Produktionen av prosciutto och culatello "Rosa dell'Angelo" är speciell redan från början. Köttet har olika kvaliteter, på grund av den utomhusuppfödning och den gamla hantverksmetoden som helt görs för hand, med endast salt och lång mognad. Våra svarta grisar av gamla raser som nästan helt har försvunnit är fria att beta i skogarna. Fria under sol, vind och regn. Fria att uttrycka sin instinkt. F...
Portfölj (10)
...Antipasto av skivade charkuterier från den toskanska traditionen med hantverksmässig prosciutto crudo, Chianti-salami och capocollo.
Matchande produkter
Hus-antipasto
Antipasto av huset
Portfölj (2)
Italien, Castelnuovo Rangone
...Skivad charkuterier i tray Vikt per enskild tray: 100 g Produktion: Kontinuerlig Produkter: Kokt skinka, rå skinka, Milano salami, ungersk salami, coppa, mortadella och bresaola.
...ISO 14001:2004 och EMAS-certifiering; BRC- och IFS-certifiering och fler. Idag utgör den italienska marknaden 95% av omsättningen, medan de återstående 5% är fördelade mellan alla andra länder dit vi exporterar: Europa, Ryssland, USA, Japan, Mexiko, Kanada, Australien, Brasilien. Vår skinka, som har mognat i minst 16/18 månader, säljs med ben, urbenad eller skivad i skyddad atmosfär.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play