... grönsaker och frukter. Såsom lök, havtorn, hagtorn, klöver, te och så vidare. Det har anti-fria radikaler, anti-oxidation, anti-bakteriella, anti-virala och anti-allergiska effekter. När det används i fläskfett, etc., är olika antioxidantindex liknande BHA eller PG.
Specifikation: 98%
MOQ: 1 kg
Botanisk källa: Quercetin 98%
Partikelstorlek: 100% passerar 80 mesh...
...Bellota Cular Chorizo 5 Dompales
Den iberiska Bellota Cular Chorizo från DOMPAL är gjord av malet kött och fläskfett, kryddad med paprika och vitlök, allt inslaget i naturligt tarm. Ungefärlig vikt 1,3 kg...
ETABLISSEMENTS ABERA ligger på BP 14 Rue Victor Roussin Saint Brice en Cogles, 35460 Frankrike och är en industri för slakt och bearbetning av fläskkött. Licensierad typ av verksamhet: Slakt av grisar, styckning av fläskkött, lagring (kylrum). Vårt företag erbjuder förpackning, frysning, fraktjänster och betjänar kunder över hela världen samt flexibla tjänster till distributörer och kunder.
Vår an...
... kartong
Frysta fläskmagar, 10 kg kartong
Fryst fläskryggskinn, 20 kg kartong
Fryst fläskskärfett, 20 kg kartong
Fryst fläskfett, 20 kg kartong
Frysta fläsktungor, schweizisk skärning, i en kartong
Fryst fläskkrage, med ben, i kartong
Fryst fläskben utan ben, polyblock
Fryst fläskkotlett med ben, kartong
Fryst fläskkotlett utan ben, kartong
Fryst fläskmage, med ben, skinn på, N2, i kartong
Frysta fläskmånbens, 10 kg kartong
Frysta fläsköverarmsben, 20 kg kartong
Frysta fläsklårben, 20 kg kartong
Fryst gris
Vi levererar frysta fläskfötter fram/bak, preliminärt rengjorda från blod och föroreningar.
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) har sitt säte i Guijuelo (Salamanca) och ägnar sig nästan uteslutande åt industrialiseringen av iberisk gris. Deras mål var att bygga ett slakteri med styckningsavdelning och fettbearbetning, som skulle ge dem möjlighet att slakta och stycka de grisar som deras industrier behövde, samt att omvandla fläskfett till fett genom en smältprocess, vilket inledde...
... konstant och kontinuerlig utveckling, både när det gäller kvalitet och teknologi, vilket gör att vi kan anpassa oss till behoven hos varje enskild kund. Produkter: fläskfett, chicharrones, köttmjöl, iberisk revbensspjäll, iberiskt bacon, iberisk sidfläsk, etc.
...bearbetning och förpackning av olika typer av fläskfettprodukter.
Kunder har olika krav, våra produkter kommer uteslutande från fläskfett av högsta kvalitet.
Vi utvecklas och växer ständigt. För närvarande tillhandahåller vi tjänster till de europeiska, amerikanska och asiatiska kontinenterna.
Greixos Olivella har resurser tillgängliga för transport från slakterier och styckningsanläggningar till...
Leframa är ett familjeföretag som gradvis har vuxit tack vare två tydliga principer: hårt arbete och högsta kvalitet för att erbjuda våra kunder den bästa produkten. Vi gillar vårt arbete och försöker förmedla detta i alla våra produkter. Våra produkter: FÄRSK KORV, CHISTORRA, TORKAD OCH FÄRSK CHORIZO, LONGANIZA, KURAD BACON, FLÄSKFETT, MARINERAD LOM, VIT CHORIZO, CULARES. Alla våra produkter är gjorda med naturligt tarm. Vi har stämpeln av Artesanos de Navarra och Reino Gourmet och nu har vi också en serie ekologiska produkter.
Dobbels är en producent av fina charkuterier. De erbjuder: Marinerade köttprodukter, Bacon, Skinka, Diverse (Köttfärslimpa, Galantiner, Fläskfett), Nötkött, Korvar, Pajer.