Portugal, Santarém
...kallpressad för överlägsen smak och näringsvärde, samt en mängd olika torkade och saltade köttprodukter som chorizo, svart chorizo och bacon, älskade basvaror i portugisisk gastronomi. Monte Safira riktar sig till internationella marknader med fokus på "saudade market", som betjänar expatriater och älskare av portugisisk matlagning i Frankrike, Belgien, Spanien och Storbritannien. Genom att...
Portfölj (14)
... som ständigt utvecklar sina produkter i linje med efterfrågan. Förutom att vara leverantör till professionella företag har MİRLİYA en bred portfölj i landet genom att möta individuella detaljhandelsbehov. Företaget fortsätter sina aktiviteter med en kvalitetsförståelse och en kundorienterad inställning för att möta olika krav i Turkiet och världen. MİRLİYA strävar efter att erbjuda olivolja och...
Tyskland, Mutterstadt
... att säkerställa att dina produkter transporteras säkert och presenteras på ett tilltalande sätt. Handelsagentur Longo står för förtroende, kvalitet och passion för italienska livsmedel. Kontakta oss idag för att lägga din beställning eller för att få veta mer om våra tjänster. Låt oss tillsammans föra Italiens smak till dig!
Spanien, Majadahonda
...-alternativ som är en gourmetolja där smaken och krämigheten är unika, en ECO-version som kommer från hållbart jordbruk med all den smak som naturen erbjuder oss, och en Extra Jungfru-version för vardagligt bruk som är perfekt balanserad för att laga mat eller krydda. Alla är kallpressade och använder olivmassan för att extrahera hela essensen som endast den bästa oljan kan erbjuda.
... luftkonditionering som förenar estetikens smak med praktisk användning, innovation och utmärkt komfort. På restaurangen serverar vi egenproducerad mat. Olivolja, charkuterier, ostar, kött och sylt som är resultatet av arbetet från vår gård och lokala gårdar, vilket garanterar "Km. Zero". Mat som behåller all smaken från landsbygden och typisk matlagning. Interiören i restaurangen och all inredning är i lokal sten som är trogen den typiska lantliga stilen i vårt område. I köket förenar vi istället de enkla och naturliga elementen från jorden.
Portfölj (1)
Frankrike, Baixas
... konserveringsmedel. I enlighet med Natur och Framstegs stadgar är vårt mål att erbjuda er originella produkter framställda av hälsosamma recept med autentisk smak, allt i en rättvis anda. Ni kan också låta er frestas av våra presentförpackningar med produktassortiment för era presentidéer.
Frankrike, Evry-Courcouronnes
Sophonis olivolja är en kallpressad olja, som endast utvinns med mekaniska metoder. Vår olja är mycket unik och kännetecknas av sin mycket mjuka smak och sin mycket låga syra. Den har också en särskild fruktig smak med en lätt arom av unga oliver. Oljan tål mycket väl tillagning och utvecklar en hel palett av smaker. Används i sallader eller som en avslutande touch på en måltid, livar den upp och...
Réunion, Le Tampon
... Réunion. Vår olivolja produceras enligt strikta regler för ekologiskt jordbruk. Den ekologiska odlingen av oliver ger oss olivolja av högsta kvalitet. Företaget är certifierat av ECOCERT FRANCE. Alla leveranser sker från Fos sur mer (13)...
Portfölj (4)
Moulin à huile PASCHETTA HENRY grundades 1922. Vi erbjuder högkvalitativ olivolja, tack vare mer än 400 olivodlare i Alpes de Haute Provence som vi samarbetar med. Kvarnen producerar och tillverkar extra jungfruolivolja med fokus på hållbart jordbruk samtidigt som vi bevarar traditionella tekniker. Vår olivolja har en pepprig smak med en grön ton som är typisk för aglandau-olivsorten (90%). Vi...
Portfölj (9)
Tyskland, Solingen
Jordan Olivolja är ett familjeägt företag som har gått i arv genom generationer. Idag leder Bastian Jordan Jordan Olivolja i sin tredje generation. Kolovi och Adramitiani är de två typerna av oliver som används för att producera vår Jordan Olivolja och som odlas uteslutande på den grekiska ön Lesbos. Olivorna kallpressas och bearbetas naturligt, vilket bevarar deras distinkta smak och subtila arom. Vår filosofi är enkel: producera en av världens bästa olivoljor till ett rimligt pris.
