Italien, Chatillon
...Vertosan producerar och marknadsför spritdrycker och infusioner med stark lokal prägel. Genepì är kungen av Vertosans produktion, tillgänglig i olika versioner. De två mest innovativa Genepì är "Riserva", en infusion som mognar i 4 - 6 månader i små ekfat, och "Zerbion", som tillverkas med färska Genepì-plantor istället för torkade - som traditionen föreskriver - av sorten Mutellina, som sätts i...
Tyskland, Neubulach
Doinich Daal - Blackforest Whiskey tillverkar den finaste tyska whiskyn. I tredje generationen fokuserar familjen Dürr på tolkningen av denna maltwhisky. Spriten lagras i olika ekfat, bland annat i fat som tidigare innehållit äppelaperitif, vilket ger spriten sin helt egna smak.
Frankrike, Azé
...Cave d'Azé ligger i hjärtat av Mâcon-vinodlingen, i södra Bourgogne (i triangeln Tournus-Cluny-Mâcon). Medan man behåller traditionella metoder (lagring i ekfat för att åldra lagringsviner), har Cave d'Azé även införskaffat ny, avancerad teknik (pneumatiska pressar och temperaturreglerade ståltankar). I Cave d’Azé kan du upptäcka och smaka på: vita, röda och rosé-viner: Mâcon Blanc, Mâcon Prestige, Cuvée Saint Martin, Bourgogne aligoté, Mâcon rosé, Bourgogne rouge i ekfat, Bourgogne passe tout grain, Crémant blanc de blanc, Crémant rosé...
Frankrike, Arbois Cedex
...Hans barn, Philippe och Nathalie, har anslutit sig till dem för några år sedan. Tack vare denna komplementaritet har det nya teamet lyckats införa modernitet i produktionen och utveckla traditionella distributionskanaler med viner som finns i prestigefyllda hus och på fina restauranger. Domänen odlas med hållbara metoder: minimal användning av växtskyddsmedel tack vare jordbearbetning och grönskande tomter. Vinodlingen är mer naturlig, återinvesterad av många insekter, vilket är ett tecken på liv och biologisk mångfald. Vinifieringen är bestämt traditionell med lagring på ekfat och stora ekfat...
... det var kutym i många hem, blev sonen först vinhandlare, och sedan intresserade sig barnbarnet snabbt för spritdrycker. Så sedan 1968, tack vare mirabeller och andra frukter som skördats från den fruktträdgård han planterade, återupptar Paul GAYRAL de (gourmande) familjetraditionerna, och tillverkar sin sprit genom destillation med hjälp av en kopparpanna och långsamt lagrad i ekfat. Om "Vieille Prune" har säkerställt husets rykte i nästan 40 år, har han också lyckats sätta fokus på andra produkter som ratafia och aperitifer.
CHÂTEAU CAMP DEL SALTRE producerar och säljer AOC-viner från Cahors och roséviner från landet. De tre cuvéerna från slottet är Camp Del Saltre (vin som inte har lagrats på fat), Chevalier de Malecoste (vin lagrat på ekfat) och Cuvée révélation (premium). CHÂTEAU CAMP DEL SALTRE har flera gånger belönats med medaljer vid tävlingen för stora viner i Frankrike i Mâcon och vid tävlingen för oberoende vinproducenter.
Portugal, Porto
Vi befann oss i Douro Superior, nära Barca d’Alva, mitt i Douro Internationella Naturpark, på platsen Olgas, omgivna av hundraåriga olivträd, från den tid då cisterciensmunkarna vandrade här. Våra viner genomgår långa lagringar i nya ekfat av fransk ek innan de buteljeras. Vi har två röda viner på marknaden, ett stort vin med hög lagringspotential och ett mer elegant vin, tydligt ett terroir-vin...
Frankrike, Trespoux-Rassiels
MAS DEL PERIE ligger på de högsta kullen i Cahors, där Malbec är huvudsorten. På MAS DEL PERIE är jordbruket biodynamiskt och respekterar miljön. Vinifieringen av druvorna i vineriet sker naturligt, utan vinproduktionsämnen, och vinet följs upp till sin mognad i betongtankar, fat och stora ekfat beroende på dess karaktär.
Alvisa är specialist på att destillera alkoholer baserade på vin. Vi har utmärkta färska brännvin, destillerad alkohol upp till 96º och även rektifierade alkoholer upp till 96º. Vi har 15 000 franska ekfat som lagrar brandy från 6 månader upp till 30 år. För diskontinuerlig destillation har vi 4 franska Charentais-alambiquer och 6 spanska Alquitaras. Alvisa är också specialiserad på monovarietala...
