Spanien, Monroyo (teruel)
Vi är tillverkare av skinkor och charkprodukter i provinsen Teruel, och har producerat hantverksmässigt sedan våra början 1898. Vi följer en strikt tillverkningsprocess där den slutliga kvaliteten är av största vikt, för att uppnå en högdifferencierad produkt. För detta baserar vi oss på en noggrann urval av råvaror och en rigorös tillverkningsmetod där vi kombinerar vår traditionella kunskap om t...
Portfölj (43)
Spanien, Peligros
...Blandning av tillsatser, kryddor och örter för tillverkning av den köttprodukt som inte har värmebehandlats och kallas "Sobrasada"; med tanke på avsaknaden av begränsande tillsatser är den mottaglig för att konsumeras färsk, lufttorkad och/eller lagrad genom en mognads-torkningsprocess. Format: påse 3,6 kg...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
César Nieto är en fabrik för charkuterier och skinkor som erbjuder följande produkter: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Spanien, Martinamor
... sig långt bortom skinka, variationen av charkuterier gör att varje gäst kan hitta en bit som passar deras smak. Från bitar av lomo embuchado, chorizos eller salchichones, till produkter som bevarar historien från hela en region, som morcón eller sobrasada. Omsorgen i uppfödningen av djuren, tillsammans med det noggranna arbetet med urval, hackning och inläggning av köttet, gör skillnaden. Tiden för mognad rundar av en process som ger upphov till gastronomiska juveler som är mycket intressanta näringsmässigt och som inte går obemärkt förbi för smaklökarna.
Spanien, Figueres
El Graner är en charkuteri med över 20 års erfarenhet, beläget i Alt Empordà, med butiker i Vilafant och Figueres, samt ett eget kök där vi tillverkar våra charkuterier helt hantverksmässigt. Vi har två linjer av charkuterier: kokta och lufttorkade. Fuet, långkorv, bacon, fläskkarré, kalkon, chorizo, sobrasada, butifarra, bull, magret, foie... alla tillverkade med stor omsorg på hantverksmässigt sätt i vårt kök. Vi erbjuder också charkuterilådor för att njuta av våra produkter under speciella tillfällen som jul, eller för att ge originella företagsgåvor.
Vi är producent av Serrano-skinkor A.O.C från Teruel (Calamocha) och producent av Ibérico Bellota-skinkor från Los Pédroches (Córdoba). Vi distribuerar över hela Frankrike, Belgien, Schweiz och Korsika med leverans från ett Bodéga-lager i 87520 Veyrac!!!! Du kan hitta Serrano-skinka med ben och urbenad vakuumförpackad. Ibérico lomo, korv, chorizo och sobrasada från Mallorca.
...skinkor... För närvarande har vi beslutat att ta ett steg längre i vår strävan efter att nå excellens. För detta har vi lagt till en skatt från vår bergstrakt: honung, till en så traditionell produkt som sobrasada. Den utsökta smaken av Sobrasada med Honung, både Söt och Kryddig, lämnar ingen oberörd. På samma sätt har vi lanserat två nya produkter: Salchichón med Apelsin och Salchichón med...
...ELABORERADE KÖTTPRODUKTER VI HAR ETT BRETT UTBUD AV KÖTTPRODUKTER: TYPER: •Skinka York •Frankfurterkorv •Patékrämer •Sobrasada och andra •Vi kan också erbjuda ett cocktailutbud, som kan inkludera dadlar med bacon, mini-york- och ostrullar, mini-chistorritas, mini-rullar med bacon/ost och många andra. SÄRSKILDA REFERENSER FÖR INDUSTRIN: •Format som baguette •Fyllningar för dosering •Tärningar av...
Spanien, Ayora
Vi tillverkar hemgjorda charkuterier som morcilla, långkorv, serranoskinka, salchichón och sobrasada. Tärningar av serranoskinka. Alla våra produkter tillverkas hantverksmässigt i vårt charkuteri med en noggrann kvalitetskontroll genom hela tillverkningsprocessen. Begär en offert utan förpliktelse.
... från La Mancha. Färgämne av märket Arco Iris: Både i påsar, som möjliggör bättre dosering, och i plastburkar i olika storlekar. Medicinska örter: Poleo, valeriana, kamomill etc. Chorizo-peppar, ñoras och chili från La Rioja, vi har också konserverade burkar med paprikapulpen. Slutligen har vi förpackningar för tillverkning av charkuterier (chorizo, långaniza från Aragón, salchichón och sobrasada) samt ett brett utbud av såser, där vi särskilt framhäver såsen för calçots och romesco-såsen.
Spanien, Valencia
... apelsinjuice. Klassisk: Kaffe med mjölk med rostat bröd (vitt eller fullkornsbröd), med tomat eller sylt. Petite Lupe: Kaffe med mjölk och fransk bikini med ost och york. Luncher Serranoskinka, brieost och olivtapenade. Färsk tonfisk, tomat och oliver. Sobrasada och emmentalost. Fullkornsbröd med 6 spannmål, serranoskinka, ruccola, burgosost och konfiterade tomater. Kyckling, karamelliserad lök och ost...
Spanien, Els Hostalets de Balenyà
Espetec Fuet extra Langoniza katalansk sobrasada osv...
Spanien, Palma De Mallorca
Vi säljer hantverksmässiga Ensaimadas från Palma de Mallorca i hela Spanien, med ett stort urval att välja mellan: med grädde, choklad, sobrasada, änglahår, nougat osv.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play