Spanien, Madrid
...Paellakryddblandningen är idealisk för att tillaga äkta spansk paella med kyckling, skaldjur och chorizo. -egentillverkning- Kryddor enbart för industri och handel. För mer information om våra produkter, vänligen besök vår hemsida eller kontakta vår försäljningsavdelning. Ditt team från HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE...
Portfölj (22)
Frankrike, Saint Lambert De La Potherie
...kommer denna skivmaskin för skinka att erbjuda flera skärdimensioner. Med sitt remsystem och sin slipsten kommer denna skivmaskin för skinka att underlätta ditt arbete och spara tid. Med denna professionella skivmaskin med en diameter på 195 mm kan du skära rå skinka, kokt skinka, rökt fläsk, korv, chorizo men inte ost. Blad: ø195 mm Skärlängd: 190 mm Skärhöjd: 130 mm Skärtjocklek: 0,2 - 12 mm Effekt: 150 W / 230 V Dimensioner: L425 x B370 x H340 mm Vikt: 11,10 kg...
Portfölj (188)
...Traditionellt rökt paprika från La Vera-dalen i den spanska regionen Extremadura. Så är det också en tradition i den spanska Extremadura att röka paprikan och på så sätt skapa en helt extraordinär specialitet. Användning: Söt och stark rökt paprika passar, beroende på smak, till anka, färskost, de flesta baljväxter och grönsaker, kyckling, nötkött och kalvkött, ris, fläsk. Den får självklart inte saknas i någon BBQ-sås och ger såsen en oöverträffad arom. Paprika älskar inte stark värme, annars blir den bitter. Detta är den typiska kryddan för den spanska korv-specialiteten Chorizo.
Portfölj (10)
Portugal, Barcelos
...Fyllningsutrustning för delikatesser som kombinerar hastighet och effektivitet Fyllaren EVC-2000 är den utrustning du vill ha som en allierad för fyllning i delikatesser. Chorizo, färsk korv, korv, salami, etc. Den kombinerar ett 10-blads motormatningssystem, vilket minskar förluster och förhindrar fläckar och bubbelbildning, samtidigt som den kontrollerar den exakta storleken på portionerna. En...
Portfölj (28)
Frankrike, La Jaille Yvon
...Våra MCÖ-sojaproteiner är utformade för att ge dig möjlighet att dra nytta av vår expertis, men också för att dela med oss av våra skapelser och receptidéer direkt från vårt tillagningskök. Våra HéÖ-gryn finns i flera smaker, inklusive Fågel, Chorizo, Merguez, Skaldjur och i olika storlekar: Oavsett om det handlar om bolognese, gratäng eller annat, är alla gryn redo att avnjutas och att...
Portfölj (5)
Frankrike, Carquefou
...Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas nature eller med örter i 55 eller 90g, merguez nötkött-lamm i 55 eller 90g, köttfärs, fyllning, chorizo att grilla, etc. Den kreativa sortimentet av saucisserie erbjuder också korvar och chipolatas med muscadet, med curé nantais och potatis, med grillade grönsaker, med grillad lök, med piment d'Espelette, Chistorra, baskisk... Tillgänglig i...
Italien, San Donaci
...Vin framställt av vinifiering av druvor från Negroamaro (90%) och Malvasia Nera (10%). Produktionsområde: Salento, mellan provinserna Brindisi och Lecce. Lagring i barriques. I doften framträder toner av mogna röda frukter och sylt, kryddiga inslag som svartpeppar, lakrits, rostade noter och en balsamisk ton av medelhavsväxtlighet. Idealisk med hårdostar som Comtè, Gorgonzola, charkuterier som fläskpancetta, chorizo, capocollo och grillat rött kött.
Portfölj (5)
...Ätbar, används för att forma kokt chorizo med tjock deg och produktion av kokt, rökt, cabano, lagrad och rå chorizo.
Matchande produkter
Avancerad
Avancerad
Andra produkter
OKY
OKY
BELLOTARI Espacio Ibérico är varumärket för vårt företag. Vi ägnar oss åt försäljning, marknadsföring och distribution av produkter från iberisk gris samt alla produkter tillverkade med råvaror från Extremadura och några andra spanska regioner. Vi grundades med den tydliga avsikten att erbjuda högsta kvalitet i våra produkter. Vi känner till hela produktionsprocessen för iberisk gris och till prod...
Frankrike, Laissac
...chorizo, guanciale, torkad korv, saucisson, utgör vårt sortiment av nitritfri charkuterivaror tillverkade i vår verkstad i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF är också uppfinnaren av Popines: charkuterier skivade tunt i en glasburk som är 100% återvinningsbar och pantbar. När den vakuumförpackas kommer Popinen att hålla i 3 månader i rumstemperatur. Finns i 3 format (Popine, Marmite, Chaudron), den kommer att komplettera dina raclette-måltider på vintern och charkuteribrickor under den vackra säsongen.
