Italien, Viterbo
... som aldrig är uppenbar. Vår region ger oss stor inspiration att producera korvar som synergiskt kombineras med högkvalitativa produkter, som salami med honung från Tuscia, kokt salami med aleatico, en druvsort från området, och Salame Violone, som också är lokal. Vi använder de bästa råvarorna och de bästa hjälpämnena, vilket gör att vi kan upprätthålla en mycket hög kvalitetsstandard.
Portfölj (7)
Frankrike, Plailly
... pålitlighet. Mer än 8 000 LUTETIA-system har installerats världen över för att utföra avfrostning, salting, fasackumulering, termisk behandling, torkning och rökning, kylning och kryogenik. LUTETIA utvecklar teknologiska processer för alla dina tillverkningar: Fläskprodukter (kokt skinka, bacon, patéer), Torkade charkuterier (coppa, lufttorkad skinka, lufttorkad korv, Cobourg), Inlagda produkter, Bearbetade fågelprodukter (fågelskinka, nuggets), Grillade och rökta kycklingar, Skaldjursprodukter (lax, bläckfisk).
Italien, Ferrere
... Barolo, korv, kokt skinka, rå skinka, cotechini och många fler, som vi säljer direkt i vår butik. För att öka försäljningen har vi även öppnat en charkuteributik i Langhe, i den historiska stadskärnan av Alba, och en annan i centrala Turin, nära det egyptiska museet, där man kan köpa allt vårt fläskkött och charkuterier.
Belgien, Alken
... är ett rikt sortiment av charkuterier som allt fler gourmeter - även utomlands - uppskattar. Vi har också ett lyssnande öra och en passande lösning för skräddarsydda produkter, enligt våra kunders behov. Schepers NV erbjuder ett komplett sortiment av rökt kött, bacon, kycklingkorv och kokt skinka.
Storbritannien, Birmingham
...-godkända leverantörer och uppfylla EU/UK:s välfärdsstandarder. Vi levererar benfritt fläskkött som är lämpligt för: bearbetade köttprodukter som korv, korvrullar, skotska ägg, fläskpajer, kokt skinka, torkad korv och kontinentala köttprodukter; fryst A-kvalitetskyckling och fryst A-kvalitetsanka; nötkött i alla styckningsdelar inklusive med ben och utan ben som kan levereras färskpackad eller fryst. Vi arbetar med leverantörer i Storbritannien, över hela fastlands-Europa, Fjärran Östern samt Nord- och Sydamerika. Vi driver också vår egen högkvalitativa bearbetningsverksamhet i Holland.
Spanien, Ripollet (Barcelona)
Antonijoan L.C. är en spansk tillverkare av köttprodukter sedan 1976. Våra huvudprodukter är: Bacon, Korv, Kokt skinka, Chorizo Rosario, Patéer. Vi är specialiserade på den kommersiella sektorn inom HORECA (Hotell, Restaurang och Catering). Vi är baserade i Ripollet (7 km från Barcelona) i en 3.000 m2 fabrik med toppmodern industriell utrustning och produktionsmetoder. Vårt företag är en ledare...
... citrusfruktskal, även täckta med mörk, vit eller mjölkchoklad. Paté av kokt och rå skinka. Biancomangiare, liksom de krämiga, finns i många smaker (28), liksom förberedelserna för tårtor och snabbgrädde för kall användning.
Portfölj (1)
Italien, Castelnuovo Rangone
Vemac är ett ledande företag inom design och konstruktion av automatiska linjer för bearbetning av färskt, kokt och lagrat kött. Från maskiner för automatisk avlastning av kött till fryssystem, från automatiska lastlinjer för salami till sorteringssystem för skinka, kan Vemac tillgodose alla behov av hantering, automation och robotik för köttindustrin. Dessutom garanterar de sina kunder en snabb och omfattande teknisk support.
Belgien, Izier
... skinkan, manuellt torrsaltad, rökig eller ej. Nöt: Den fina delen av skinkan, saltad i mild, naturlig lag eller i nät, rökig eller ej. Fläsk: Torrsaltad bröstköt, rökig eller ej. Hantverkskokt skinka: Förstklassig skinka som är hantverksmässigt saltad, kokt och bräserad i ugn. Torkad korv: Beredning baserad på förstklassigt fläsk- och nötkött.
