna Vegetarisk: Ja Vegan: Ja...
Portfölj (41)
Italien, Castelfidardo
...Fruktig extra jungfruolivolja med dofter av mogen oliv som påminner om gul äpple eller mandel. Den har en mjuk och delikat smak, mindre ihållande jämfört med andra oljor. Idealisk för alla rätter; passar särskilt bra till rätter av medelstruktur som: orecchiette och cime di rape, bönor och cikoria, vitt kött, ångad fisk, sallader, etc…...
Portfölj (4)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Rökt röd paprika som ursprungligen kommer från Spanien. Paprikan har en unik arom och ger rätten en mycket raffinerad och stilfull smak. Rökt paprika görs av vanlig mogen paprika. Först torkas frukterna och därefter röks de. Den passar bra till grillade rätter, bakad potatis, ris och grönsaker, samt rökt kött. Praktiskt lock - dispenser. Användning för Används för tillagning av soppor, såser, sallader, marinader, kötträtter och andra. Näringsvärde per 100 g. Kolhydrater (g / 100g)… 11 Fetter (g / 100g)… 3,0 Proteiner (g / 100g)… 46 Energivärde (kcal / 100g)… 250...
Portfölj (178)
Turkiet, Istanbul
...Kapris, en hälsosam smak från medelhavsköket, är ett perfekt komplement till fiskrätter och sallader.
Portfölj (10)
Grekland, Chalkidiki
...Kalamata-oliver. De är kompakta och krispiga med en diskret fruktig smak, som är salt och något bitter. De äts som förrätt, i sallader och särskilt i grekisk sallad. De odlas uteslutande i hela Grekland och bearbetas på ett naturligt sätt, som definieras av produktionsprocessen.
Portfölj (10)
Turkiet, Bursa
...Högkvalitativ naturlig extra jungfruolivolja. Ursprungsland: Turkiet, Utvinningsmetod: Kallpressad, Surhetsgrad: 5-6%, Förpackning: Glasflaskor, PET-flaskor, burkar, Användning: Direkt konsumtion, rätter, sallader.
Portfölj (3)
...Dalle Crepole sfogliate med polentadeg har vi patenterat Crepolini sfogliati med polentadeg som förbereds genom att skära Crepole i strimlor på cirka 2 cm och vi lägger dem att torka i ugnen vid 280 grader täckta med grovt salt. Det blir en slags grissini att knapra på när som helst under dagen, utmärkta för aperitifer, att kombinera med sallader, etc.
Portfölj (10)
Frankrike, Saint-Etienne
Turkiet, Mamaris
... oljan fastnar produkten inte vid stekning och sallader får en god smak. Dessutom innehåller vissa fetter solrosolja i sin sammansättning, till exempel margarin. Den används också för industriella ändamål: denna ingrediens kan användas i produktion av färger och lacker samt vid tillverkning av tvål. Bland varianterna av oljesyra anses råolja gjord av solrosfrön vara den mest hälsosamma. Denna olja innehåller sådana nödvändiga ämnen för människokroppen som: ■ Steroler ■ Tokoferoler ■ Fosfatider...
Portfölj (7)
Frankrike, Levallois Perret
...Mynta är en aromatisk, örtartad växt med mycket doftande gröna blad. Användningar av Mynta i matlagning: I desserter parfumerar den glass, sorbet och olika konfektyrer. Kombinationen av mynta med jordgubbar och choklad är en delikatess! Den smaksätter flan, fruktsallader, drycker (te, mojito…) Mynta ger smak åt otaliga rätter, både sallader och grönsaksrätter, spannmålsrätter (tabbouleh) eller kött... Fördelarna med Mynta: Den har lugnande, bedövande och smärtlindrande egenskaper.
Portfölj (28)
Tyskland, Hamburg
... nötigare än röd quinoa. Svart quinoa passar bra med curry-rätter, sallader eller fetaost. Underbara frön från INKA Quinoa - en av de äldsta kulturväxterna i mänsklighetens historia och ett av de mest näringsrika livsmedlen i världen! Innehållet av protein och vissa mineraler (särskilt kalcium, magnesium, järn och zink) är mycket högt. Quinoa innehåller alla essentiella aminosyror (mycket hög halt av lysin) och över 50 % omättade fettsyror (särskilt linolsyra), dessutom innehåller quinoa B-vitaminer och...
