Italien, Scafati
... Monferrato och Campania-regionen - Mozzarella och Ricottaost (från buffel- eller komjölk) - Kallskuret (skinka, salami, speck, bacon, även aromatiserade) - Oliver och Olivolja - Kapris - Fina Kakor (även av ekologisk produktion)...
Vi producerar Fior di Latte, mozzarella gjord på buffelmjölk, får-, get- och komjölksostar, får- och getricotta, buffelricotta samt yoghurt gjord på komjölk, buffelmjölk och getmjölk.
Vårt mejeri producerar färska och lagrade ostar av får- och komjölk med färsk mjölk från vår egen gård.
CasaFadda 1886 genomför idén från grundarna att producera ostar i Sardinien, inte bara traditionella utan även särskilt innovativa produkter, vilket revitaliserar marknaden och optimerar potentialen inom sektorn. Målet är att kvalificera och främja den typiska högkvalitativa livsmedelsproduktionsresursen från Sardinien. Företaget producerar blåmögelost och smältost för pizza, sötad fårmjölkricotta som är idealisk för att dekorera cannoli, blandade mjuka ostar av får- och komjölk, samt traditionella pecorino-ostar. För kontakt: mail: casafadda1886@tiscali.it Tel: 079885031 fax: 079885205...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play