Spanien, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Skinka med avlång form, med mörk och sliten klo från långa promenader på fältet. Dess feta del har en pärlaktig ton och proportionen av detta i stycket gör att vi kan njuta av en mjuk och behaglig bouquet. Med en minimal mognadstid på 36 månader och en noggrant utvald kost av naturliga spannmål, gräs och ekollon, är den alltid en garanti för smak och kvalitet.
Portfölj (55)
Spanien, Monroyo (teruel)
...Jamón ibérico de cebo tillverkat i våra anläggningar i dalen Los Pedroches, och kommer från utvalda djur som vi själva föder upp genom vårt integrerade produktionssystem. Det är skinkor med en stor infiltrering av fett i det magra köttet och med en torkning som inte är kortare än 26 månader.
Portfölj (43)
Spanien, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. är ett familjeföretag som har ägnat sig åt tillverkning och mognad av iberiska skinkor och andra produkter från iberisk gris i över ett sekel. Företaget har lyckats kombinera traditionella metoder med den mest avancerade teknologin, godkänt sina anläggningar enligt Europeiska unionens krav och integrerat sig i Denominación de Origen Jamón de Guijuelo sedan sin grundande...
Portfölj (43)
Spanien, San Pedro Manrique (soria)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
... varje kilo vikt av den färska biten, vid en kontrollerad temperatur. Ras: 50% Iberisk Foder: Cebo Etikett: Vit Energivärde: 409.9Kcal / 1701.7KJ Fetter: 26.3 g Mättade fetter: 9.7 g Kolhydrater: < 0,6 g Socker: < 0,5 g Proteiner: 28.8 g Salt: 3.6 g...
Spanien, Badajoz
...Skinka från iberiska grisar som föds upp fritt i Dehesas Extremeñas, matade med ekollon under montanera-säsongen och avslutade sin utfodring med naturliga foder. Skinkor med en lagringstid på över 24 månader. Smaken av iberiskt till ett mer överkomligt pris.
Portfölj (9)
...Iberisk fält-skinka tillverkad av iberiska grisar som uppfötts i semi-extensiva förhållanden. Djurens rasrenhet är 50% iberisk med en renrasig mor. Certifierade kvalitetsbitar producerade enligt den iberiska kvalitetsstandarden.
Portfölj (7)
Spanien, Valencia
XarcuSpain är ett företag som huvudsakligen ägnar sig åt export av gourmetprodukter, hantverksprodukter, hälsosamma och ekologiska produkter av spansk ursprung. Även om vi är specialister på lufttorkat kött (skinka, chorizo och lomo), kan du i vår katalog hitta olika kategorier. Honung, tryfflar, spritdrycker, oljor och alla typer av kött. Vi riktar vår verksamhet mot HORECA-kanalen och även om ...
Portfölj (8)
Spanien, Madrid
Compañía La Iberica är ett företag som är dedikerat till produktion och försäljning av iberisk fläskkött i olika förpackningsformat, beroende på kundens behov. Vi är leverantörer av iberisk fläskkött, skinka, iberisk axel, iberisk länd, samt olika sorters lufttorkade viltköttprodukter, bland andra egna lufttorkade produkter. Att arbeta med den bästa råvaran och ha en personal med stor erfarenhet i...
Portfölj (3)
Spanien, Guijuelo
...Bitarna under taggen Cebo de Campo kommer från Iberico-grisar som uppföds i frihet. Deras kost bestod av en kombination av naturliga foder och de resurser som finns tillgängliga i ängarna. Dess arom och sötma gör varje bit till en verklig delikatess för matälskare.
Portfölj (10)
BELLOTARI Espacio Ibérico är varumärket för vårt företag. Vi ägnar oss åt försäljning, marknadsföring och distribution av produkter från iberisk gris samt alla produkter tillverkade med råvaror från Extremadura och några andra spanska regioner. Vi grundades med den tydliga avsikten att erbjuda högsta kvalitet i våra produkter. Vi känner till hela produktionsprocessen för iberisk gris och till prod...
Spanien, Aracena
... hantverksmässigt sätt med luften från Naturparken Sierra de Aracena och Picos de Aroche under en period av minst 24-36 månader. Den omsorg och noggrannhet vi lägger på vår Jamón de JABUGO gör att vi kan erbjuda dem med den perfekta mognadsgraden. Vi har också iberisk skinka av cebo, iberisk bellota-skinka, iberisk ländskinka, extra ländskinka, iberisk chorizo, iberisk salchichón och skivade iberiska charkuterier. Kontakta oss via denna väg så hjälper vi dig utan dröjsmål.
Spanien, Fuente De Cantos
...% iberisk mor och en far som är korsad med Duroc-gris. När det gäller föda: Bellota-skinka: Kommer från en iberisk gris som föds upp fritt i dehesas och som under sina sista månader av uppfödning har matats med naturliga betesmarker och ekollon. Cebo de Campo-skinka: Kommer från en iberisk gris som föds upp...
Spanien, Guijuelo
... produktionsprocessen av sina iberiska produkter. Från det ögonblick då de utvalda iberiska grisarna föds på vår gård "el barrero" som sträcker sig över mer än 100 hektar, till själva leveransen av våra färdiga produkter som säljs genom vår nya onlinebutik. I vår butik kan du köpa iberisk skinka av ekollon eller cebo, iberiska skinkor, lomo och andra charkuterier. Direktförsäljning från fabrik.
Spanien, Dso Hermanas
... kvaliteten. Om du vill upptäcka hur man vet om en skinka är iberisk ekollon eller cebo, har du kommit till rätt ställe, för på Jamones Luna kommer vi att ge dig all information du behöver veta. Det första att tänka på är att båda styckena kommer från iberiska skinkor, men cebo-skinkorna tas från grisar som föds upp med foder, medan cebo de campo dessutom har fått äta fritt i dehesan, även om de inte har nått sin slutliga fettningsfas, och slutligen hittar vi den iberiska ekollonskinkan, som erhålls från grisar som under sina sista månader av livet matas med ekollon, växter och örter.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play