Spanien, Montcada i Reixac-Barcelona
...Extra kokt skinka Extra kanarisk kokt skinka, utan ben Extra Praga kokt skinka, rökt Extra "Lata Max Zander" kokt skinka Extra kokt skinka, med skinn Extra kokt skinka med kanarisk fot Extra kokt skinka, formad, naturlig Extra kokt skinka, flamberad...
Portfölj (28)
Portugal, Santarém
Monte Safira är en premiumtillverkare och exportör av högkvalitativa portugisiska produkter, specialiserad på rå olivolja och traditionell charkuterivaror. Beläget i Portugal, är Monte Safira dedikerad till att producera autentiska produkter med hjälp av tidshonorerade metoder, som tillgodoser konsumenter som söker smakerna från sitt hemland. Företagets produktutbud inkluderar extra jungfruolja, k...
Portfölj (14)
Tyskland, Dissen
...) finns det endast i pulverform, inklusive stabilisering av lagen. Utöver den mångsidiga grundkryddan finns TenderFox® även i aromavarianter som Rostad, Rökt och Inlagd samt Kokt skinka och i smakerna fågel, fläsk och nötkött. I kombination med TopFox® torrkrydda kan TenderFox® användas på många andra sätt, t.ex. i smakerna lamm, örter, chili eller rök. TenderFox® ger dig optimal värdeskapande kombinerat med en förstklassig smak – en unik lösning. Fördelar i korthet: Flexibel ökning av värdeskapande Enkel att använda...
Spanien, Toral De Los Vados-León-España
...Hantverksmässig tillverkning av produkter som: El Botillo del Bierzo, kryddiga och söta chorizos, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, lagrad skinka, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, rökt Lacón, bacon, bräserad Lacón (Gourmetprodukt) bland annat... Vi erbjuder också färskt fläskkött som: kotletter, oxfiléer, revben, bacon, Lacón, färsk skinka, färsk knoge, och självklart salta och färska produkter som: öron, svans, rygg, svinhuvud, snok, svinben.
Portfölj (4)
...Njut av excellensen av vår Benfria skinka, naturligt botad och skuren i halvor för enkel servering. Denna skinka är ett mästerverk av smak, tillverkad av premium fläsklägg och botad med engagemang. Processen inkluderar noggrant saltning och torkning, vilket säkerställer en skinka med livliga smaker och exceptionella texturer. Upplev den genuina smaken av naturlig botning med varje tugga, perfekt för alla tillfällen.
Frankrike, Carquefou
...I enlighet med charkuteritraditionen består vårt sortiment av terrinpatéer, pâtéer i deg, stekar, korvar, kokt skinka, grillskinka och gammaldags rökt råskinka, blodkorv, bacon, rillettes, knaprigt fläsk osv.
Spanien, Fresno De La Vega (león)
SECRETOS DE SABOR är ett företag som säljer hantverksprodukter tillverkade av familjer som har överfört sitt kunnande från generation till generation. Produkter som tillverkas i byar som, om det inte vore för SECRETOS DE SABOR, aldrig skulle bli kända. Det är produkter tillverkade av naturliga ingredienser som vi vill dela med oss av så att de aldrig upphör att tillverkas.
Österrike, Guntramsdorf
... för hög noggrannhet vid skivning - Fyllningsklara rör och "all-in-one-process" för hög produktsäkerhet - Miljövänlig och även snäll mot plånboken - Ingen komplicerad rengöring av rökugnen - Ingen kostsam neutralisering av rengöringsvattnet Kaliberspektrum: Från 49 till 165 mm Rököverföring: B2 Medel rökton -> Korv och fågelskinka H5 Mörk rökton -> Kokt skinka H6 Mycket mörk rökton -> Kokt skinka Kaliberspektrum: 49 till 165 mm...
Portfölj (9)
Frankrike, Brissac Loire Aubance
...Silvermedalj International Challenge Gilbert & Gaillard 2019 ÅRGÅNG: 2017 DRUVSORT: Chenin. TERROIR: Lera-sandig. VINIFIKATION OCH LAGRING: Varsam pressning av solgula druvor. Lagring på ekfat med fina jästsediment för att extrahera en komplex struktur. APPELLATION: AOP Anjou Blanc. SMAKNOTER: Ljus, glänsande gyllene färg. Aromer av gula frukter, blommiga och kryddiga noter (vanilj). Fyllig smak med fetma och volym. MAT OCH VIN: Såsiga fiskrätter, pilgrimsmusslor, rökt skinka, ostar. SERVERINGSTEMPERATUR: 9°C. Kartong med 6 flaskor om 75 cl...
Portfölj (12)
Frankrike, Landeleau
... den perfekt för personer som är medvetna om sin vikt och/eller sin hälsa. Denna crêpe är välgräddad för att bevara den. Den kan ätas kall i smörgåsform, eller till frukost och mellanmål (med smör eller med choklad, sylt…), och fyllas till lunch och middag. Maträttsidé: Till måltiden kan du fylla den med vad som helst man kan tänka sig: - smör, riven ost, skinka, ägg, - smör, rökt lax, citronsaft - ost, sallad - korv - rökt bacon - med små grönsaker...