Andra produkter
BRANDY XO ALVISA
BRANDY XO ALVISA
Portfölj (1)
Belgien, Bierghes
Beläget i Bierghes (Rebecq), i dalen vid Senne, är Gueuzerie Tilquin den enda gueuzeriet i Vallonien. Ett gueuzerie, eller Geuzestekerij på nederländska, är ett företag som blandar Gueuze på det traditionella sättet (eller Oude Geuze). De nybryggda musterna köps från olika producenter i regionen (Pajottenland och Bryssel) och lagras i ekfat för jäsning och mognad under 1, 2 eller 3 år. De...
Frankrike, Soussans
... samtidigt som behandlingarna begränsas avsevärt. Jorden får därmed en bättre balans och stärks naturligt mot angrepp. Både vinrankan och druvorna drar full nytta av dessa gynnsamma förhållanden. Beskärning och gröna skördar används också för att kontrollera avkastningen och optimera vinets kvalitet, som lagras på franska ekfat i 12 månader. Vinet Château TAYAC säljs till Bordeaux-handeln, vinbutiker, restauranger samt direkt till export.
Portfölj (7)
...Ekologisk & Premium Extra Jungfruolja, Balsamvinäger lagrad i ekfat, Balsamkräm, Ekologiska och icke-ekologiska: Kalamataoliver och gröna oliver, antingen naturella eller fyllda med a) vitlök, b) paprika, c) mandel, d) citron, Grönt naturligt tvål gjort av olivolja, berikat med extrakt: lavendel, honung & aloe, och slutligen erbjuder vi våra kunder Naturligt Havssalt, en produkt av oöverträffad smak och kvalitet.
Tillverkare av ekfat: burgundiska tunnor, bordeauxfat, chablisfat. Sedan starten 1954 har samma värderingar drivit Tonnellerie Rousseau. Respekten för traditionen, kärleken till väl utfört arbete, den ständiga strävan efter kvalitet, som för några månader sedan ledde till certifieringarna ISO 22000 och PEFC (se sidorna 6 och 14), och familjen, alltid... Det är inte för intet som Tonnellerie har...
...Mosskrans i olika storlekar, Vinstockskrans i olika storlekar, Påskkrans i olika storlekar, Ekollonboll, Vildokra naturel, blekt och i olika färger, Ekfat i olika storlekar, Vinstockar naturel, blekt och i olika färger, Järnörtkrans i olika storlekar, Ruskus naturel och i olika färger, Graumoos med och utan Stihl, Begravningsblomsterprodukter och underlag, Tysk Statice (Limonium Tatarica)...
Frankrike, Toulouse
... sedan. Tack vare ett mycket varierat klimat, varmt och torrt på sommaren, mycket kallt på vintern, växer träden långsamt och ger mycket tät ved. Ekfat av "Sessile", den mest ädla arten Vår tunnbindare förser och formar själv med sitt team alla delar från 100 liter till 10 hektoliter enbart i "Sessile" ek. Dessa fat är mycket väl anpassade för långvarig lagring, de kännetecknas av mycket fyllighet, stor respekt för frukten och en god livslängd.
Spanien, Cartagena
... enligt traditionella metoder som ärvts från våra förfäder, med innovativa produkter som efterfrågas av slutkonsumenten. Resultatet är ett brett utbud av mer än 60 produkter av mycket hög kvalitet. Produkter av total förtroende som har konsumerats i miljontals liter sedan destilleriets skapelse. Varje ingrediens i tillverkningsprocesserna har noggrant valts ut. Särskilt framträdande är de lagrade soleras i amerikanska ekfat som har en utmärkt bouquet.
Tyskland, Eltville
I fyra generationer har vi varit vinodlare av passion. Det står vi som familjen Koegler för med vårt namn. Kärnan i vår verksamhet är våra vingårdar. I många hundra år har våra förfäder odlat Riesling-viner i Rheingau. Vi känner oss knutna till denna tradition och producerar fortfarande våra topp-Rieslingar uteslutande i stora tyska ekfat. Vår filosofi är att så lite som möjligt ingripa i de...
Spanien, Requena-Valencia
... genomgår vi en mycket noggrann tillverkningsprocess och därefter lagrar vi våra viner i 18 månader på franska ekfat. Våra cavas Art Pur och Castell dels Sorells är av utmärkt kvalitet; Brut och Brut Nature Reserva och Gran Reserva. Resultatet är perfekt eftersom det ger oss viner av hög kvalitet, vilket bekräftas av de priser vi har fått i internationella tävlingar och de höga poäng vi har fått av Peñín...
