Belgien, Lixhe-Visé
Benoit Segonds, bagare – konditor. Jag bakar bröd på ett hantverksmässigt och traditionellt sätt med mjöler av högsta kvalitet för att återge brödet sin goda smak från förr och därmed dess plats på bordet. Jag har valt att arbeta med ekologiskt mjöl. Den ekologiska certifieringen garanterar att mjölet inte innehåller några tillsatser eller hjälpämnen (varken naturliga eller kemiska).
Spanien, Porriño
... skinkan och kokta ägg, tillagas och vakuumförpackas. Inga konserveringsmedel eller artificiella färgämnen används. I Galicien serveras den traditionellt som en förrätt, åtföljd av en kall grönsaksblandning. Ett annat populärt förslag är att äta den med färskt bröd; antingen på rostat bröd eller som en utmärkt smörgås. Serveras i sallader, fint hackad och klädd med lätt Modena-vinäger. Ytterligare...
Bageriet Mariana Sujki har funnits på marknaden i många år och har en rik erfarenhet inom bakning. De erbjuder kunderna ett brett utbud av produkter, inklusive traditionellt bröd. De föreslår främst vanligt bröd, fullkornsbröd, speltbröd, fröbröd, vanliga och söta bullar, flätor samt framför allt tårtor och andra sötsaker. I bageriet finns erfarna bagare tillgängliga. Tillsammans säkerställer de ett rikt utbud av bakverk för konsumenterna.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play