Italien, Gambassi Terme
... vingårdar och olivlundar belägna på väl dränerad och solig mark där våra druvsorter, Sangiovese, Canaiolo och Trebbiano, ger en maximal avkastning på cirka 50 kvintal druvor per hektar. Den noggranna beskärningen, vinifieringen i cementtankar först och sedan i ekfat, är bara några av hemligheterna som gör vårt vin till ett stort vin. Från de första sipparna kommer ni att fascineras av dofterna, mjukheten och rundheten av denna nektar som är resultatet av kärleken till vår jord och den svåra konsten att vinifiera.
... kombination med användning av mikroorganismer och ekologiska produkter. Företaget producerar äppeljuice, vars extraktion sker genom kallpressning för att bevara de näringsmässiga och organoleptiska komponenterna i frukterna. Det producerar också äppelcider vinäger som lagras i ekfat för att göra produkten unik i sitt slag.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play