Historien om Cantina Attanasio går tillbaka till 1800-talet, i Salento, ett område känt för sina ädla viner som alltmer uppskattas på den globala marknaden. Den totala kapaciteten för vingården är cirka 10 000 hektoliter, fördelade mellan rostfria ståltankar och franska ekfat. Våra anläggningar, alla av senaste generation, är utrustade med temperaturkontroll och kontrollerad hantering av de olika...
Frankrike, Cognac
Tonnellerie Taransaud: Fat, tunnor, foudres, ekfat för lagring...
Frankrike, Cognac
Hantverksmässig tunnbinderi: tillverkare av tunnor och fat, ekfat, reparation av tunnor, försäljning av begagnade tunnor.
Tenuta La Torretta har rationellt strukturerade källare som använder den senaste vinframställningstekniken och traditionen av lagring i ekfat och barriques. Idag är det Lu...
... 0,75 l. Bramaterra består till 70% av Nebbiolo-druvor och till resterande 30% av Croatina, Uva rara och Vespolina. I Coste della Sesia Rosso är andelen Nebbiolo-druvor 50%. Lagringstiden i ekfat på 10-30hl är cirka 48 månader (24 för Coste della Sesia Rosso), en tidsperiod som överstiger det minimi som föreskrivs av reglerna. Denna strategi motiveras av Leonardo Montàs vilja att optimera mognadsnivån på sitt vin, i en affärslogik som enbart baseras på att uppnå den högsta möjliga kvaliteten.
...särskilt fin bouquet med inslag av körsbär och bär, och smaken är fyllig, torr, frisk och lång. - Lakana, som fått sitt namn från området där vinrankorna växer, skiljer sig från Mamuthone genom sin bearbetning. Efter den första jäsningen i ståltankar följer en andra jäsning i ekfat. - Ilisi är ett fatlagrat vin, som har mognat i ekfat i 12 månader.
Slyrs Whisky och Slyrs Whisky Likör är premiumdrycker som destilleras i Övre Bayern och lagras på ekfat för mognad.
Frankrike, Marcolès
... Auvergne. Många månader av lagring och mognad i ekfat av kastanjeträ gör detta hydromel verkligen unikt och överraskar många vinälskare. Apis terrae-hydromelen serveras exempelvis som aperitif, men också och framför allt som tillbehör till förrätter och desserter, samt till rätter som foie gras, fjäderfä (sniglar, räkor...), ostar, mörk choklad och torkad frukt. Det är nya smakkombinationer som det...
Bulgarien, Gradets , Vidin Region
... också: „Cabernet Sauvignon”, „Merlot”, „Chardonnay”, „Sauvignon Blanc” och „Cuvée”. Alla våra viner produceras i traditionell stil (naturlig druvproduktion), obligatoriskt jästa och lagrade i amerikanska, franska och bulgariska ekfat. Vinerna från Chateau de Val värderas högt över hela världen och har också tilldelats många priser i olika tävlingar. VINKÄLLARE...
Tyskland, Berlin
... presenterar de bästa cocktailrecepten med brandy och druvmust. Pisco Sour med färsk äggvita är en läcker njutning som får dig att resa tankarna till Sydamerika och som också fräschar upp dig hemma. Från Cardenal Mendoza kommer en av de mest kända Brandy de Jerez från det skyddade sherrytriangeln. Lagrat på ekfat enligt solera-metoden utvecklar denna brandy underbart mjuka och intensiva aromer. Upptäck tillsammans med oss på weinbraende.com de bästa armagnac, cognac, brandy och vinbränder i världen och bli en sann aficionado.
Danmark, Hillerød
...-handelswebbplatsen wineandbarrels.fr. Du hittar också bland det mycket stora utbudet av tillgängliga produkter ekfat, möbler för vinhandlare, presentidéer... Från korkskruven till portvinsklämman och sabrering av champagne, alla nödvändiga produkter för vinälskaren finns i den online katalogen!
Kooperativet Jesús del Perdón grundades den 20 mars 1954 och ligger i hjärtat av industriområdet i Manzanares, med en yta på 50 000 kvadratmeter och en kapacitet på 30 miljoner liter. Våra anläggningar är utrustade med den senaste teknologin för att producera viner av högsta kvalitet och vi har även ett lagringsutrymme med 2 000 nya ekfat från Amerika och Frankrike. Vi har 650 medlemmar i...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play