Portfölj (14)
Frankrike, Ham
...Hela frön av dill skördas från växten Anethum graveolens L. Dill är en mycket uppskattad krydda i matlagning för sin distinkta anis smak. Dillsfrön är särskilt läckra som tillbehör till grillad eller rökt fisk, färskost, sallader, grönsaker, kött, paket, såser, kakor, kompott och sylt. Deras anis smak ger en unik dimension till dessa rätter och ger en uppfriskande touch. Receptidé: Grillad Lax med Dill Ingredienser: 4 laxfiléer 2 matskedar dillsfrön Saften från en citron Salt och peppar efter smak 2 matskedar olivolja Referens: AR803824 Ean13: 3760306803824...
Portfölj (127)
Frankrike, Sainte Croix En Plaine
... artificiella aromer / vegansk / utan allergener / idealisk som ersättning för salt Ursprung: Frankrike & Tyskland Utseende: karaktäristisk brun färg Smak: naturlig syra och kryddig Syra: 5° Användningstips: Kryddning av sallader och andra kulinariska förberedelser (såser, avglacering, marinad, buljong...). Som dryck: 1 tesked i ett glas ljummet vatten att dricka på fastande mage på morgonen.
Portfölj (8)
Frankrike, Flagnac
...Aper’ligots: Aligotpärlor att njuta av som Tapas, i sallader eller som tillbehör, tillgängliga i Cantal / schalottenlök, Roquefort, anka eller tryffel.
Portfölj (5)
Nederländerna, Rotterdam
...Frysta ananasbitar av klass A (10 kg) (MD2). Hållbart ursprung från Costa Rica. Levereras i frysförpackningar om 10 kg. Ursprung: Costa Rica Vi levererar endast premium IQF klass A, 100% spårbara grönsaker och frukter. Vår frysta ananas kommer hållbart från bönder anslutna till GAP. All vår frysta frukt kommer från hållbara källor. Vår frysta frukt har många användningsområden. Perfekt för att göra smoothies och shakes. Tina upp och använd i sallader som Poke och mycket mer. Använd den i dina recept för bakning, bryggning, men också för sylt och chutneys.
Portfölj (2)
Frankrike, Saint Cannat
...VINIFIKATION Direkt pressning och jäsning med temperaturkontroll – omrörning av jästfällningen i slutet av jäsningen. SMAKPROV Ljusgul färg med gröna reflexer. I munnen finner man aromer av citrusfrukter (citron, pomelo) och växtdoft (buxbom, jasmin). Perfekt som aperitif, till sallader eller grillad fisk. Denna vin serveras bäst mellan 8°C och 10°C.
Portfölj (46)
Frankrike, Brive La Gaillarde
...För att förbättra dina sallader och råa grönsaker har Le Jardin du Centaure skapat denna blandning: Ekologiskt Guérande-salt och citrontimjan. Saltkar på 100 g. Hållbarhet över 18 månader.
Portfölj (71)
Tyskland, Berlin
...Vi är distributör av solrosolja, en vegetabilisk olja som utvinns från fröna av solrosor. Mer än hälften av dessa frön består av fetter. I många länder äts solrosfrön råa som snacks eller i sallader, men de kan också pressas till solrosolja. Världen över är solrosolja en av de mest använda oljorna. Den ljusgula oljan används främst för stekning och rostning. I kombination med andra vegetabiliska oljor, såsom rapsolja, sojabönolja eller linfröolja, används den också som salladsolja, stekolja eller för att göra margarin. Tveka inte att återkomma till oss för mer information och detaljer.
Portfölj (133)
Frankrike, Saint-Loubes
...Att avnjuta med charkuterier, förrätter, sallader, couscous, pizzor eller helt enkelt för hela måltiden. Servera kall.
Portfölj (21)
Spanien, Boiro (a Coruña)
...Upptäck hela smaken av MareAperto-sallader som du enkelt kan ta med dig för att njuta av en stor måltid på språng. NETTOVIKT: 160 g AVRUNNEN VIKT: NA ENERGIVÄRDE: 290 kcal (871 kJ) FETT: 12 g KOLHYDRATER: 13 g PROTEIN: 11 g SALT: 1,2 g...
Portfölj (10)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play