Tyskland, Balingen
...Den ideala kombinationen av skivning och vägning: Ergonomisk, lätt att rengöra, lätt att använda, energibesparande. Idealisk för alla manuella skivningsuppgifter såsom kokt skinka, kokta och stekta korvar, skivad ost eller långlivade varor som salami och lufttorkad skinka. Dessutom en platsbesparande lösning om metrologiskt godkänd vägning för försäljningsdisken och manuell skivning på ett och...
Portfölj (190)
Tyskland, Dissen
...) finns det endast i pulverform, inklusive stabilisering av lagen. Utöver den mångsidiga grundkryddan finns TenderFox® även i aromavarianter som Rostad, Rökt och Inlagd samt Kokt skinka och i smakerna fågel, fläsk och nötkött. I kombination med TopFox® torrkrydda kan TenderFox® användas på många andra sätt, t.ex. i smakerna lamm, örter, chili eller rök. TenderFox® ger dig optimal värdeskapande kombinerat med en förstklassig smak – en unik lösning. Fördelar i korthet: Flexibel ökning av värdeskapande Enkel att använda...
...saftig, kokt, bakad och kryddig. Aromerna tillverkas i enlighet med de aktuella EU-föreskrifterna (inkl. Flavouringregulation 1334-2008). Möjliga smakprofiler: Kyckling och kalkon Nötkött och kryddat kött Fläsk, skinka och bacon Lamm Tjeckien: Tjeckien 20 kg: 20 kg...
Portfölj (19)
Tyskland, Waltenhofen
... bearbetningstemperaturer och bildas igen under kylfasen. Denna typ av film har både utmärkta återhämtningsegenskaper och köttadhesion och är därför idealisk för produktion av kokt skinka. Dess temperaturtolerans möjliggör matlagning över 76°C – även i upp till 12 timmar. Egenskaper hos AVS: Utmärkt köttadhesion Minskad geléavskiljning under matlagning Medium barriär mot syre och vattenånga Extremt hög transparens Utmärkta förseglingsegenskaper, även med kontaminerade förseglingsytor IONOMER-FAMILJ STRUKTUR STANDARD TJOCKLEKAR AVGTS 7 Lager PA Special/PE/SURLYN® film 230my AVS 5 - 7 Lager PA/PE/SURLYN® film...
Portfölj (20)
Tyskland, Wasserburg Am Inn
...MEGGLE:s produktutbud FONDOLAC erbjuder utmärkta funktionella egenskaper för emulgering, stabilisering och smakförstärkning för salta produkter som kokt skinka, såser, delikatesser och korvprodukter. Genom spraytorkning av delvis avlaktoserad vassle tillverkar MEGGLE ett delvis avlaktoserat vassleproteinpulver med relativt högt proteininnehåll. Egenskaper och fördelar: Utmärkta emulgeringsegenskaper Vattenbindande kapacitet Proteintillskott Förbättrar bruningseffekten (Maillardreaktionen) Förbättring av textur och därmed munfeel Smakförstärkning (mindre användning av smaker och kryddor)...
Portfölj (10)
Tyskland, Erftstadt
Vi levererar lösningar för att förbättra färghållning och sammanhållning i kokt skinka, optimera hållbarhet och utseende i kokt korv, stabilisera och förbättra smaken i hållbar korv, samt förlänga färskheten hos sallad, såser, färdigrätter och fisk. Utpräglad kundorientering, kundanpassade lösningar, gedigen kompetens, pålitlighet, kreativitet, flexibilitet, snabbhet och mycket mer kännetecknar...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play