Portfölj (29)
Spanien, Guijuelo-Salamanca
César Nieto är en fabrik för charkuterier och skinkor som erbjuder följande produkter: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Frankrike, Perpignan
...n°1 i försäljning inom charkuteridiskarna i de butiker vi levererar till, våra produkter är katalanska specialiteter tillverkade i Garrotxa-dalen i den spanska Katalonien. Aromatiserade eller naturella fuets, aromatiserade eller naturella korvar, mild eller stark chorizo, skinkor, 1/4, 1/2 eller hel benfri serrano, ett brett utbud av vakuumförpackade skivor, saltad fläsk, lomo, osv... Vårt sortiment har i 10 år glädjat tusentals turister som kommer på semester till vår region.
Portugal, Benedita
Företaget DETRIGO producerar och säljer ultrafrysna bageri- och konditorivaror som majsbröd, pastéis de nata, bröd med chorizo och andra, samt konditorivaror med traditionella recept. Vi sätter våra kapaciteter, erfarenheter och motivation till kundernas behov och förväntningar, respekterar traditionella recept, säker livsmedelshantering och använder avancerade teknologier och metoder som leder...
Portugal, Valença
... kostnaderna mellan flera fabriker. Produkterna vi säljer är: Konserverad frukt, baljväxter och grönsaker, Konserverad fisk, Ostar och ostliknande produkter i skivor och riven form, Charkuterier (Kallskuret, Bacon, Chorizo, Salami, Semolina-pasta, Vegetabiliska oljor och olivolja, Juicer och nektar, Choklad och kex, Frysta grönsaker, UHT-mjölk, Kylskåpssallader, Såser (Majonnäs, Ketchup, Senap och många fler), Fryst fisk och ultrafryst skaldjur (Räkor), Fryst kött av svin, nötkött och fågel.
Spanien, Guijuelo
FISAN är ett familjeföretag med en lång historia (grundat 1920, ett hundraårigt företag) som specialiserar sig på en hantverksmässig produktion av stjärnprodukten från den spanska gastronomin, Iberico Bellota-skinkan. Vi tillverkar också många andra produkter från Iberico-grisen, såsom Embutidos (Chorizo, Lomo...) och frysta styckdelar (Pluma, Secreto, Presa...). Vi erbjuder flera format för att...
Portfölj (10)
Embutidos Don Hilarión är ett företag som är specialiserat på försäljning av chorizo, skinkor, fuet, ländkött, sidfläsk,... i Haro. Produkter av hög kvalitet i La Rioja. Skinkor från Haro, Chorizo från Haro, Ländkött från Haro, Fuet från Haro, sidfläsk från Haro. Försäljning i köttbutiker och charkuterier, livsmedelsbutiker, vinbutiker och du kan även avnjuta dem på restauranger och barer. Vi har distributörer i provinser i Spanien för distribution av våra produkter.
Spanien, Tudela (navarra)
Leframa är ett familjeföretag som gradvis har vuxit tack vare två tydliga principer: hårt arbete och högsta kvalitet för att erbjuda våra kunder den bästa produkten. Vi gillar vårt arbete och försöker förmedla detta i alla våra produkter. Våra produkter: FÄRSK KORV, CHISTORRA, TORKAD OCH FÄRSK CHORIZO, LONGANIZA, KURAD BACON, FLÄSKFETT, MARINERAD LOM, VIT CHORIZO, CULARES. Alla våra produkter är gjorda med naturligt tarm. Vi har stämpeln av Artesanos de Navarra och Reino Gourmet och nu har vi också en serie ekologiska produkter.
Spanien, Chipiona
...Palsternacka... Blommor: Allium, Krysantemum, Liljor... Bearbetade produkter: Olivoljor, Sherryvinäger, Oliver, Ansjovis, Makrill, Musslor, Sardiner, Tonfisk, Chorizo, Iberiska skinkor, Ostar, Basilika, Peppar, Cayenne, Kanel, Kummin, Klyftor, Lagerblad, Timjan, Honung, Manzanilla, Sherry, Sierra de Malaga, Condado de Huelva. Våra produkter kommer alla från lokal produktion, vi väljer våra partners noggrant för att kunna erbjuda de bästa produkterna från Andalusien.
Spanien, Aracena
... hantverksmässigt sätt med luften från Naturparken Sierra de Aracena och Picos de Aroche under en period av minst 24-36 månader. Den omsorg och noggrannhet vi lägger på vår Jamón de JABUGO gör att vi kan erbjuda dem med den perfekta mognadsgraden. Vi har också iberisk skinka av cebo, iberisk bellota-skinka, iberisk ländskinka, extra ländskinka, iberisk chorizo, iberisk salchichón och skivade iberiska charkuterier. Kontakta oss via denna väg så hjälper vi dig utan dröjsmål.
