Spanien, Guijuelo-Salamanca
...), marinerad med naturliga kryddor, salt, vitlök och oregano. Nettovikt: 100 gr. Villkor för distribution och transport: Vid rumstemperatur finns det inga begränsningar. Om den är vakuumförpackad vid temperaturer under 5ºC. För konsumtion rekommenderas en temperatur på 15º-18ºC. Tillverkningsprocess: Macerering, marinering, stoppning, torkning, mognad, skivning och förpackning. Ingredienser: Lomo de Cerdo Ibérico Bellota, Pimentón D.O från La Vera, marinerad med naturliga kryddor, salt, vitlök. Nettovikt: 100 gr.
Portfölj (43)
Spanien, Malagón
Med mer än ett halvt sekels historia, beläget i La-Mancha-regionen på den iberiska halvön, är Quesos Rocinante en av de ledande ostproducenterna i Spanien. För varje typ av mjölk erbjuder vi ett brett utbud av ostar med olika åldrar: från mjuk till reserva fårost, eller med en skorpa täckt av rosmarin; ren getost med rosmarin eller inlagd i rödvin, samt olika varianter av Iberico-ost, den mest po...
Portfölj (8)
Spanien, Quart
Coopecarn är ett internationellt företag med över 50 års historia. Beläget nära Barcelona och med bra tillgång till Frankrike. Företaget har specialiserat sig på produktion av marinerat kött: fläskkött, nötkött och fågel. År 2008 markerade starten för verksamheten med marinerade produkter, och idag är det redan ett ledande företag på den europeiska marknaden för marinerade produkter. Vi är strate...
Portfölj (9)
Spanien, Peligros
Productos Ruca grundades 1948 i staden Granada som ett resultat av samarbetet mellan flera medlemmar av familjerna Martín Molina och Rubio Casero. Vi inledde vår verksamhet som leverantörer av kryddor och kryddblandningar för den traditionella "MATANZA" av grisen i hemmet, och specialiserade oss gradvis på produktion av FÄRDIGKRYDDOR för konservering av dessa charkuterier. Under de första åren l...
Spanien, Tudela (navarra)
Leframa är ett familjeföretag som gradvis har vuxit tack vare två tydliga principer: hårt arbete och högsta kvalitet för att erbjuda våra kunder den bästa produkten. Vi gillar vårt arbete och försöker förmedla detta i alla våra produkter. Våra produkter: FÄRSK KORV, CHISTORRA, TORKAD OCH FÄRSK CHORIZO, LONGANIZA, KURAD BACON, FLÄSKFETT, MARINERAD LOM, VIT CHORIZO, CULARES. Alla våra produkter är gjorda med naturligt tarm. Vi har stämpeln av Artesanos de Navarra och Reino Gourmet och nu har vi också en serie ekologiska produkter.
Spanien, Cordoba
Vi är ett företag som särskilt fokuserar på högkvalitativa produkter. Vår huvudmarknad är våra Gourmet Croquetas, som står på nivå med de bästa köken och de mest kräsna smaklökarna. Vi erbjuder ett brett utbud (Skinka, Lax med Cabrales, Marinerad Hälleflundra med Räkor, Torsk, Oxe från Toro, Kindkött, etc...). Vi har också en serie flamenquitos på 50-60g i olika smaker som har blivit mycket...
Spanien, Almoradí
...Konservfabrik för grönsaker i olja. Vi är specialister på: Konserverad kronärtskocka marinerad i olivolja. Friterade superbaby-bönor i olivolja. Stekta kronärtskockor i olivolja. Kronärtskockshjärtan i sin egen lag. Stekt tomat. Handskalad naturlig tomat. Tomatmarmelad. Samt ett brett utbud av marmelader. Allt detta i premium/gourmetkvalitet presenterat i glasburk och tillverkat utan konstgjorda konserveringsmedel och med extra jungfruolivolja.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play