Belgien, Veurne
... forskning har De Beauvoorder, som ursprungligen var en hantverksmässig patébakare, genom åren utvecklat ett helt sortiment av raffinerade produkter. Det finns också ett omfattande sortiment av kokt skinka, saltade produkter, fågel och kokkorv. Den röda tråden genom allt detta är kvalitet, smak, kulinarisk kreativitet och färskhet. Färskhet, en av De Beauvoorders hjärtefrågor. Man använder inte bara förstklassiga färska råvaror utan producerar också så mycket som möjligt på beställning, vilket i slutändan gynnar produkten.
Belgien, Eupen
Van Hees presenterar ett brett utbud av produkter inom kryddor och kondimenter; konserveringsmedel, emulgeringsmedel, färgämnen, rödfärger, smakförstärkare, kryddor, aromer, blandningar för färskt kött, blandningar för kebab, blandningar för charkuterier, blandningar för inläggningar, blandningar för lufttorkad korv, blandningar för lufttorkad skinka, blandningar för korv, blandningar för kokt charkuterier...
Frankrike, Cesson-Sévigné Cedex
...Geotexia, Jacquet, Krustanord, La Boulangère, Maître Jacques, etc. Genomförda projekt: Slakterier, Förpackningsverkstäder för räkor, Förpackning av mini Baby Bel, Äggkullar, Mejerier, Mjölnar, Lager, Logistikplattformar, Transstockare för mjölklagring, Enheter för sammansättning av livsmedelstillsatser, Förpackningsfabriker för oliver, Tillverkning av kokt skinka, Barnprodukter, Surimi, Tillverkning av vinterträdgårdar, Lagring av Corn Flakes, Tillverkning av frysta panerade fiskar, Tillverkning av färdiga sallader, etc.
Frankrike, Arnouville Les Gonesse
... teknologiska processer anpassade för alla dina tillverkningar: fläskprodukter (kokt skinka, bacon, patéer och andra), torkade charkuterier (coppa, lufttorkad skinka, lufttorkad korv, Cobourg), inlagda produkter, bearbetade fågelprodukter (fågelskinka, nuggets), grillade och rökta kycklingar, samt skaldjursprodukter (lax, bläckfisk och andra).
Belgien, Machelen (Bt.)
...rökta råskinka 'Cobourg', rökta bacon), cateringprodukter (frukostbacon, rökta bacon, kokt skinka), ekologiska produkter (Ekologiskt frukostbacon, Ekologisk salami, Ekologisk kokt skinka, Ekologisk skinkkorv, Ekologisk filet de saxe, Ekologisk råskinka, Ekologisk kalkonfilé).
Belgien, Diest
... kokt skinka i butiken måste omedelbart tilltala konsumenten. Det finns ju gott om valmöjligheter. Därför kan EJ Products, med sina vackra och moderna former, säkerställa en fantastisk presentation av all din charkuterivaror. Det som ser bra ut kommer också att säljas snabbare. Skinkformer spelar en oumbärlig roll i denna utformning. De vackraste resultaten uppnås fortfarande med våra skinkformer, och dessa är dessutom mer pålitliga och formstabila än tarmar eller nät.
Belgien, Kapelle-Op-Den-Bos
FAVORIT är specialiserat på produktion av kokt skinka. Från våra platser i Mechelen och Kapelle-op-den-Bos levererar vi till stor distribution och grossist.
Belgien, Wommelgem
Ter Beke är en innovativ belgisk färsk livsmedelsgrupp som marknadsför ett omfattande sortiment av kvalitativa färska livsmedelsprodukter och tillhörande tjänster i flera europeiska länder. I vår fabrik i Wommelgem producerar vi vårt kompletta sortiment av kokt skinka, paté och kokta korvar.
Frankrike, MAURON
... som korv. Certifiering ISO 9001-2000. Marknadsledare inom linjer för tillagning/kylning av kokt skinka. Armor Inox har över 100 Thermix-system i världen. Vi identifierar ständigt nya industriella trender och svarar snabbt med innovation och automatisering på marknadsutvecklingen globalt.