Spanien, Ripollet (Barcelona)
Antonijoan L.C. är en spansk tillverkare av köttprodukter sedan 1976. Våra huvudprodukter är: Bacon, Korv, Kokt skinka, Chorizo Rosario, Patéer. Vi är specialiserade på den kommersiella sektorn inom HORECA (Hotell, Restaurang och Catering). Vi är baserade i Ripollet (7 km från Barcelona) i en 3.000 m2 fabrik med toppmodern industriell utrustning och produktionsmetoder. Vårt företag är en ledare...
Spanien, Guijuelo
Iberiska Produkter Guijuelo. Fabrik för skinkor och iberiska korvar: skinkor, axlar, chorizo, loin.
Portugal, Leiria
... smak. Med tillägget av charkuteriprodukter i sitt sortiment har företaget skapat ett nytt varumärke - MANDUCA ®, där vi erbjuder olika produkter som: Morcela de Arroz; Farinheira; Negrito; Salpicão; Barriga Fumada; Presunto; Färska korvar och Merguês; Spett; Roti; Hemlagad chorizo. Vi är alltid trogna de hantverksmässiga produktionsprocesserna och de stränga urvalskriterierna för råvaror, där vi har...
Spanien, La Vall D'uixó
...http://mylocal-esp.net/esp/la-vall-duixo/castellon/carniceria/carnes-murcia-1981Köttbutik specialiserad på hästkött som tillverkar alla typer av charkprodukter, från hamburgare av olika slag till hästkött, mortadella av häst, salchichón och chorizo av häst. CARNES MURCIA 1981Gata Maestro Rodrigo, 812600La Vall D'uixóCastellón+34 964 66 21 22...
Spanien, Figueres
El Graner är en charkuteri med över 20 års erfarenhet, beläget i Alt Empordà, med butiker i Vilafant och Figueres, samt ett eget kök där vi tillverkar våra charkuterier helt hantverksmässigt. Vi har två linjer av charkuterier: kokta och lufttorkade. Fuet, långkorv, bacon, fläskkarré, kalkon, chorizo, sobrasada, butifarra, bull, magret, foie... alla tillverkade med stor omsorg på hantverksmässigt sätt i vårt kök. Vi erbjuder också charkuterilådor för att njuta av våra produkter under speciella tillfällen som jul, eller för att ge originella företagsgåvor.
Spanien, Vallecas
Vill du köpa kött online på ett snabbt, bekvämt och säkert sätt? På Discarlux specialiserar vi oss på försäljning av kött av högsta kvalitet. Vi är experter på nötkött från inhemska och europeiska djur. Det har aldrig varit så enkelt att köpa gourmetkött online. Om du vill ha kött online till bästa pris och kvalitet, ta en titt på vår webbutik. Vi erbjuder de bästa produkterna: entrecôte av oxe och ko, oxfilé, nötköttsburgare, cecina, chorizo, blodkorv och mycket mer. Discarlux, din pålitliga webbplats för hemleverans av kött.
Företag för distribution och export av livsmedelsprodukter med hantverksmässig tillverkning av mycket hög kvalitet. Vi exporterar till hela EU: Morcilla de Burgos, Chorizo Riojano (söt och kryddig), lagrade fårostar, Wagyu-burgare, nötköttsburgare, viner från Ribera del Duero, viner från Rioja.
Spanien, León
... som inte påskyndar tillverkningsprocesserna genom att inte torka ut charkuterierna. Alla våra produkter tillverkas enligt den mest traditionella metoden och med de bästa råvarorna, vilket gör att smaken av cecina, chorizo eller någon av våra charkuterier väcker alla dina sinnen som aldrig förr. Vi inbjuder dig att besöka vår webbplats och våra produkter, vi ser fram emot att höra från dig!
Vi är producent av Serrano-skinkor A.O.C från Teruel (Calamocha) och producent av Ibérico Bellota-skinkor från Los Pédroches (Córdoba). Vi distribuerar över hela Frankrike, Belgien, Schweiz och Korsika med leverans från ett Bodéga-lager i 87520 Veyrac!!!! Du kan hitta Serrano-skinka med ben och urbenad vakuumförpackad. Ibérico lomo, korv, chorizo och sobrasada från Mallorca.
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Sedan sin grundande 1962 har företaget SACOR specialiserat sig på torra charkuterier från sydvästra Frankrike. SACOR erbjuder livsmedelsprodukter baserade på traditionella och regionala recept. Företaget erbjuder därmed torrkorv, lufttorkad korv, charkuteribrickor, chorizo, lufttorkad skinka, coppa, pancetta, salami, rökt fläsk, etc. Företaget engagerar sig för transparens och smakens excellens.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play