Schweiz, Bellinzona
Handla italienska specialiteter online Upptäck de bästa produkterna från det italienska köket med tiptopfood. Våra förslag inkluderar olivolja, pasta, såser, desserter, ost, veganska produkter, drycker, glutenfria och ekologiska produkter. Här hittar du högkvalitativa italienska livsmedelsprodukter som är rika på smak och naturliga ingredienser. Dessa produkter är också fria från konserveringsmedel, kemiska tillsatser och bekämpningsmedel, resultatet av en tusenårig kulinarisk tradition.
Portugal, Pussos
ALVAIA olivolja kommer från grundarnas passion för traditionell olivolja, med en rik smak och tydlig karaktär, samt deras önskan att erbjuda gastronomer som älskar raffinerad mat och krävande kockar en olja som är både lantlig och delikat. Kvaliteten på olivoljan bestäms av regionen, sorten och mognadsgraden av oliverna, deras hälsotillstånd (syrahalten i oljan), extraktionsmetoden...
Italien, Bernalda
... till att vi hittar en produkt att odla parallellt med olivolja. Här föds plantagen av Lime & Finger Lime, den senare en speciell citrusfrukt med en otrolig smak, arom och färg. Priset per kg överstiger för vissa sorter 300 euro. Finger Lime är citrusfrukter som härstammar från Australien, och växterna tar 3-5 år innan de ger sina första frukter och producerar vanligtvis bara under växelvisa säsonger...
Italien, Rocchetta Nervina
... bästa sorten i världen: taggiasca-kvaliteten som har en mild smak som påminner om mandlar och en mjuk fruktsmak i avslutningen. Vår gamla fruktträdgård ligger i Rocchetta Nervina, en liten by på den italienska rivieran på 435 meters höjd. Vi skickar över hela Storbritannien gratis vid beställningar över 53£.
Portugal, Porto De Mos
...Familjeföretag, grundat 2007. Vi producerar oliver, har ungefär 8 ha, producerar olivolja, förpackar och distribuerar under vårt märke Vila Forte. Nyligen har vi även börjat med produktion av handgjorda kex med olivolja och kanel. Vi arbetar endast med extra jungfruolja och jungfruolja, ofiltrerad, av utmärkt kvalitet. Vi kommer från området Leiria/Alcobaça, en region som inte är så känd för sin olivolja, men det mikroklimat som här råder gör att den har en mild och söt smak, som blir allt mer uppskattad. Vi ser vår framtid i gourmetbutiker och export.
Grekland, Drosia
... bry sig om att producera en olivolja av premiumkvalitet när det kostar all denna extra ansträngning och pengar… Svaret är ganska klart för mig och jag skulle vilja dela det med dig i några rader (även om jag lätt skulle kunna fylla sidor!): Felfri extra jungfruolivolja är inte bara en livsmedelsprodukt med en utsökt smak, det är ett botemedel. Forskning kopplar dess bioaktiva ingredienser, som...
Frankrike, Marseille
... väljer ut välrenommerade märken för deras smak och kvalitet i sitt ursprungsland. Vi erbjuder: - konserverad fisk i burk eller glas: tonfisk, sardiner, ansjovis, spratt ... - specialiteter i burk eller i förpackning: mechouia-sallad, hummus, chakchouka, mloukia, antipasti - såser, kryddor, harissa - olivolja - oliver - bottarga från Grekland - mandelmjölk (flera varianter) - sylt, honung och pålägg - halva...
Grekland, Athens
...KALITERA betyder "finaste" på grekiska. KALITERA är naturens finaste produkter från det euforiska grekiska landet, som kommer till dig från hela världen för ett bättre liv. Vår mission är att ge dig en hälsosam, naturlig och läcker matvanor. KALITERA Extra Virgin Olivolja har en fruktig arom och en bitter kryddig smak i perfekt balans (organoleptiska egenskaper: fruktig: 4,1; bitter: 2,9; skarp...
Frankrike, La Brillanne
Vårt företag är specialiserat på inköp av livsmedel i bulk och förpackar dem under eget varumärke i enheter anpassade för den franska livsmedelsmarknaden. Som en del av vår utveckling söker vi att köpa extra jungfruolivolja, samt ekologisk olivolja och olivoljor med smaker av citron, basilika, bergamott, timjan och rosmarin, samt med smak av kyndel, från Medelhavsområdet. Vårt mål är att köpa...
Grekland, Istiaia
Terra Olea är ett familjeföretag som specialiserar sig på produktion och export av Extra Virgin Olivolja. Företaget består av personer med erfarenhet av olivodling sedan 1970. Vi producerar och standardiserar uteslutande vår egen olivolja, helt testad utan någon bearbetning alls. Genom att ha full kontroll över odlingen av olivlundarna lyckas vi skapa en utsökt smak med utmärkt antioxidantaktivitet. Vårt företags mål är att erbjuda denna naturens mirakel, kallad olivolja, av högsta kvalitet världen över.