Tyskland, Erftstadt
Vi levererar lösningar för att förbättra färghållning och sammanhållning i kokt skinka, optimera hållbarhet och utseende i kokt korv, stabilisera och förbättra smaken i hållbar korv, samt förlänga färskheten hos sallad, såser, färdigrätter och fisk. Utpräglad kundorientering, kundanpassade lösningar, gedigen kompetens, pålitlighet, kreativitet, flexibilitet, snabbhet och mycket mer kännetecknar...
Italien, Mugnano Di Napoli
... och med genuina, högkvalitativa ingredienser, kommer halvfabrikatet i olika former, storlekar och vikter, mellan rullade, ampullformade, öppna eller stängda. Fyllningarna för söta och salta rätter återspeglar smaker och dofter från Neapel, som ricotta, choklad, krämfyllningar, sylt och körsbär för sötsaker, till de starka och distinkta smakerna av salta rätter som korv, blandade charkuterier, kokt skinka, ricotta och spenat, tonfisk, gateau och mycket mer. Halvfabrikatet förpackas enligt skärningar och vikter som varierar mellan stora, medelstora, mignon och även mikro.
Italien, Montegiorgio
Sedan 1932 har Guido Marzetti inlett verksamhet med kornmalning med stenmjöl och svinuppfödning. Rå och kokt skinka, mortadella och charkuterier av rent svin och jodiserat salt. Nationell högkvalitativ kokt skinka med färsk nationell svinkött, glutenfri, laktosfri.
Belgien, Deinze
Vårt företag är specialiserat på tillverkning av kokt skinka. Just genom att vi specialiserar oss på ett segment inom charkuteriavdelningen kan vi erbjuda er detta i alla storlekar och former. Och detta enligt den kvalitet som ni som kund önskar. Det fullständiga sortimentet av kokt skinka och skinkor hittar ni i vårt utbud. Detta sträcker sig från picknickskinka till skinkor och från kokt...
Italien, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har tillverkat charkuterier i över fyrtio år. Bland de karaktäristiska produkterna från området finns carne salada och speck; företaget producerar också de mest klassiska charkuterierna från den italienska traditionen, såsom kokt skinka, rå skinka, salami och bacon. Varumärket Salumificio Trentino är ett exempel på ett modernt och dynamiskt företag som har lyckats förena tradition med olika kostmodeller. Företaget har alltid varit noga med att uppnå kvalitet och har sedan 2006 certifierat sitt kvalitetsledningssystem enligt standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
Slovakien, Michalovce
... köttbearbetningsföretag, grossister, handlare. Råvaror som används för produktion av korv, salami, kokt skinka, konserverat kött, charkuterier, frankfurters, bacon. Biproduct som inälvor, ben för djurfoder, fläskhud och fiskhud, fiskfjäll för kollagenproduktion.
Frankrike, Vibraye
Charkuteriet FASSIER tillverkar produkter som är framtagna med respekt för den bästa charkuteritraditionen. Ledande produkter: överlägsen skinka kokt i Jasnières-vin, vitlökssalami rökt med bokträ, överlägsen skinklägg kokt och handgjord, blodpudding med stekt lök.
Produktion av kokt skinka...
I Nonantola, bredvid den historiska Villa Emma, bedriver företaget Fiorini med 50 års erfarenhet inom branschen verksamhet inom urval, avbening och handel med råskinka, kokt skinka och högkvalitativa charkuterier. Företaget ligger på kort avstånd från provinsen Parma, ett område för produktion av råskinka, särskilt i Langhirano där den noggranna urvalet sker med den traditionella metoden med...
... huvudsak är uppdelad i två delar. Å ena sidan har vi Anna och charkuteriet med produkter från Parma, såsom San Giovanni skinka och kokt skinka, produkter distribuerade av Noi Di Parma som Gorgonzola och Taleggio. Färsk skärning av får- och komjölkost från Sardinien och regionen samt färsk ricotta varje dag. Å andra sidan har vi avdelningen för ekologiska produkter utan palmolja, för veganer, vegetarianer, glutenfria för celiaki, utan tillsatt socker och utan laktos. Regionala produkter från Toscana och Ligurien som Bologni-honung. Kom och besök oss i stora antal!
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play