Portfölj (3)
Frankrike, Saint Lambert De La Potherie
...kommer denna skivmaskin för skinka att erbjuda flera skärdimensioner. Med sitt remsystem och sin slipsten kommer denna skivmaskin för skinka att underlätta ditt arbete och spara tid. Med denna professionella skivmaskin med en diameter på 195 mm kan du skära rå skinka, kokt skinka, rökt fläsk, korv, chorizo men inte ost. Blad: ø195 mm Skärlängd: 190 mm Skärhöjd: 130 mm Skärtjocklek: 0,2 - 12 mm Effekt: 150 W / 230 V Dimensioner: L425 x B370 x H340 mm Vikt: 11,10 kg...
Portfölj (188)
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda är ett företag med 30 års erfarenhet inom köttbearbetning. Företaget producerar regionala korvar som Alheira de Mirandela, linguiça, salpicão; charkprodukter som skinka, rökt skinka, bacon och rökt skinka; Implementering av livsmedelssäkerhetssystemet sedan 1998. Företaget är certifierat enligt ISO 9001:2008. PME Ledare.
Belgien, Alken
... är ett rikt sortiment av charkuterier som allt fler gourmeter - även utomlands - uppskattar. Vi har också ett lyssnande öra och en passande lösning för skräddarsydda produkter, enligt våra kunders behov. Schepers NV erbjuder ett komplett sortiment av rökt kött, bacon, kycklingkorv och kokt skinka.
Belgien, Vaux-Sur-Sure
...Beläget i Vaux-sur-Sûre i hjärtat av den belgiska Ardennerna, mellan Bastogne och Neufchâteau, är Hartman-etablissemangen en verklig smältdegel för känd charkuterivaror. I flera generationer har de specialiserat sig på urbening och styckning av grisar. Många produkter bereds här: "Le Délice de la Sûre", en rå, torkad och lätt rökt skinka tillverkad enligt hantverksmetoden. Men även kokta skinkor, korvar, patéer, blodpudding, pressad skalle,...
Vårt företag grundades 1996. Vi producerar rökt korv, rökt kött och skinka. Våra produkter är gjorda av rent fläskkött och nötkött. Vi exporterar våra produkter till Tjeckien och Ungern. Vi söker distributörer för Europa och Asien. För att få gratis prover, vänligen kontakta mig.
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Sedan sin grundande 1962 har företaget SACOR specialiserat sig på torra charkuterier från sydvästra Frankrike. SACOR erbjuder livsmedelsprodukter baserade på traditionella och regionala recept. Företaget erbjuder därmed torrkorv, lufttorkad korv, charkuteribrickor, chorizo, lufttorkad skinka, coppa, pancetta, salami, rökt fläsk, etc. Företaget engagerar sig för transparens och smakens excellens.
Belgien, Neufchâteau
I denna typiskt ardennesiska gård kommer ni att bli välkomna, ensamma, som par, med familj eller i grupp i en gammaldags miljö, och ni får möjlighet att smaka på dess produkter genom olika regionala och originella recept. Gården Sanglochons låter er återupptäcka smakerna från förr genom sina traditionella charkuterier (rökt skinka, Sanglochons korv,…). Ni kan besöka den levande skinkmuseet, hälsa på en eller annan Sanglochon och åka hem med charkuterier och andra ...
Belgien, Destelbergen
Allt om torkad Ganda-skinka Naturligt torkad Ganda-skinka tillverkas enligt gammal flamländsk tradition och hantverk. Den finns tillgänglig som hela skinkor (för att skära själv), men vi erbjuder också ett omfattande sortiment av förpackade produkter som rökt skinka, Angus Beef och Mangalica-skinka.
... liten, noggrant utformad meny erbjuder några botemedel mot "små hungerskänslor": sallader, rökt lax, Ardenner-skinka, biff eller rostbiff med pommes frites och sallad, spaghetti, glass och varierade desserter. Restaurangen tar emot dagsgäster men passar också för firande av familjehögtider, som kommunioner eller födelsedagar, företagsseminarier, etc. Vi lämnar gärna en offert som motsvarar era önskemål och er budget.
Belgien, Champlon-Tenneville
Du saucisson och rökt skinka är läckra i hjärtat av Ardennerna. Människorna hos Marcassou producerar sina produkter med respekt för tidens gång, eftersom tålamod är den viktigaste ingrediensen för kvaliteten på våra läckra charkuterier. Saucisson och rökt skinka från Ardennerna finns i bitar och skivor.
Polen, Trzebnica
Företaget Tarczyński är en av de mest kända producenterna av charkuterier i Polen. Alla produkter tillverkas med stor omsorg i en av de mest moderna anläggningarna i Europa. Många konsumenter har redan uppskattat den traditionella smaken av kabanos, skinka, rökt kött och andra köttprodukter. Företaget har många priser, utmärkelser och certifikat på sitt konto, vilket garanterar högsta kvalitet på produkterna.
Frankrike, Vibraye
Charkuteriet FASSIER tillverkar produkter som är framtagna med respekt för den bästa charkuteritraditionen. Ledande produkter: överlägsen skinka kokt i Jasnières-vin, vitlökssalami rökt med bokträ, överlägsen skinklägg kokt och handgjord, blodpudding med stekt lök.
Grekland, Xanthi
PRODUKTION AV KORV (PEPPERONI, FRANKFURTER, KARAMANLIDIKA, PETALA, RÖKT SALAMI, PARIZAKI, Vitlökskorv, MORTADELLA, SKINKA, KAVOURMAS, KORV MED NÖTKÖTT). ENGROSS- OCH DETALJHANDEL MED FÄRSKT KÖTT OCH KÖTTPRODUKTER.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play