Italien, Mirabella Imbaccari
... en delikat smak, bearbetade med processer och recept som inte förändrar växten, vilket bevarar dess konsistens och naturliga smak. Örterna odlas på roterande över 30 hektar avsedda för dem. De torkas naturligt och flera konsumtionslinjer skapas, såsom rena örter och bearbetade örter. Konserver i olivolja, producerade av grönsaker från egna fält, som strikt följer säsongsbetoningen, bearbetas...
Spanien, Alcala De Henares
... nationella marknaden, men vi har också börjat exportera våra produkter till olika länder som Frankrike, England, Portugal och till och med Japan. I vår linje av mervärde lanserar vi våra innovativa produkter, CHOCO FIGS, PASAS CHOC, DELICIAS DE HIGO, EXTRA VIRGIN OLIVOLJA OCH HANTVERKSCHOKLAD, som har överraskat positivt med sin smak, arom och textur. På Frudesh Natural är vi innovativa av naturen, vi...
Portfölj (7)
Spanien, Arbuniel
... gröna vätska, som är olivolja, känd och dela med sig av den. Oljan "Finca El Trueno" är en monovarietalolja som framställs av Picual-oliver. Den producerade oljan utvecklar exceptionella fruktiga aromer. Den krävande och passionerade inställningen hos Rocio och Charles, liksom hos män och kvinnor som arbetar med dem för att producera oljan från Finca El Trueno, gör den till en särskild och unik...
... karakteristiska egenskaperna och de näringsmässiga värdena av olivolja. BSNS Tarım, som aldrig kompromissar med kvaliteten i sina produkter och alltid strävar efter att föra branschen framåt, för oliv, naturlighet, sol och smak till ditt bord med olivoljeproduktion.
Turkiet, Büyükçekmece
Tirya är varumärket inom olivbranschen som tillhör Öztiryakiler, en jätte inom industriella kök. Det för över oliver som samlas in från de bördiga jordarna i Egeiska regionen till bord med all sin kvalitet och smak. De oliver som exporteras odlas under naturliga förhållanden och erbjuder turkiska oliver på marknaden. Företaget säljer produkter inom områden som gröna oliver, oljiga svarta seleoliver, extra jungfruolivolja, kallpressad olivolja, frukostsåser och inläggningar.
... skydd och förvaring av olivoljan så att dess kvalitativa egenskaper förblir oförändrade. På så sätt kan vi erbjuda en olivolja av utmärkt kvalitet och smak, samtidigt som vi bevarar alla de fördelaktiga komponenterna från oliven. Familjen Xylouris har varit verksam inom olivoljeavtappning i ett decennium.
Italien, Castelverano
Essens av Sicilien och typiska produkter: Oliv, Olivolja från Nocellara del Belice, Ekologisk Honung, Vino Dop IGP, Oregano, Kapris, Passito Zibibbo från Pantelleria, Marmelader och Konserver, Svart Bröd från Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Frutta Martorana, Torkade Tomater, Vitlök från Nubia, Patè Busiate, Salt från Trapani, Amaro Selinunte. Alla lokala och traditionella produkter av Kvalitet och Naturlig Smak.
Grekland, Athens
... sidan av ön Lesbos, gör att olivoljan LESBOS är unik och utmärker sig med sin gyllene färg, sin intensiva arom, sin mjuka smak och sin silkeslena flöde. Den exceptionellt jungfruliga olivoljan LESBOS är idealisk att konsumera rå, eftersom den kombinerar sin karaktäristiska arom, fruktiga smak och gyllene färg.
Spanien, Sevilla
... känd för sin unika smak. Den tillverkas i Sierra de Huelva under unika mikroklimatiska förhållanden och kommer från den iberiska grisen som föds upp fritt i dehesa och som under montanera enbart utfodras med ekollon och naturliga betesmarker. Det finns också den svarta skinkan, som är en grundläggande och huvudprodukt inom den spanska gastronomin. Tillsammans med vin och olivolja kan vi säga att...
Turkiet, Izmir
... OLIVOLJA: Fri fettsyra av oleinsyra får maximalt vara 0,8 procent. a-Naturliga kallpressade olivoljor måste ha olivens unika fruktiga egenskaper, bitterhet och hetta. I vissa olivsorter och vid tidig skörd kan bitterhet och hetta vara mer framträdande. Men sensoriskt får det inte finnas några defekter, dålig lukt eller smak. Naturliga olivoljor är som färsk fruktjuice. De är mycket rika på vitaminer och mineraler.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play